- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Ebru Ceylan daki hikayelere baktım regl döngüsü benim gibi olanlar 15-16 da yumurtalama görmüş.. Bencede yeterli olur. Teste alışöa süresi de sonuçtaBence çok uzar yumrtlaman 12.gün başla derim.
Coook daha belirginlesmisKızlar günaydın
10.günüm gene silik çizgi belirdi gibi
Insallah yerlesme kanamasidirKizlar iyi geceler ya da iyi sabahlar mi demeliyimben nöbet şeklinde çalıştığım için şu an yazıyorum. Size bir sorum var. Tahmini adet tarihime 1 hafta var. Şu an kahverengi akıntı geldiğini gördüm. Adet için erken baya başka neden olabilir?
Canım 14 gün dolmadan vermek istemiyorumm doktorum ve eşim kızcak yoksaCoook daha belirginlesmisKan versen aslinda
Daha saglikli tabi oylesiCanım 14 gün dolmadan vermek istemiyorumm doktorum ve eşim kızcak yoksa
Yaa canımmm inşallahhh hadi bakalım yarında yapacakmısın? Off ben beklıyorumm kasık agrım var galıba adet yaklaşıyor:)))Kızlar günaydın
Aynen canım insallahDaha saglikli tabi oylesiHaydi bismillah diyelim guzel haberlerle gelirsin umarim
Bilmiyorum ki yaparım herhalde meraktan:₺)) bu arada bende de bütün adet belirtileri mevcut suan karamsar olmaYaa canımmm inşallahhh hadi bakalım yarında yapacakmısın? Off ben beklıyorumm kasık agrım var galıba adet yaklaşıyor:)))
Bu ücüncü iğnem oldugu içinBilmiyorum ki yaparım herhalde meraktan:₺)) bu arada bende de bütün adet belirtileri mevcut suan karamsar olma
Pik ama bugün de daha koyu da olblr silinedebilir canımBen ayni gordum aslinda bosuna mi ümitlendimm
Ebru Ceylan daki hikayelere baktım regl döngüsü benim gibi olanlar 15-16 da yumurtalama görmüş.. Bencede yeterli olur. Teste alışöa süresi de sonuçta
Bugün düne göre daha belliKızlar günaydın
Bugün dune gore daha belirginlesmisKızlar günaydın