- 9 Nisan 2021
- 4.921
- 6.989
- 32
Belli bari şekilde var hemdee tebrik edermKızlar günaydın yolculuktan geldim dün adet olmam lazımdı bende sabah hemen test yapayım dedim direk böyle çıktı var simi elim ayağım titriyor
Evet dimii banada öyle geldi bir heyecan bastı:))) insallah bütün bu belirtilerim adetten değilde hamileliktendirBugün düne göre daha belli
teşekkür ederiim evet çok heyecanlandım gerçektenBugün dune gore daha belirginlesmis
Bence kesinlikle hamilesin kan testine koşmalısınBuda şuan tam hali
Canım benide ekler misin adetim düzensiz bilmiyorum bu 9. deneme takviye de c life macunListedeki üzgün işaretleri haziran ayıdır biz temmuza odaklanalim negatiflerde temmuzlarda insallah pozitife döner =)
Sen tam battan önce birakicaksin onu deneyimlemedim, bakalım sende gorcez kuuzmBenimde bata 6 gün var ilacın bitmesine 5 gün, bende ne etki yapacak merak ediyorum
Ya var ya ilacın etkisi olsa dün bundan silik olmazdı bence bildiğin tontirik etkisi buuKızlar günaydın
10.günüm gene silik çizgi belirdi gibi
Bence gidip kan vermelisin.. Hayırlı olsun :)Buda şuan tam hali
Çiçek gibi vallahiii tebriklerBuda şuan tam hali
İnşallahInsallah yerlesme kanamasidirHormonal degisiklikler de sebep olabiliyo ama..
Ayy deme kıı heyecanlandırıyosun beniYa var ya ilacın etkisi olsa dün bundan silik olmazdı bence bildiğin tontirik etkisi buu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah baya netBuda şuan tam hali
Benim de son 3 ama bu sabah adet olcam gibi ağrıyla uyandım
Evet canım bakalım yarın nasıl olur göreceğiz yavas yavas sona geliyorum
inşallah kuzumm
Bencede çok zor işler durum müsaitse gerek yok çocuğuna kendin bak en güzeliBen çalışmıyorum canm yok ya bebek olursa hiçten zannetmiyorum eve anca yetisiyorum