Bence 2 gün sonra ben de 21 de yumurtladi 22de catladi dun olduSaolasin bebisim reglim den hala ses seda yok da merak ettim nerelerde
valla 2. dozdan sonra 1 ay daha korunma dedikleri için ben yaptırmıyorumHerkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldumBat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?
Ben oldum aşımı canım 2.aşıdan 1 ay sonra hamilelik düşündük biz . Doktorumda zaten olmam taraftarıydı kronik hastalığım olduğu için . Sende hamile kaldıktan sonrada vurulabilirsin yada öncesinde ama henüz araştırma olmadığı için 2.aşıdan sonra 1 ay kadar korunma istiyorlar . Senin insiyatifinde olup olmama konusuHerkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldumBat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?
Bende ayni soruyu dusunuyorum hadi suan benim siram gelmedi ama esimin sirasi geldi nette bir suru sey yaziyo sperm kalitesini dusurduguyle ilgili celiskide kaldikHerkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldumBat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?
Ben olmadım beklemek gerekiyormuş bebek düşünmek için ara vermek istemedim hamile kalırsam insallah olunduğu ay hemen olucam amaHerkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldumBat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?
evet benim eşim 4 ay önce oldu doktor 2 ay çocuk yapmayın demişti.. bende kalp hastasıyım aslında ama taktım çocuk işineBende ayni soruyu dusunuyorum hadi suan benim siram gelmedi ama esimin sirasi geldi nette bir suru sey yaziyo sperm kalitesini dusurduguyle ilgili celiskide kaldik
Ahaha ben rahat yatislardaherkes iş üstünde bacım
Yarin ekleyebilecegim bilgisayarı kapamistimHerkese merhaba, bayadir takip ediyorum buralari ancak yeni üye oldumBat 27haziran,yaş 29 beni de ekleyebilir misiniz Benim merak ettiğim şu; Covid aşı sırası gelip aşısını olan var mi acaba aranizda?Ve aşı konusunda doktorlarınızın tavsiyesi nedir?
Tabi yarın aksamHali canım müsait olduğunda benide ekleyebilirmisin, bat 6 temmuz yaş 30 deneme süresi 2 yıl.
Sanirim gebelikte 3 ay.doldurulunca yapılabiliyor aşi canimBen olmadım beklemek gerekiyormuş bebek düşünmek için ara vermek istemedim hamile kalırsam insallah olunduğu ay hemen olucam ama
Insallah ben de öyle biliyorumSanirim gebelikte 3 ay.doldurulunca yapılabiliyor aşi canimAllahim hepimize hayırlısını en saglikli sekilde nasip etsin insallah
Evet gerçekten insan başladığı işi bitirmek istiyor, hele de konu bebek olunca goze alamıyor ertelemeyievet benim eşim 4 ay önce oldu doktor 2 ay çocuk yapmayın demişti.. bende kalp hastasıyım aslında ama taktım çocuk işineallaha emanet artık yaptırmak gelmiyor içimden aşı 3-4 ay öteleyemem gibi zaten olcak mı belli değil
Koyarım olacak oAy çok heyecanlı iki hafta sonra kayarım insallah hamis emojisi