Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko var bende ne zaman yumurtladıgım hiç belli olmuyor acaba erken mi yumurtladım diyorum adet bitti biteli kasıklarımın agrısı geçmedi arada sancı giriyor ay bilmiyorum inşallah vardır
Olabilir canım istersen kan testi yaptırabilirsin. İnşallah vardır

bende gördüm 10 gün mü var belirtilerin ne cnm çok merak ettim
Kasık agrım var ama regl sancısı gibi değil göğüslerim şişti adet tarihi yaklaşırken hep siserdi normalde de bi de hiç olmayan bir şey midem bulanıyor akşamları yemekten sonra ve cinsel ilişki sırasında başka da bi belirti yok bi test yapayım dedim bu çıktı işte daha da cok erken test için aslında

Sizce bnm regli tarihim ne zaman

Eklentiler

• Screenshot_20210612-134259_Samsung Notes.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 39
Evet onu içtigimi söylememiştim ama içmiyorum suan canım adet olur olmaz bıraktm daha da içmedim içmeye devam etseydim soracaktım 2-3 kere falan ictim yani toplamda

Anladım canım sorarsın duruma göre kullanırsın iyi geliyor doktor tavsiyesi ile denemekte fayda var.

Kıstım mi var ozamannn Regli gelmiyo arada ciddi anlamda regli ağrısı çekiyorum sonra geciyo bakalim pazartesi ye kadar olmazsam testi mi tekrarlim ozaman ayin 9 u nda negatifti pik günü hariç ilişki de olmadı kafamda değişik sorular
bence dündü şekerr

2-3 güne pik olcak heralde kız yarın bile olabilir :d senin adetin de kafayı yiyecek heralde tonti şimdi yumurtlarsan 14 gün 15 güne adet olcaksın inanılmazzzz
Askdkdksjsjjs ya bi adet olsam fena olmazdı aslında biliyon mu vücutta ödem kaldı leke gibi adetlenmeyle

Askdkdksjsjjs ya bi adet olsam fena olmazdı aslında biliyon mu vücutta ödem kaldı leke gibi adetlenmeyle
benim doktora gittiğim ay öyle nokta nokta kahve bişey geliyodu doktora bu adet mi bilmiyorum ama garip bişeyin 3. günü dedim arada oluyor rahim ince kaldığında bu şekilde adet olunur demiştii

benim doktora gittiğim ay öyle nokta nokta kahve bişey geliyodu doktora bu adet mi bilmiyorum ama garip bişeyin 3. günü dedim arada oluyor rahim ince kaldığında bu şekilde adet olunur demiştii
Bilmiyom ki asko bende anlamadm neyse bitti geçti

Kızlar dün iki çizgi de koyuydu bugün böyle çatlama olmuş olabilir mi

Eklentiler

• 4DF6AA35-7E9E-4828-BBF5-BA4CCF02347D.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 63
Bilemiyorum valla herkesinki nasil koyu birde benimkine bak ya saka gibi
Benimde öyle ya pik yapmış olduğunu anladım dünkü teste göre ama herkesinki gibi kopkoyu değildi benimki de bugünkü testim de silikleşti artık çatladı muhtemelen. O en koyu hali göremedim yani

Yaş bat denediğini süre Lazim canim
Bat
Canım ben 25 haziran diyecektim temmuz demişim kusura bakma
Bat 8 temmuz yaş 31. Deneme 5ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…