Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız benle takılırsan yarın tüm belirtilerin başlar hatta şu an kasıklarda batma vardır bak dinle bakayım ahajauauau deli
Daha yumurtlamadım kız ama gerçekten kendimi dinleyince bi batma karıncalanma var ufaktan

Aynen kuzum ya benimde öyle bende bu aylarda anladım bel ağrısı karın şişliği yumurtlama belirtisi diye bende dünü değerlemdiremedim ama bugün şart galiba büyük ihtimalle bugün pik olmuştur testim de kalmadı yenisini de almayı düşünmüyorum

Kızlar sizce benim çatlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20210611_150025.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20210611_150014.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 58
Hayır bence 19.günün de pik olabilri. Daha pik yakalanmamıs gibi geldi. 18.günde yaklaşmışsın
Dün ki daha koyuydu canım bugüne göre burada silinmiş hali çok belli olmuyor bu dün ki testim 17. Gün olan

Eklentiler

• IMG-20210610-WA0008.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 68
A evet bak diğer fotoda belli olmuyordu böyle. Çatlamıs canım saymaya basla 14 gün sonra ya bebek ya adet
Aynen başlayalım bakalım saymaya en zor da bu 14 gün geçmiyor birde avakado yemeye başlıyım onuda çok zor yiyorum ama neyse tek sıkıntı bu olsun

Aynen başlayalım bakalım saymaya en zor da bu 14 gün geçmiyor birde avakado yemeye başlıyım onuda çok zor yiyorum ama neyse tek sıkıntı bu olsun
Canm ye avokado sevilmez mi ya bende mide ağrısı yapmasa hergün yerimm. Ama yarım avokado yiyebiliyorum sadece günde

Kızlar iki gün evde yoktum yapamadım şimdi yaptım. Bu şimdi yumurtlama mı çatlama mı sizce? Bugün 14. Gün reglden sonraki. Tam 14gün sonrada regl olurum muhtemelen. Bu geceyi değerlendirebileceğim sadece

Eklentiler

• image.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…