- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Ben bugün pmse girdim galiba. Sinirli uyandım. Şu anda da alayına isyan edesim varYa aslında hsg 6 aydan önce bende istemiyorum ya olursa boşuna hsg cektiricem ya da açıksa sadece beklemekte gerek bazen işte biz sabırsızız sankim
Ben de 2 3 aya giderim heralde ben gitmiştim ama bisi yok dediydiYaşın kaçtı canım? Kaç ay denemeyi düşünüyorsun? Yaz biterken ben artık giderim ne sorun varsa bulsunlar. Kısırlık merkezi filan mi var nereye gideceğim bilmiyorum. Kadın erkek birlikte değerlendiren bir kurum kuruluş yok mu ya?
2ay mi olduDoktorlar da çok uyuz. Ben gittim bebek düsünüyorum dedim. Alttan muayene etti. Yumurta rezervin iyi dedi. Kan testi yapalım dedi. Bildiğin hemogram testi yapılmış. Genel sağlığıma bakmış yani karaciğer, böbrek fonksiyonları vs. Hormon testi istemedi. Tüpler için 6 ay dene olmazsa bakarız dedi yolladı. Yaw şuna ayrintili baksalar da her ay bosuna uğrasacağimiza başka işlere bakalım. 2 aydir hayat durdu bebek bekliyoruz şurda
Senin ne kadar olduValla bakın kızlar burda herkes açık açık konusuyor demekki hayat öyle dışarıdaki gibi ay yanlışlıkla oldu ay ilk geceden oldularla dönmüyormuş bu yüzden bende 6-8 ay arası normal 1 seneden sonrada eşlerin ikisininde kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım
2 aydır deniyoruz ama 35 yaşındayım ben2ay mi oldu
Bana da öyle dedi ama 35 ve üzeri 6 ay sonrası dedi bana doktor ben 31 yaşındayım sen de yine de 8 aya falan gelebilirsin dedi acelen varsa o ayri dedi ben de yok dedim heralde ilac falan verecekti yumurta takibi falan biraz daha beklicem. Biraz telaş yaptım çok taktim. 2 3 ay bi dusunmucem başka şeylerle ugrasiyorum bakalım nolcak2 aydır deniyoruz ama 35 yaşındayım ben1 sene doktorlar bile bekleme diyorlar. Sanki ovulasyon takibi yapıp doğru zamanda birlikte olsam hoop diye bebek gelecek gibi geliyordu 6 sene korundum hehehe ne bicim cahillikmis.
İnfertilite var ben oraya gidiyorum ama tedavi falan yapmiyolarYaşın kaçtı canım? Kaç ay denemeyi düşünüyorsun? Yaz biterken ben artık giderim ne sorun varsa bulsunlar. Kısırlık merkezi filan mi var nereye gideceğim bilmiyorum. Kadın erkek birlikte değerlendiren bir kurum kuruluş yok mu ya?
Takmamak elde değil ki. Bir de covid var diye evde bunaldım, sıkıldım. Bebek işine sardım resmenBana da öyle dedi ama 35 ve üzeri 6 ay sonrası dedi bana doktor ben 31 yaşındayım sen de yine de 8 aya falan gelebilirsin dedi acelen varsa o ayri dedi ben de yok dedim heralde ilac falan verecekti yumurta takibi falan biraz daha beklicem. Biraz telaş yaptım çok taktim. 2 3 ay bi dusunmucem başka şeylerle ugrasiyorum bakalım nolcak
Sen küçüksün diye yapmıyorlardırİnfertilite var ben oraya gidiyorum ama tedavi falan yapmiyolar
Bende 5 tane var bilerek almadım 10 15 arası yapcam başka bisi yapmicam hep takmicqm diodum ilk kez takmıyorm nede olsa olmuyor saldım aman napim ya çok bunaldımTakmamak elde değil ki. Bir de covid var diye evde bunaldım, sıkıldım. Bebek işine sardım resmenboşvermeyi becerebilirsen bence işin gerçekten kolaylaşır. Ovulasyon takibi falan da insanın stres seviyesini arttırıyor. Hatta bu siteye girmek bile kafayı gebelikte sabit tutuyor.
Sen küçüksün diye yapmıyorlardırne demek yapmiyorlar? Hobi olarak mı açmışlar? Yapmaları lazım
Valla ben de bunaldım. Bugün de pms baslangici sanirim. Çok sinirliyim. Benim bu dönem hep çok zorlu geçer. Şimdi çocuğum olmuyor diye kalkip kocamı bicaklayacağım.Bende 5 tane var bilerek almadım 10 15 arası yapcam başka bisi yapmicam hep takmicqm diodum ilk kez takmıyorm nede olsa olmuyor saldım aman napim ya çok bunaldım
ZuahahahValla ben de bunaldım. Bugün de pms baslangici sanirim. Çok sinirliyim. Benim bu dönem hep çok zorlu geçer. Şimdi çocuğum olmuyor diye kalkip kocamı bicaklayacağım.
4 ay 27 benimde yaş ben kendime 6 7 ay süre verdim mecbur beklicemSenin ne kadar oldu
Sen bekle zaten. Ben 27 yasında evli bile değildim4 ay 27 benimde yaş ben kendime 6 7 ay süre verdim mecbur beklicem
Evet. En güzeli çok takmamak. Aslında benim moralim de bozulmuyor ama biraz sıkılıyorum işte öff neden olmadi bee diyerekBenimde bu ay 4. Deneyişimiz ve bende gerçekten sıkılmaya başladım ama bu ay gerçekten daha az takıyorum geçen ay baktım çok yıprattım kendimi başka şeylere sardım
2 haziranı da değerlendir ahahhahahha tövbe yarabbimOvulasyonla takip ediyoruz işte olması lazım aslında. Boşuna deniyorum gibi geliyor bana. 1 haziran yumurtlama 29 mayıs, 1 haziran ve 3 haziran değerlendirdik. Daha ne yapayım :)
Aynen canım benim ablam 32de doğurdu ilkini ikincisini 36da doğurdu umudum o oluyo valla yaşa çok bakmayın benceSen bekle zaten. Ben 27 yasında evli bile değildimsenin vaktin bol. Çok takmadan denemeye devam.