Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ne işe yarıyor peki ? Catlamayi kolaylaştırmak için mi veriyor doktor
Yumurtayı geliştirmeyi sağlıyo doktor kontrole çağırıyo sonra bakıyo yeterliyse iğne vurup çatlatıyo işte ilişkiye girin fln diyo böyle okudumm hep yaşanmışlıklardaa

Yumurta büyümesi saglıyormuş
Yumurtayı geliştirmeyi sağlıyo doktor kontrole çağırıyo sonra bakıyo yeterliyse iğne vurup çatlatıyo işte ilişkiye girin fln diyo böyle okudumm hep yaşanmışlıklardaa
Of ya benim doktor hiç bunları önermedi dene dedi yolladı, bunları yapması için 1 sene dolması mı gerek illa?

Adetliyken yaptırdımm ondanda biraz yüksek cıkmıs olabilir normal demedi tabi ama önünde büyük bi engel de değil dedi klomenle halledicez dedi gerekirse çatlatma iğnesi vuracakmıs
Zaten Adetliyken yapılıyor düşük olması lazım evet çatlamatma iğnesiyle hal edilebilir inşallah. Klomen zaten çatlamazsa kistte çeviriyor büyüyen yumurtayı. Çatlarda güzel haberler alırız inşallah. Şey dicem doktora danışsan bitkisel birşey kullansam ne kullanırsam doğru olur diye burada bir arkadaş bunun için doktor isteğiyle kullanmıştı da.

Öncelikle Herkese kolay gelsin hayırlı haberler duyalım insallahh bu ay süt ve maydonoz Buhari yaptım sağ tup olmadığı için sol dada varsa birşey iyi gelsin diye daha önce yapıp faydasını gören varmı aranızda.valla cup cup yapmaktan gına geldi artık.yarin yumurtlama günüm sol kasigim ağrıyor. inşallah bu ay tutar rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bitkisel şey derken canım

Of ya benim doktor hiç bunları önermedi dene dedi yolladı, bunları yapması için 1 sene dolması mı gerek illa?
Bence bir daha doktora gittiğimizde 1 yıl oldu diyelim benimki de ne hormon testi yaptı ne bişey yallah dedi ama öncesinde rahim filmi çektiriyolarmış onu da öneriyolar o zaman kapalı şeyler varsa da açılıyomuş hamile kalma ihtimali artıyomuşş

Haso18 yapıyorduuu

Aynen yaa 2 ay dedim sanki hiç denememişim gibi baktı hormon testi bile yapmadı ben dedim yapalım yoksa onu bile yapmicakti alttan muayene etti hormon bile yapmadı zorla hormon yaptırdım

Aynen yaa 2 ay dedim sanki hiç denememişim gibi baktı hormon testi bile yapmadı ben dedim yapalım yoksa onu bile yapmicakti alttan muayene etti hormon bile yapmadı zorla hormon yaptırdım
Kız evet dedim hormon testi için geldim hormonla işin yok senin dedi bozuk olsa nolcak psikolojin bozulcak dedi manyak e bozuksa düzelt işte çatlak adam ben bunay adet olursam gitcem başka doktora yaptırcam test çatlıcam valla

Ay kızlar ben bu siteye bağımlı oldum
Gözümü açıyorım kızlar ne yazmış diye ilk iş foruma bakmak oluyor, metrodan çıkıyorum hemen ne kaçırdım diye bakıyorum, işteyken diyorum 15 faturada bir f5 leyeceğim ne olacak böyle bilmemmmmm günaydınnm herkesee

Ya çok tatlısın iremmm tontik

Git guzel guzel kahvaltı yap misler gibi herkes uyuyor zaten ahaha

Günaydın tatlışş

Kizz aynı benim doktor yoksa aynı doktora mı gittiksorma dedim yapalım para verdim bide özel klinik yok diyo gerekyok bide sen anne olursun çokta güzel olursun denemeye devam dedi kız diyom ya kist var aa hiç bişey değil o önemsiz falan onlar kafadan bizim bi 7 8 ay kendi kendimize deneyip öyle gelmemizi istiyor belki olcak diye boşuna uğraş gibi görüyorlar bizi bence hiç stres yapma olursun sen anne dedi yine çok şükür güzel konuştu belki şimdiden kötü konuşsalar 'di iyice umutsuz olucaktık düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…