Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adeti bekle ya da bir test patlat canım

Grubun ugurlu geldi. Temmuz daha bitmedi, senden de haber bekliyorum hala, dualarım sizinle. Hamilelere saglıklı gebelik, henüz hamiş olmayanlara kopkoyu bordo pikler, olumlu sonuçlar diliyorum
Hali bence de daha öncede belirttim grubun çok uğurlu oldu bir sürü bebiiiş haberi aldık, ne mutlu herkese Umarım diğerleri de yoldadır

Hanımlar merhaba. kendime bayram hediyesi bir beta hcg baktirdim yine :)doktor artık bakmamıza gerek yok dedi artış iyiymiş. Kese de büyümüş hala bozuk ama. Ümit vermek istemiyorum ama iğne de vereyim dedi 3 günde bir son kozlarımızı oynayalım. Bayramdan sonra düşük kanamam vs olmazsa tekrar kontrole gelin dedi. Içim içimi yiyor bugün son kesin ne olcağı belli olcak diyorum yine erteleniyor her sey. Karmakarisigim.

Selam Melike, gönlümden senin için olumlu haberler geçiyor lütfen iyi bir bayram geçir ve olumsuz düşünme

Selam Melike, gönlümden senin için olumlu haberler geçiyor lütfen iyi bir bayram geçir ve olumsuz düşünme
Öyle tedirginim ki. Bi taraftan keyfini cikar diyorum. Ama yuzum bes karis. Doktor bile dedi bebegin sana tutunmaya calisiyor sen neden bırakıyorsun onu diye. Aç ve su içmeden gittim doktora alcaklar saniyordum. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Çok teşekkür ediyorum. aileme her sey yolunda üzülmüyorum gibi davranıyorum. kendimi anne gibi hissetmiyorum çok küçük falan diyorum eşim zaten çocuk istemiyordu günlerdir benimle her gün hastanede ona Iyi gözükmeye çalışıyorum. Bi buraya döküyorum içimi sizlerle konuşuyorum. Dokunsalar üç gün ağlarım ama dik durmaya çalışıyorum bakalım ne zamana kadar devam edebileceğim.

İyi ol lütfen bebek ya da bebekler sana güzelce tutunacak, hemen anne gibi hissetmemen çok normal Bunları dert etme, olumlu düşün hep bebeğin zaten Sana gelmiş bile

Grubun ugurlu geldi. Temmuz daha bitmedi, senden de haber bekliyorum hala, dualarım sizinle. Hamilelere saglıklı gebelik, henüz hamiş olmayanlara kopkoyu bordo pikler, olumlu sonuçlar diliyorum
Hayırlı olsun canım saglikla Gelsin minnak
Sürecini anlatirmisin hamile olduğunu ovu testinde gordunmu nasıl çıkıyor orda

Rabbim evladini sana kavustursun canm

Bunlarda olup bizde olmayan neeeeeeee

Eklentiler

• FA41C0E0-F04B-4320-9AB4-028EE71662C1.jpeg
    500,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…