- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Senın nasıldı ilk basladıgın günÇok iyi bence masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senın nasıldı ilk basladıgın günÇok iyi bence masallah
Anam bu işte bi yanlıslık var senınkınde hahahahahah
Sorma dustuk bir bataga cikamiyoruz ahahahahAnam bu işte bi yanlıslık var senınkınde hahahahahah
Daha yumurtlamadım kız ama gerçekten kendimi dinleyince bi batma karıncalanma var ufaktanYalnız benle takılırsan yarın tüm belirtilerin başlar hatta şu an kasıklarda batma vardır bak dinle bakayım ahajauauau deli
Eyvah eyvahDaha yumurtlamadım kız ama gerçekten kendimi dinleyince bi batma karıncalanma var ufaktan
Aynen kuzum ya benimde öyle bende bu aylarda anladım bel ağrısı karın şişliği yumurtlama belirtisi diye bende dünü değerlemdiremedim ama bugün şart galiba büyük ihtimalle bugün pik olmuştur testim de kalmadı yenisini de almayı düşünmüyorumBenim her ay bir zaman belim kopardi akintim olurdu karnim kasigim ağrırdı hep derdim ki üşüttüm sanirim bu ay ovulasyona basladim dun ilk defa koyu gordum megersem yumurtlayinca boyle oluyormusum hep gorurdum topiklerde yumurtlama catlama falan anlam veremezdim
Hayır bence 19.günün de pik olabilri. Daha pik yakalanmamıs gibi geldi. 18.günde yaklaşmışsınKızlar sizce benim çatlama olmuş mu
Dün ki daha koyuydu canım bugüne göre burada silinmiş hali çok belli olmuyor bu dün ki testim 17. Gün olanHayır bence 19.günün de pik olabilri. Daha pik yakalanmamıs gibi geldi. 18.günde yaklaşmışsın
A evet bak diğer fotoda belli olmuyordu böyle. Çatlamıs canım saymaya basla 14 gün sonra ya bebek ya adetDün ki daha koyuydu canım bugüne göre burada silinmiş hali çok belli olmuyor bu dün ki testim 17. Gün olan
Aynen başlayalım bakalım saymaya en zor da bu 14 gün geçmiyor birde avakado yemeye başlıyım onuda çok zor yiyorum ama neyse tek sıkıntı bu olsunA evet bak diğer fotoda belli olmuyordu böyle. Çatlamıs canım saymaya basla 14 gün sonra ya bebek ya adet
Bunun adı soyadı her şeyi pik hajaj ve çatlamış bence bugünDün ki daha koyuydu canım bugüne göre burada silinmiş hali çok belli olmuyor bu dün ki testim 17. Gün olan
Canm ye avokado sevilmez mi ya bende mide ağrısı yapmasa hergün yerimm. Ama yarım avokado yiyebiliyorum sadece gündeAynen başlayalım bakalım saymaya en zor da bu 14 gün geçmiyor birde avakado yemeye başlıyım onuda çok zor yiyorum ama neyse tek sıkıntı bu olsun
Güldürdün beni kız geçen ay 13 ünde oldu bu ay 17 si gerçekten ovülasyon testi iyi ki var yoksa proğrama göre benim 3 gün önceydiBunun adı soyadı her şeyi pik hajaj ve çatlamış bence bugün
Bende zar zor yarım yiyorum bütün yiyemesemde salata şeklinde birsürü şekilde denedim ama yok gitmiyorCanm ye avokado sevilmez mi ya bende mide ağrısı yapmasa hergün yerimm. Ama yarım avokado yiyebiliyorum sadece günde
Bir kaç güne bence tam 2 çizgi olurEvett kızlar ilk LH testimi yaptım 7.gün bugün
bence c şıkkı hiçbiri pike yakınKızlar iki gün evde yoktum yapamadım şimdi yaptım. Bu şimdi yumurtlama mı çatlama mı sizce? Bugün 14. Gün reglden sonraki. Tam 14gün sonrada regl olurum muhtemelen. Bu geceyi değerlendirebileceğim sadece