İçi yeşilse sorun yok canım yeter ki içi siyah yada kahve olmasın.Hatta bazı türleri bordo renkte oluyor ailemin avokado bahçesi var antalyada ve birsürü türü varBende avakado ya sardım .yumuşak alıyorum ama bazilarin rengi kahve olmus onlarda yenirmi
Insallah canimVakti zamanı gelince hepimiz inşallah hamile kalicaz , sağlıkli olsun , güzel rahat hamilelik geçirelim inşallah ,üzme kendini moralini yüksek tutmaya bak kolay değil biliyorum ama olacak inşallah
Hee benim dün aldığım iç çekirdek kısmı kahveydi ,valla çok anlamadığımdan hepsini püre yaptım bozuk değildir demiİçi yeşile sorun yok canım yeter ki içi siyah yada kahve olmasın.Hatta bazı türleri bordo renkte oluyor ailemin avokado bahçesi var antalyada ve birsürü türü var
Avokado ne işe yarıyormuş ben de alamHee benim dün aldığım iç çekirdek kısmı kahveydi ,valla çok anlamadığımdan hepsini püre yaptım bozuk değildir demi
Hadi inşallah adet değil bebiş gelsinYok kuzum doktor izinliydi olmadı o da bana yumrtlama takibi yaptı bu ay işte klomen verdi ilaç verdi progesteron kullan diye. Bat bekliyorm eğer olursam bu ay aşılama olacağım rapor çıkartmak için gideceğim hastaneye.Malum özel olmadığı için bu işler biraz daha zor oluyor cumartesi günü olmayınca adetim denk gelmiyor bazen
yumurtlama gördüğün ilk günden itibaren 7 gün yiyomuşsun kuzu bebikin rahme tutunma ihtimalini arttırıyomuş ve folik asit deposuymuşşAvokado ne işe yarıyormuş ben de alam
Onu da yiyim önümüzdeki ayyumurtlama gördüğün ilk günden itibaren 7 gün yiyomuşsun kuzu bebikin rahme tutunma ihtimalini arttırıyomuş ve folik asit deposuymuşş
Yusracım hoşgeldinnnnİnşAllah canım yinede birşey çıkmasın
Fitil progesteron için ise evet leyloş oluyor ateş ama yinede hiç düşmesin hamiş olasın
Sen napıyosun bu arada yazayım dedim başlayacak mısın hamilelik planlamaya başladın mı?
Çok sevindim sana bu duyguyu tattıran rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kuzum
Oo başlasın yeni ay yeni umutlarYusracım hoşgeldinnnndün reglim bitti ewet ewet başlıcam inşallah umarım bu ay aksilik çıkmazda yumurtlama dönemini kaçırmayız
Netflixten dizi bakarken koltukta sızmısım dünde sızmıştımYaaa hadi hamileyim de biran önce sevineyim
Ya dimi dimii bi anda çok popüler olduGeçen öyle yaptım çok güzel oldu .ben seviyormuş avakado aslında ama tanesi 5 tl olunca iki günde bir yiyorum
Hayirlisi olsun canim
Evet o durumda her insan farklı bir yorum iyice kafa karışır diye düşünüyorumZaten bir çok kişi farklı farklı gruplardan konuşuyor… Bütün gruplarda cevap yazıyorlar nasıl yazıyorlar şaşırıyorum stress yapmıyorum mu?
Canım burada mantık şu mesela ben 28/29 günde bir adet görüyorum 13 ile 17 günleri değerlendirmem lazım.Gün aşıri ilişki bu arada şart. Gerisi boş bende eş işi dolasıyla çok yapamadım bu ay doktor kontrolünde oldum ona göre ilişki yaptım olacaksa çatlama da tutar pik de. Bu işlerden birşey anlamadım hep eşimde oldu olmadı. Yokken daha çok üzüldüğüm oldu kaçırıyorum ayları diye şimdi ise saldım zaten taşınma olaylarım var olduğu kadar
İnşAllah canım bizlerde ne olacağı belli olmaz asla umudumuz çıkmaması yönündeYusracım hoşgeldinnnndün reglim bitti ewet ewet başlıcam inşallah umarım bu ay aksilik çıkmazda yumurtlama dönemini kaçırmayız
Ikiside esit koyulukta sabahki iliski tutabilir mi
İkisi aynı koyulukta mı bunun?