Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz kimse yok koca listeden eklenen kaçıyor zaaarrr

Herkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldum Bat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?

valla 2. dozdan sonra 1 ay daha korunma dedikleri için ben yaptırmıyorum

Ben oldum aşımı canım 2.aşıdan 1 ay sonra hamilelik düşündük biz . Doktorumda zaten olmam taraftarıydı kronik hastalığım olduğu için . Sende hamile kaldıktan sonrada vurulabilirsin yada öncesinde ama henüz araştırma olmadığı için 2.aşıdan sonra 1 ay kadar korunma istiyorlar . Senin insiyatifinde olup olmama konusu

Bende ayni soruyu dusunuyorum hadi suan benim siram gelmedi ama esimin sirasi geldi nette bir suru sey yaziyo sperm kalitesini dusurduguyle ilgili celiskide kaldik

Ben olmadım beklemek gerekiyormuş bebek düşünmek için ara vermek istemedim hamile kalırsam insallah olunduğu ay hemen olucam ama

Bende ayni soruyu dusunuyorum hadi suan benim siram gelmedi ama esimin sirasi geldi nette bir suru sey yaziyo sperm kalitesini dusurduguyle ilgili celiskide kaldik
evet benim eşim 4 ay önce oldu doktor 2 ay çocuk yapmayın demişti.. bende kalp hastasıyım aslında ama taktım çocuk işine allaha emanet artık yaptırmak gelmiyor içimden aşı 3-4 ay öteleyemem gibi zaten olcak mı belli değil

Yarin ekleyebilecegim bilgisayarı kapamistim

Hali canım müsait olduğunda benide ekleyebilirmisin, bat 6 temmuz yaş 30 deneme süresi 2 yıl.

Ben olmadım beklemek gerekiyormuş bebek düşünmek için ara vermek istemedim hamile kalırsam insallah olunduğu ay hemen olucam ama
Sanirim gebelikte 3 ay.doldurulunca yapılabiliyor aşi canim Allahim hepimize hayırlısını en saglikli sekilde nasip etsin insallah

Evet gerçekten insan başladığı işi bitirmek istiyor, hele de konu bebek olunca goze alamıyor ertelemeyi

Ovulasyon testi sipariş ettim bugün teslim aldım. Bir de o şekilde deneyelim bakalım. Nöbetli çalışıyoruz eşimle, geçen ay tam nöbetteyken yumurtlamışım şu an adet döneminde olduğum için yazılanları sadece okumakla yetiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…