Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selam canım. Sen naptin? Ben 16 mayıs pik gördüm. Erken gebelik testi yaptım. Tabi ki boş sen ne zaman pik gördün bu ay? Var mı belirti vs?
0 belirti bu ayda yok tabiki ben 31 mayıs pik gördüm yarın adet olucam. Sen benden önce yumurtladın ya yine canım 2.ye yumurtlama bekledim senden olmadı mı? Ben test yaptım senin gibi kuruma çizgisi cıktı

0 belirti bu ayda yok tabiki ben 31 mayıs pik gördüm yarın adet olucam. Sen benden önce yumurtladın ya yine canım 2.ye yumurtlama bekledim senden olmadı mı? Ben test yaptım senin gibi kuruma çizgisi cıktı
Oldu canım. İki fotoğraf koyacağım. İlki adetin 5. Günü ovulasyon testi (22 mayıs) diğeri ise 1 haziran. Belki ilk gördüğüm yumurtlama bile değildi. Nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum. 1 gün fark etmiş yumurtlama günü seninle yine yakınız. Hcg yaptın mı?

Eklentiler

• 0336B7B0-99F1-4A72-A339-4296518F49C1.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 86A2C86C-F8A0-4BD4-963B-F210ADBE06EE.jpeg
    190,1 KB · Görüntüleme: 29
Evet 2.si yumurtlama

Dedim ya normal yumurtlama gününde yine yumurtlamışsın o ilki acaba kisti mi attın adetten sonra hemen koyu cıktı bilemedim yada yine yumurtlamaydi ama az gelişti 2.si tam gelişen yumurtaydı. Zaten sen 2.sine göre adet olucaksn. Hcg 3 gün önce yaptm kuruma çizgisi cıktı bugünde yapıp boşa harcamicam testi adet geliyo anlıyorum zaten

Bende test yapma alışkanlık haline geldi
1 haziran yumurtlama ise erken gebelik testi artık doğru sonuç verirdi değil mi? 15 haziran mi adet günüm sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…