Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kız benimkide istanbulda kolan hastanesine gittim şişli şubesi shsjs aynj mı yoksa kistler var ama salla gitsinn çıkar onlar önemsiz dedi dedim düzensiz adetim boşver senin de düzensiz bir düzenin var demek ki dedi 2 3 ay hiç olmadan sıkıntı dedi. Rahim inceliği olmuş ondan bu ay adetin nokta nokta geliyo boşver arada olur öyle dedi. Doktor böyle konuştu konuştu eşim şimdi neyi denesem abartıyosun diyoKizz aynı benim doktor yoksa aynı doktora mı gittiksorma dedim yapalım para verdim bide özel klinik yok diyo gerekyok bide sen anne olursun çokta güzel olursun denemeye devam dedi kız diyom ya kist var aa hiç bişey değil o önemsiz falan onlar kafadan bizim bi 7 8 ay kendi kendimize deneyip öyle gelmemizi istiyor belki olcak diye boşuna uğraş gibi görüyorlar bizi bence hiç stres yapma olursun sen anne dedi yine çok şükür güzel konuştu belki şimdiden kötü konuşsalar 'di iyice umutsuz olucaktık düşünsene
Bebek yoksa bir an önce olursun inşallah gecikmezsin de yeni ay koşturmacasına başlarsın inş bebek vardırKızlar yarın adet günüm bakalım olucak mıyım test mest yapmadım kafa adete odaklanmış şimdi ilk ayda hamile kalsaydım 4 aylık hamıştim
3 gün yaptim biraktim evin heryeri sutlu maydonoz olduHaso18 yapıyorduuu
Evet onu içtigimi söylememiştim ama içmiyorum suan canım adet olur olmaz bıraktm daha da içmedim içmeye devam etseydim soracaktım 2-3 kere falan ictim yani toplamdaBitkisel aslan pencesi gibi canım
benimde 1 sene dolmadı cnm ama ısrarla çoçuk istediğim için bir daha ki ay adetin 4. günü gel bakalım klomene başlayalım dedi benim iş biraz karısık ama bakalım baslayacak mı çoçuk istediğini ısrarla söyle olmadı başka doktora gitOf ya benim doktor hiç bunları önermedi dene dedi yolladı, bunları yapması için 1 sene dolması mı gerek illa?
Testim bu şekilde yorumlarinizi bekliyorumKızlar ovu testime bakarmisiniz kaç gün kalmıştır yumurtlamaya sizce
Tam olmamış gibi ama sen yinede değerlendir canımTestim bu şekilde yorumlarinizi bekliyorum
Benimse böyleydi ve sanirim ben yumurtladım boyle oldugundaTestim bu şekilde yorumlarinizi bekliyorum
Koyuluk sonrası silikleşme çatlama diye biliyorum ben canım. Çatlama olmuş diye düşünüyorum
Öyle yapcam Canım bakalım yaaaTam olmamış gibi ama sen yinede değerlendir canım
Bilemiyorum valla herkesinki nasil koyu birde benimkine bak ya saka gibiKoyuluk sonrası silikleşme çatlama diye biliyorum ben canım. Çatlama olmuş diye düşünüyorum
valla gördüm billa gördüm 10 gün kala üstelik helal olsunEki Görüntüle 2869145
Kızlar selam geçenlerde kasık agrım var demiştim midemde çok fena dönüyor sanki özellikle akşamları test yaptım adete daha 10 gün var bi çizgi görüyorum sanki belli belirsiz gören var mı
Yaaa ciddi mivalla gördüm billa gördüm 10 gün kala üstelik helal olsun
Canım çizgi var ama kuruma cizgiside olabilir. 10 gün varken erken ama imkansız değil olabilir. 2 gün sonra testi tekrarla yada erken gebelik yapabilirsin.Eki Görüntüle 2869145
Kızlar selam geçenlerde kasık agrım var demiştim midemde çok fena dönüyor sanki özellikle akşamları test yaptım adete daha 10 gün var bi çizgi görüyorum sanki belli belirsiz gören var mı
Pko var bende ne zaman yumurtladıgım hiç belli olmuyor acaba erken mi yumurtladım diyorum adet bitti biteli kasıklarımın agrısı geçmedi arada sancı giriyor ay bilmiyorum inşallah vardırCanım çizgi var ama kuruma cizgiside olabilir. 10 gün varken erken ama imkansız değil olabilir. 2 gün sonra testi tekrarla yada erken gebelik yapabilirsin.
bende gördüm 10 gün mü var belirtilerin ne cnm çok merak ettimEki Görüntüle 2869145