Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekleyeyim.mi canım liseteye

Kızlar benim bugün regl bitti. Ovulasyon testi için hemen mi başlayayım yoksa 10. Gün itibari ile mi başlayayım. Son 5 aydır 30 günde bir regl oluyorum.

Kızlar benim bugün regl bitti. Ovulasyon testi için hemen mi başlayayım yoksa 10. Gün itibari ile mi başlayayım. Son 5 aydır 30 günde bir regl oluyorum.
Varsa elinde basla bence sayı yeterliydse canım kaçırmamak gerek.nornalde 12 13 gibi baslasanda olursa 30gun için.

Ben bu ay regl olursam bittiğim gün başlicam çünkü ilk kez yapıyo olucam bende. Kaçırmak istemem hem de alışmak açısından da iyi olur diye düşünüyorum. Ortalama belli günlerde yumurtluyoruzdur muhtemelen benim de adetim düzenli ama ya bu ay erken gelesi tutarsa yumurtanın

Son değerlendirmeyi de 14 günde yaptım bundan sonra geri sayıma başlıyorum. 11 gün sonra inşallah güzel haberlerle dönerim amin amin amin

Hali
Canim 25ten sonrasını yazıyorum diğeri Haziran ayı grubu var oraya yazabilirsin kusura bakma ca
Hali BAT 28 haziran 2 ay 23 yaş

Pazardan Perşembe ye 4 gün var, ilacın etkisi gider büyük ihtimalle bana öyle olmusdu 1 gün kala dusmusdu yine namussuz seninki düşmez inşallah kuzum, rabbim hayırlısını nasip etsin
Benimde bata 6 gün var ilacın bitmesine 5 gün, bende ne etki yapacak merak ediyorum

Hee benim dün aldığım iç çekirdek kısmı kahveydi ,valla çok anlamadığımdan hepsini püre yaptım bozuk değildir demi
Çekirdeği kahve olacak zaten yiyeceğimiz kısım yeşil renkte olmalı kuzum çürüyüp küflenmediği sürece sorun olmaz, için rahat olsun

Kizlar iyi geceler ya da iyi sabahlar mi demeliyim ben nöbet şeklinde çalıştığım için şu an yazıyorum. Size bir sorum var. Tahmini adet tarihime 1 hafta var. Şu an kahverengi akıntı geldiğini gördüm. Adet için erken baya başka neden olabilir?

Varsa elinde basla bence sayı yeterliydse canım kaçırmamak gerek.nornalde 12 13 gibi baslasanda olursa 30gun için.
Benim akıntım regl den sonra 1 hafta sonra başlıyor ve 1 hafta kadar devam ediyor. Sonra 2 hafta kupkuru… Bence de 12 si gibi başlayayım. Akıntıyı da takip ederim ne kadar paralel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…