Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende test yapma alışkanlık haline geldi
1 haziran yumurtlama ise erken gebelik testi artık doğru sonuç verirdi değil mi? 15 haziran mi adet günüm sence?
%100 diyorum patlat bi test madem ben kabullenisteyim rahata taktım tertemiz bekliyorum

%100 diyorum patlat bi test madem ben kabullenisteyim rahata taktım tertemiz bekliyorum
Sabah yaptım zaten canım. Kalbim kadar temiz çıktı bu ay da güzel değerlendirmiştim halbuki Anormallik var bence. Gerçi eşimde sperm çok ama hız sorunu vardı. Bende tüpler açık mı kapali mi bilmiyorum. Boşuna deniyoruz gibi geliyor bana.

Hee bi de bu ay da güzel bir kuruma çizgim var hemen paylaşayım bunu 3 gün önce falan yaptım saatler sonra çıktı ama güzeldi, beğendim ben

Eklentiler

• BBB48840-D4B6-4F58-B51A-EEFFFC85FF00.jpeg
    259,6 KB · Görüntüleme: 44
Valla daha 2 ay oldu denemeye başlayalı ama ben sıkılmaya başladım senin kaç ay olmuştu? Böyle 4 ay daha deneyemeyeceğim galiba ya
5ay bitti yeni ben de sıkıldım da olmayınca olmuyor Allah buyuk bekliyorum bakalm=)

5ay bitti yeni ben de sıkıldım da olmayınca olmuyor Allah buyuk bekliyorum bakalm=)
Ovulasyonla takip ediyoruz işte olması lazım aslında. Boşuna deniyorum gibi geliyor bana. 1 haziran yumurtlama 29 mayıs, 1 haziran ve 3 haziran değerlendirdik. Daha ne yapayım :)

Ovulasyonla takip ediyoruz işte olması lazım aslında. Boşuna deniyorum gibi geliyor bana. 1 haziran yumurtlama 29 mayıs, 1 haziran ve 3 haziran değerlendirdik. Daha ne yapayım :)
Benm 6 ay oldu denemdigim yol kalmadi olmayinca olmuyor gecen ay 1 kimyasal gecirdim cok kisa surdu

Bir de sen çok gençsin. Senin en doğurgan çağın olması lazım. Kontrole gittiniz mi?
Evet gittim doktorda ayni oylr diyor cok gencsin yasin kucuk fhffjjfjfjf vucudun evlilige alismaya calisiyor diyo napalim bekliyoruz bakalim

Evet gittim doktorda ayni oylr diyor cok gencsin yasin kucuk fhffjjfjfjf vucudun evlilige alismaya calisiyor diyo napalim bekliyoruz bakalim
Bekle tabi. Kimyasal da yaşamışsın zaten demek tüplerden en az biri açık. Eşinin de spermlerinde dölleme kabiliyeti var. İyi bunlar. Yaşın da genç. Deneyecek zamanın çok. Bir de kimyasaldan çok yakın zaman sonra sağlıklı gebelik yaşanıyor diyorlar. Senin az kalmış bence :)

Aynen banada öyle gelmeye başladı artık günü günü değerlendiriyorum bende eşimde değilse tüpler falan mı kapalı diye kendimde arıyorum kadının daha çok engeli var ya erkeğin spermi o kadar problem değil bence

Hadi insallah artik bende cok yoruldum benmle evlenen kuzenim benden sadece 1 hafta once evlenmisti esi 35 yasinda kendisi 25 bu gun dogum yapti

Doktorlar da çok uyuz. Ben gittim bebek düsünüyorum dedim. Alttan muayene etti. Yumurta rezervin iyi dedi. Kan testi yapalım dedi. Bildiğin hemogram testi yapılmış. Genel sağlığıma bakmış yani karaciğer, böbrek fonksiyonları vs. Hormon testi istemedi. Tüpler için 6 ay dene olmazsa bakarız dedi yolladı. Yaw şuna ayrintili baksalar da her ay bosuna uğrasacağimiza başka işlere bakalım. 2 aydir hayat durdu bebek bekliyoruz şurda

Ya aslında hsg 6 aydan önce bende istemiyorum ya olursa boşuna hsg cektiricem ya da açıksa sadece beklemekte gerek bazen işte biz sabırsızız sankim

Yaşın kaçtı canım? Kaç ay denemeyi düşünüyorsun? Yaz biterken ben artık giderim ne sorun varsa bulsunlar. Kısırlık merkezi filan mi var nereye gideceğim bilmiyorum. Kadın erkek birlikte değerlendiren bir kurum kuruluş yok mu ya?

Valla bakın kızlar burda herkes açık açık konusuyor demekki hayat öyle dışarıdaki gibi ay yanlışlıkla oldu ay ilk geceden oldularla dönmüyormuş bu yüzden bende 6-8 ay arası normal 1 seneden sonrada eşlerin ikisininde kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…