- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Ha gayretBenim durumlar böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha gayretBenim durumlar böyle
Benimkine göre bugün oluyor en gec yarin regl olman lazimSizce bnm regli tarihim ne zaman
Yine degerlenriririm sorun olmaz canisiBenimse böyleydi ve sanirim ben yumurtladım boyle oldugunda
Deneme süreniz ne canım?Herkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldum Bat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?
kız daha yolu var bunun ahjdgsahdsa gebelik testindeki hayalet çizgi gibi deliiKızlar bugün adetin 10.gunu 28 günde bir duzenlidir benim buda ovulasyon testim valla 4 saattir birşey içmedim bence geliyor gelmekte olan 3 güne yumurtlarim galiba ne dersiniz?
Evet ya insan haliyle bir şüpheye dusuyor acaba tam olmadimi diye sonucta bir mesai harcıyoruz bizdeBenimde öyle ya pik yapmış olduğunu anladım dünkü teste göre ama herkesinki gibi kopkoyu değildi benimki de bugünkü testim de silikleşti artık çatladı muhtemelen. O en koyu hali göremedim yani
Olsun kız ovulasyon da olsa çift çizgiyi görmek güzelmiş sevdim ben bunu bundan sonra yaparımkız daha yolu var bunun ahjdgsahdsa gebelik testindeki hayalet çizgi gibi delii
dimiii çok çok eğlencelii eşime bile alışkanlık oldu bugün yumurtan napıyo diyoOlsun kız ovulasyon da olsa çift çizgiyi görmek güzelmiş sevdim ben bunu bundan sonra yaparım
Cektin mi fotosunu atabilir misin canim kafamiz karişik ya yumurtlama gormemiz lazim testlerde
Net cikan testler kalp ben benim yarinkide silik cikarsa yumurtlama diyecegim ama bakalim artık ama bence yumurtlama çünkü bat bu kadar uzamaz benim pko yok bende
Selam canım. Sen naptin? Ben 16 mayıs pik gördüm. Erken gebelik testi yaptım. Tabi ki boş sen ne zaman pik gördün bu ay? Var mı belirti vs?Aynen yaa 2 ay dedim sanki hiç denememişim gibi baktı hormon testi bile yapmadı ben dedim yapalım yoksa onu bile yapmicakti alttan muayene etti hormon bile yapmadı zorla hormon yaptırdım
4.ay buDeneme süreniz ne canım?
Ben görüyorum çok ince bir çizgi. İnşallah vardır.Eki Görüntüle 2869145
Kızlar selam geçenlerde kasık agrım var demiştim midemde çok fena dönüyor sanki özellikle akşamları test yaptım adete daha 10 gün var bi çizgi görüyorum sanki belli belirsiz gören var mı
olabilir şeker sen bi kocana s.a. deKizceler dun sugunumuz vardi ben ne olur ne olmaz diye hic birseye katilmadim fakat ayakta dikildigim.surecete surekli kasiklarim.agridi gecmedi gebelikte olamaz adetin 14. Gunu acaba yumurtlama olabilirmi diyorum ovu testi kullanmiyorum ama ?
Dun dugun sonrasi eve gec geldik degerlendirme olmadi onceki gunde olmdi bu gunde koye gidiyo sanirim benim bu ay yattiolabilir şeker sen bi kocana s.a. de