- 8 Mayıs 2021
- 59
- 50
- 31
Benimde en işime gelen o olurbence c şıkkı hiçbiri pike yakın
yumurtlama günü oluyo tontiş çatlama öncesi oluyo ama aynene rtesi gün silikleşince çatlamış oluyomuş bende buralardan öğreniyorumBenimde en işime gelen o olurpik yumurtlama sonrası çatlama öncesi oluyor demi
Evet canım bende 11. Günde falan olur gibi geldiiBir kaç güne bence tam 2 çizgi olur
Hadi hayırlısıEvet canım bende 11. Günde falan olur gibi geldii
Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum son 3 saat hiçbi şekilde sıvı almıyorum falanCok su cay vs iciyorsan az ic yapana kadar ben dun 5 saat bir sey icmedim birden koyulasti baya silikti benimde
Aynen canım testten sonra bol bol sivi tuket ama kac saat susuz kalıyoruz sonucta benim başım agriyor sonraEvet ben de dikkat etmeye çalışıyorum son 3 saat hiçbi şekilde sıvı almıyorum falanBundan sonra senin gibi biraz daha az sıvı tüketmeye çalışayım
Bence pik olmamis dahaKızlar iki gün evde yoktum yapamadım şimdi yaptım. Bu şimdi yumurtlama mı çatlama mı sizce? Bugün 14. Gün reglden sonraki. Tam 14gün sonrada regl olurum muhtemelen. Bu geceyi değerlendirebileceğim sadece
Aa talihsizlik olmus canım ya yeni mi bitti adetin sen onu iade et ebru ceylandan al 2 gunde ulastiriyorlar o kadar hizli geliyor ki her turlu yetişir benceKızlar az önce testlerim geldi 20 ovu 6 gebelik olan setten almıştım. Bilin bakalım noldu? Sadece 6 gebelik gelmişiade et yenisi gelsin derken yetişir mi bilmiyorum valla sinirlerim tepeme çıktı ya
Aynen canım saçma sapan geldi zaten regl de tam olamadım da o yüzden belki de erken yumurtlicam bilmiyorumki. Hevesim kaçtı inanki bodoslama dalıyım diyorum bu ay yine napimAa talihsizlik olmus canım ya yeni mi bitti adetin sen onu iade et ebru ceylandan al 2 gunde ulastiriyorlar o kadar hizli geliyor ki her turlu yetişir bence
Gün aşırı dene oyleyse canim napacaksin Allah sabrini arttirsin seninde bu ayAynen canım saçma sapan geldi zaten regl de tam olamadım da o yüzden belki de erken yumurtlicam bilmiyorumki. Hevesim kaçtı inanki bodoslama dalıyım diyorum bu ay yine napim
Canım geçen ay da öyle yaptım ama pazartesi yoktu tek o gün yumurtlamışımGün aşırı dene oyleyse canim napacaksin Allah sabrini arttirsin seninde bu ay
Yaa nasip cidden canım olsun hayirlisi belki bu ay olur belli olmaz yumurtlama olunca akinti oluyor cidden bel karin agrisi oluyor bunlara dikkat et belki anlarsin bunlar oldugunda 3 4 gun ust uste denersinizCanım geçen ay da öyle yaptım ama pazartesi yoktu tek o gün yumurtlamışımönceki ve sonraki gün olması kurtarmamış. Aslında o yüzden test yapim dedim gününde olsun diye ama şans işte
Aynen canım biri yazmıştı 10-12-14-16-18-20. Günler diye ben 10dan başlasam full mü devam etsem ahahshsgsYaa nasip cidden canım olsun hayirlisi belki bu ay olur belli olmaz yumurtlama olunca akinti oluyor cidden bel karin agrisi oluyor bunlara dikkat et belki anlarsin bunlar oldugunda 3 4 gun ust uste denersiniz
Bende ilk ay öyle denemişim tutmadı ovulasyon aldım 3 gün peş peşe yaptım 2 aydır yine tutmadı ne zaman tutar bilmiyorum nasip kısmetCanım geçen ay da öyle yaptım ama pazartesi yoktu tek o gün yumurtlamışımönceki ve sonraki gün olması kurtarmamış. Aslında o yüzden test yapim dedim gününde olsun diye ama şans işte