Canım senin aşılama olacakti noldu? Yoksa erteledin mi
Üzme güzel canını yinede olur mu seni ben anlyorum çok iyiAynen canim nasip kismet hersey
Benimde düzenlidir geçen ay 21. Günde adet geldi .havalardan yada stres yaptım bebek olayı ondandır diyorumKızlar bata 5 gün var kahverengi lekelenmem oldu çok duzenlidir reglim 27 günde bir olur hep neden bu kadar erken geldi ki valla tüm düzeni kaçtı benimkinin
Yerleşme olabilir, sabaha kadar bekle bakalım sökülecek mi. Sancı vs var mıKızlar bata 5 gün var kahverengi lekelenmem oldu çok duzenlidir reglim 27 günde bir olur hep neden bu kadar erken geldi ki valla tüm düzeni kaçtı benimkinin
Ayyy olabilir mi ki sabaha belli olur bakalım takipteyimyerleşme mi yoksaaa
Bu ay da sizin doktorlar uluslararası bir sempozyuma katılır, sen bu ay da klomencisin bu şansla diyim ben
HoşgeldinYok kuzum doktor izinliydi olmadı o da bana yumrtlama takibi yaptı bu ay işte klomen verdi ilaç verdi progesteron kullan diye. Bat bekliyorm eğer olursam bu ay aşılama olacağım rapor çıkartmak için gideceğim hastaneye.Malum özel olmadığı için bu işler biraz daha zor oluyor cumartesi günü olmayınca adetim denk gelmiyor bazen
Yok canim üzülmuyorum aslinda ama hep bi umutla bekliyorum çevremdekiler hep hamile bir tek ben kaldimÜzme güzel canını yinede olur mu seni ben anlyorum çok iyi
Geçen öyle yaptım çok güzel oldu .ben seviyormuş avakado aslında ama tanesi 5 tl olunca iki günde bir yiyorumÇok az bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine ezip limon ve tuz azcık zeytinyağı döktüğün avokadoyu sür. İsteğe göre üzerine pişirip yumurta da koyabilirsin öyle de çok güzel oluyo
Hoş buldum melikecimHoşgeldinsadece klomen mi kullandın çatlama iğnesi olmadımi
migrosta indirim var 3 tlGeçen öyle yaptım çok güzel oldu .ben seviyormuş avakado aslında ama tanesi 5 tl olunca iki günde bir yiyorum
Yok canim üzülmuyorum aslinda ama hep bi umutla bekliyorum çevremdekiler hep hamile bir tek ben kaldim
Migros çok yakınıminda var alirim yarınmigrosta indirim var 3 tl
Aynen canım zamanı var demekki ovulasyondan 1 gün once iliskiyle hamile kalinmaz zaten gecen ay ovulasyondan 2 gun once ve catlamada iliski olmustu onunla bile olmadiTek değilsin evrende bende tek gibiyimyok bir türlü bulamadık çocuğu demek ki zamanı var
Geçen öyle yaptım çok güzel oldu .ben seviyormuş avakado aslında ama tanesi 5 tl olunca iki günde bir yiyorum
Vakti zamanı gelince hepimiz inşallah hamile kalicaz , sağlıkli olsun , güzel rahat hamilelik geçirelim inşallah ,üzme kendini moralini yüksek tutmaya bak kolay değil biliyorum ama olacak inşallahYok canim üzülmuyorum aslinda ama hep bi umutla bekliyorum çevremdekiler hep hamile bir tek ben kaldim
Aynen canım zamanı var demekki ovulasyondan 1 gün once iliskiyle hamile kalinmaz zaten gecen ay ovulasyondan 2 gun once ve catlamada iliski olmustu onunla bile olmadi
Biliyorum far ettim ama o girmiyor en son o gün girmisay sana özel mesaj atılmıyoo ama larissa dedi bak hakkını yemeyeyimsevda var ya 2. sıradakii başka gruplara hamile olduğunu yazmııış kan bile vermişşşş
Yaaa hadi hamileyim de biran önce sevineyimYarınbu arada normalde domates cok aramam hatta aram yoktur bile. Sabah canım domatesli omlet istedi. Suanda domatesli pilav cok ilgincime gitti ama domates aşeriyorum