Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de dikkat etmeye çalışıyorum son 3 saat hiçbi şekilde sıvı almıyorum falan 🤷🏻‍♀️ Bundan sonra senin gibi biraz daha az sıvı tüketmeye çalışayım
Ben bu ara günde 3 defa yaparak, hangi saat diliminde daha koyu çıkacak diye baktım.😄 Nedense sabah saat diliminde daha koyu çıktı benim. Acaba LH hormonu en yükssk hangi dilimde oluyor. Ona göre emin olurduk. Öncesinde uzun süre birsey içmemek de plan istiyor cidden

Ben bu ara günde 3 defa yaparak, hangi saat diliminde daha koyu çıkacak diye baktım.😄 Nedense sabah saat diliminde daha koyu çıktı benim. Acaba LH hormonu en yükssk hangi dilimde oluyor. Ona göre emin olurduk. Öncesinde uzun süre birsey içmemek de plan istiyor cidden
Sabah saatlerinde de yapmayın diyorlar kafam karıştı 😄 ben işim gereği mecburen eve geldiğimde saat 16:45 gibi yapıyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur

Bende ilk ay öyle denemişim tutmadı ovulasyon aldım 3 gün peş peşe yaptım 2 aydır yine tutmadı ne zaman tutar bilmiyorum nasip kısmet 😇
Gerçekten öyle ya nasip kısmet 1-2 ilişkiyle hamile kalan da var sonuçta :) neyse çok üzülmiim madem testlerime :) inşallah en kısa zamanda isteyen herkes 🙏🏼🙏🏼

Günaydın ķızçeler hepinizin günü güzel geçsin 🌸🌸🌸

Halicim kist falan mı atıyorsun acaba🤔

Evet canım benimde düzenli ve normal dedi hormonlara bide 2 ay diyince 1 seneye kadar yolun var gibi baktı bana🤨😑😑
Yok benim hep böyle oluyor 2 gün ama korunmayı bırakalı azalmıştır geri duzeldi

12 16 arasında yapilmaliymis geçen hep 3 buçuk 4 gbi yaptim ilk defa pik gördüm

Eklentiler

• 20210525_145242.jpg
    20210525_145242.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 45
Yalnız benle takılırsan yarın tüm belirtilerin başlar hatta şu an kasıklarda batma vardır bak dinle bakayım ahajauauau deli
Ahahah bıktım belirti düşünmekten adetimle mutluyum belirti yok bir şey yok oh güzel hayat

Valla o da bilmiyo kafasına göre son 3 ay 35 30 25 oldu önceki 3 ay 47 40 35 😂
ortalama 17 18.gun olacak bence devam et ben sallıyorum ha bıldıgımden değıl orta gunde oluyormus ya sen bence devame et teste

ortalama 17 18.gun olacak bence devam et ben sallıyorum ha bıldıgımden değıl orta gunde oluyormus ya sen bence devame et teste
Cılkım çıktı cupcup yapmaktan valla dün yoktu bugün de ben mola vereyim madem bişey yok ahshshshs bak geçen şüphelendiğim ve bugünkü yaklaştı herslde davar 2 3 güne belli eder kendini değil mi şekerler

Eklentiler

• IMG_20210611_223942.jpg
    IMG_20210611_223942.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 36
X