Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deneme süreniz ne canım?

Kızlar bugün adetin 10.gunu 28 günde bir duzenlidir benim buda ovulasyon testim valla 4 saattir birşey içmedim bence geliyor gelmekte olan 3 güne yumurtlarim galiba ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_20210612_150908.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 52
Benimde öyle ya pik yapmış olduğunu anladım dünkü teste göre ama herkesinki gibi kopkoyu değildi benimki de bugünkü testim de silikleşti artık çatladı muhtemelen. O en koyu hali göremedim yani
Evet ya insan haliyle bir şüpheye dusuyor acaba tam olmadimi diye sonucta bir mesai harcıyoruz bizde

Aynen yaa 2 ay dedim sanki hiç denememişim gibi baktı hormon testi bile yapmadı ben dedim yapalım yoksa onu bile yapmicakti alttan muayene etti hormon bile yapmadı zorla hormon yaptırdım
Selam canım. Sen naptin? Ben 16 mayıs pik gördüm. Erken gebelik testi yaptım. Tabi ki boş sen ne zaman pik gördün bu ay? Var mı belirti vs?

Kizceler dun sugunumuz vardi ben ne olur ne olmaz diye hic birseye katilmadim fakat ayakta dikildigim.surecete surekli kasiklarim.agridi gecmedi gebelikte olamaz adetin 14. Gunu acaba yumurtlama olabilirmi diyorum ovu testi kullanmiyorum ama ?

Kizceler dun sugunumuz vardi ben ne olur ne olmaz diye hic birseye katilmadim fakat ayakta dikildigim.surecete surekli kasiklarim.agridi gecmedi gebelikte olamaz adetin 14. Gunu acaba yumurtlama olabilirmi diyorum ovu testi kullanmiyorum ama ?
olabilir şeker sen bi kocana s.a. de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…