Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende avakado ya sardım .yumuşak alıyorum ama bazilarin rengi kahve olmus onlarda yenirmi ☺️
İçi yeşilse sorun yok canım yeter ki içi siyah yada kahve olmasın.Hatta bazı türleri bordo renkte oluyor ailemin avokado bahçesi var antalyada ve birsürü türü var

İçi yeşile sorun yok canım yeter ki içi siyah yada kahve olmasın.Hatta bazı türleri bordo renkte oluyor ailemin avokado bahçesi var antalyada ve birsürü türü var
Hee benim dün aldığım iç çekirdek kısmı kahveydi ,valla çok anlamadığımdan hepsini püre yaptım bozuk değildir demi

Yok kuzum doktor izinliydi olmadı o da bana yumrtlama takibi yaptı bu ay işte klomen verdi ilaç verdi progesteron kullan diye. Bat bekliyorm eğer olursam bu ay aşılama olacağım rapor çıkartmak için gideceğim hastaneye. 👍 Malum özel olmadığı için bu işler biraz daha zor oluyor cumartesi günü olmayınca adetim denk gelmiyor bazen 😂
Hadi inşallah adet değil bebiş gelsin 🤩🤩🤩🤩

İnşAllah canım yinede birşey çıkmasın 😍🤗

Fitil progesteron için ise evet leyloş oluyor ateş ama yinede hiç düşmesin hamiş olasın 😘

Sen napıyosun bu arada yazayım dedim başlayacak mısın hamilelik planlamaya başladın mı? 🙈

Çok sevindim sana bu duyguyu tattıran rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kuzum 😍 💟
Yusracım hoşgeldinnnn 💜 dün reglim bitti ewet ewet başlıcam inşallah umarım bu ay aksilik çıkmazda yumurtlama dönemini kaçırmayız

Geçen öyle yaptım çok güzel oldu .ben seviyormuş avakado aslında ama tanesi 5 tl olunca iki günde bir yiyorum 🤭
Ya dimi dimii bi anda çok popüler oldu 😂 pazarlarda daha ucuza bulunuyor ama marketler fenaa :KK70: Benim de eşim sevmiyordu ona böyle yaptım bi kez şuan benden çok seviyor 🤣

Zaten bir çok kişi farklı farklı gruplardan konuşuyor… Bütün gruplarda cevap yazıyorlar nasıl yazıyorlar şaşırıyorum stress yapmıyorum mu?
Evet o durumda her insan farklı bir yorum iyice kafa karışır diye düşünüyorum 🙈 fikir vermek için yazılabilir tabi ama ben 50 foruma aynı şeyi sormam 🤣

Canım burada mantık şu mesela ben 28/29 günde bir adet görüyorum 13 ile 17 günleri değerlendirmem lazım. 👍 Gün aşıri ilişki bu arada şart. Gerisi boş bende eş işi dolasıyla çok yapamadım bu ay doktor kontrolünde oldum 😍 ona göre ilişki yaptım 😁olacaksa çatlama da tutar pik de. Bu işlerden birşey anlamadım hep eşimde oldu olmadı. Yokken daha çok üzüldüğüm oldu kaçırıyorum ayları diye şimdi ise saldım zaten taşınma olaylarım var olduğu kadar 🤗
16246543489018637644319842549711.jpg

X