Hadi bakalim canim hayirlisi insallah guzel haberlerini alirizOvulasyon test yaptin ki cnm yumurtlamamiymis eger oyleyse degerlendirme dogru yapmisim demektir
Atılmadı mıKistte agri yapabilir banada adetle atilir dedi ama atilmadi
Bilmiyorum canım bu ay hamile kalmazsam sogan kürü denerim sonra doktora giderim ne durumda diyeAtılmadı mıne zaman atılcak peki acaba bi dahaki aya mı
Baktım şimdi senle hem yaşımız hem deneme süremiz aynıBilmiyorum canım bu ay hamile kalmazsam sogan kürü denerim sonra doktora giderim ne durumda diye
91 li misiniz siz 92 li miiBaktım şimdi senle hem yaşımız hem deneme süremiz aynıİnşallah bu ay olur da hiç gerek kalmaz
Insallah canim her seyin hayirlisiBaktım şimdi senle hem yaşımız hem deneme süremiz aynıİnşallah bu ay olur da hiç gerek kalmaz
senden çok ümitleniyorum heBen hala sokulemedim beybiler ya bi belirtim de yok 28inde catladi yumyum akintin da normal kahverengi falan değil
Hafif koyulaşıp bir an da kopkoyu olup sonra silikleşmesi gerekiyor çatlama olduğunun göstergesi olarak. Koyu gördüğün gibi 3 gün değerlendirmek gerekiyor anladığım kadarıylaKızlarr bu ovulasyon testleri bi anda mı koyulaşıyor 5 gündür yapıyorum hep silikAcaba yanlış mı yapıyorum 3 saat önceden sıvı alımını kesiyorum bir de
Bnm bi umudum yok ovulasyon sonrası bi faaliyet olamadısenden çok ümitleniyorum he
Aşkım sen kocana yapış allah ne verdiyse kaç gün yapabiliyosa yapsınYumurtlama akıntım gelmeye başladı kizlar şimdi hergünü mü degerlendirmem gerekiyor akıntı bitene kadar yoksa gün aşırı mı? Haftaya aksiyon başlar hamilemiyim diye
Ayy ne kadar güzell hadi bakalımm bol kırmızın olsun inşEvett kızlar ilk LH testimi yaptım 7.gün bugün
Nasıl 7.güne göre iyi gibi dimi sankiAyy ne kadar güzell hadi bakalımm bol kırmızın olsun inş
Çok iyi bence masallahNasıl 7.güne göre iyi gibi dimi sanki
Yalnız benle takılırsan yarın tüm belirtilerin başlar hatta şu an kasıklarda batma vardır bak dinle bakayım ahajauauau deli