Ben bu ara günde 3 defa yaparak, hangi saat diliminde daha koyu çıkacak diye baktım.Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum son 3 saat hiçbi şekilde sıvı almıyorum falanBundan sonra senin gibi biraz daha az sıvı tüketmeye çalışayım
Sabah saatlerinde de yapmayın diyorlar kafam karıştıBen bu ara günde 3 defa yaparak, hangi saat diliminde daha koyu çıkacak diye baktım.Nedense sabah saat diliminde daha koyu çıktı benim. Acaba LH hormonu en yükssk hangi dilimde oluyor. Ona göre emin olurduk. Öncesinde uzun süre birsey içmemek de plan istiyor cidden
Gerçekten öyle ya nasip kısmet 1-2 ilişkiyle hamile kalan da var sonuçta :) neyse çok üzülmiim madem testlerime :) inşallah en kısa zamanda isteyen herkesBende ilk ay öyle denemişim tutmadı ovulasyon aldım 3 gün peş peşe yaptım 2 aydır yine tutmadı ne zaman tutar bilmiyorum nasip kısmet
Yok benim hep böyle oluyor 2 gün ama korunmayı bırakalı azalmıştır geri duzeldiGünaydın ķızçeler hepinizin günü güzel geçsin
Halicim kist falan mı atıyorsun acaba
Evet canım benimde düzenli ve normal dedi hormonlara bide 2 ay diyince 1 seneye kadar yolun var gibi baktı bana
12 16 arasında yapilmaliymis geçen hep 3 buçuk 4 gbi yaptim ilk defa pik gördümBen bu ara günde 3 defa yaparak, hangi saat diliminde daha koyu çıkacak diye baktım.Nedense sabah saat diliminde daha koyu çıktı benim. Acaba LH hormonu en yükssk hangi dilimde oluyor. Ona göre emin olurduk. Öncesinde uzun süre birsey içmemek de plan istiyor cidden
Sillikken birden pik oluyor dalgalı yani öyle dumduz artmıyor bilginiz olsun
Bence yokKızlar sizce benim çatlama olmuş mu
Ahahah bıktım belirti düşünmekten adetimle mutluyum belirti yok bir şey yok oh güzel hayatYalnız benle takılırsan yarın tüm belirtilerin başlar hatta şu an kasıklarda batma vardır bak dinle bakayım ahajauauau deli
Bugün de böyle benim bacım bakk ben yumurtlamayan yumurtamla uğraşıyorumAhahah bıktım belirti düşünmekten adetimle mutluyum belirti yok bir şey yok oh güzel hayat
Ee hamile misin canimBen hala sokulemedim beybiler ya bi belirtim de yok 28inde catladi yumyum akintin da normal kahverengi falan değil
Evet belli olmamış obur fotodaDün ki daha koyuydu canım bugüne göre burada silinmiş hali çok belli olmuyor bu dün ki testim 17. Gün olan
Kiz reglin kac günde 1 oluyor bence yakın yarın bisi olabilir saatini suyunu düzgün dikkatli yap amaBugün de böyle benim bacım bakk ben yumurtlamayan yumurtamla uğraşıyorum
Valla o da bilmiyo kafasına göre son 3 ay 35 30 25 oldu önceki 3 ay 47 40 35Kiz reglin kac günde 1 oluyor bence yakın yarın bisi olabilir saatini suyunu düzgün dikkatli yap ama
Evet bur anda açıktan koyuy dogru gidicek diye bir şey yokKızlarr bu ovulasyon testleri bi anda mı koyulaşıyor 5 gündür yapıyorum hep silikAcaba yanlış mı yapıyorum 3 saat önceden sıvı alımını kesiyorum bir de
olmadı pik değıl gıbıEki Görüntüle 2868870
Eki Görüntüle 2868871
Benimkinede bakar misiniz ya ilk attigim dünkü digeri bugünün bezdim ben bu isten arkadaslar
ortalama 17 18.gun olacak bence devam et ben sallıyorum ha bıldıgımden değıl orta gunde oluyormus ya sen bence devame et testeValla o da bilmiyo kafasına göre son 3 ay 35 30 25 oldu önceki 3 ay 47 40 35
Cılkım çıktı cupcup yapmaktan valla dün yoktu bugün de ben mola vereyim madem bişey yok ahshshshs bak geçen şüphelendiğim ve bugünkü yaklaştı herslde davar 2 3 güne belli eder kendini değil mi şekerlerortalama 17 18.gun olacak bence devam et ben sallıyorum ha bıldıgımden değıl orta gunde oluyormus ya sen bence devame et teste