Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin aşılama olacakti noldu? Yoksa erteledin mi

Yok kuzum doktor izinliydi olmadı o da bana yumrtlama takibi yaptı bu ay işte klomen verdi ilaç verdi progesteron kullan diye. Bat bekliyorm eğer olursam bu ay aşılama olacağım rapor çıkartmak için gideceğim hastaneye. Malum özel olmadığı için bu işler biraz daha zor oluyor cumartesi günü olmayınca adetim denk gelmiyor bazen

Bu ay da sizin doktorlar uluslararası bir sempozyuma katılır, sen bu ay da klomencisin bu şansla diyim ben

Ben beklerim bunlardan artık dicem bakın ne doktoru varsa bana bunu yapsın eğer olmazsa hastaneye şikayet dilekçesi yazacağım yok o değil taşınma filan olursa ardıma baka baka gidecem. Ondan ses yok diye seviniyorum valla

Hoşgeldin sadece klomen mi kullandın çatlama iğnesi olmadımi

Çok az bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine ezip limon ve tuz azcık zeytinyağı döktüğün avokadoyu sür. İsteğe göre üzerine pişirip yumurta da koyabilirsin öyle de çok güzel oluyo
Geçen öyle yaptım çok güzel oldu .ben seviyormuş avakado aslında ama tanesi 5 tl olunca iki günde bir yiyorum

Yok canim üzülmuyorum aslinda ama hep bi umutla bekliyorum çevremdekiler hep hamile bir tek ben kaldim
Vakti zamanı gelince hepimiz inşallah hamile kalicaz , sağlıkli olsun , güzel rahat hamilelik geçirelim inşallah ,üzme kendini moralini yüksek tutmaya bak kolay değil biliyorum ama olacak inşallah

Aynen canım zamanı var demekki ovulasyondan 1 gün once iliskiyle hamile kalinmaz zaten gecen ay ovulasyondan 2 gun once ve catlamada iliski olmustu onunla bile olmadi

Canım burada mantık şu mesela ben 28/29 günde bir adet görüyorum 13 ile 17 günleri değerlendirmem lazım. Gün aşıri ilişki bu arada şart. Gerisi boş bende eş işi dolasıyla çok yapamadım bu ay doktor kontrolünde oldum ona göre ilişki yaptım olacaksa çatlama da tutar pik de. Bu işlerden birşey anlamadım hep eşimde oldu olmadı. Yokken daha çok üzüldüğüm oldu kaçırıyorum ayları diye şimdi ise saldım zaten taşınma olaylarım var olduğu kadar

ay sana özel mesaj atılmıyoo ama larissa dedi bak hakkını yemeyeyim sevda var ya 2. sıradakii başka gruplara hamile olduğunu yazmııış kan bile vermişşşş
Biliyorum far ettim ama o girmiyor en son o gün girmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…