Benim bildiğim hiçbir yan etkisi yok canım hamilelelrin bile kullandığı bir folik asit bir sorun olmazTmm cnm sağolasın ama ben doktora gidemem ki farklı bir sehirdeyim sormadan kullansam olmaz mı ?
Bende de pko var inofolik combi kullandım 3 ay insülin direnci i bile düşürdü doktorum gebelik oluşmasında da çok umutluydu ama artık 2.aşılama kararı aldık ama bu ilaçla hamile kalan çok kişi varmerhaba kızlar inofolic içiyordum 1aydır şimdi inofolic combiye geçtim 1 hafta olacak cidden pko semptomlarımı fazlasıyla hafifletti cildimdeki yağ oranının bile azaldığını hissediyorum tüylerimin çıkışı bile gecikti böyle olmazdı normalde
Ovulasyona güven kuzum hafi bakalımTakvimde yarin yumurtlama gunum ama ovulasyon testi halen cok silikbugun adetin 13.günü
bende bu ay olmazsa doktoruma gitmeyi düşünüyorum aşılama konusunu konuşacağım bakalım her şey kısmetBende de pko var inofolik combi kullandım 3 ay insülin direnci i bile düşürdü doktorum gebelik oluşmasında da çok umutluydu ama artık 2.aşılama kararı aldık ama bu ilaçla hamile kalan çok kişi var
Bunu genelde 3 ay kullanmasını tavsiye ediyorlar önceden hiç tedavi görmediysen canım aşılama yapamadan çatlama iğnesi tedavisi uygulayabilir o şekilde de hamile kalanlara varbende bu ay olmazsa doktoruma gitmeyi düşünüyorum aşılama konusunu konuşacağım bakalım her şey kısmet
doktor 3 ay önce verdi aslında ilk normal inofolic verdi pembe kutu pek dikkatli içmedim günde bir tane içiyordum bazen sonra adet olunca bırakıyordum şimdi kendim araştırınca combi versiyonu daha güçlüymüş mavi kutu onu aldım 2kutu onları içicem ay sonuna kadar. hormonlarımda sıkıntı yok tek sıkıntı amh yüksek 5 üzerinde. inşallah bir gün olur bizim de bebişlerimizBunu genelde 3 ay kullanmasını tavsiye ediyorlar önceden hiç tedavi görmediysen canım aşılama yapamadan çatlama iğnesi tedavisi uygulayabilir o şekilde de hamile kalanlara var
Gecen ay takvime guvenmistimOvulasyona güven kuzum hafi bakalım
Doktorumla konuştum prowomen diye bir vitamin önerdi.. İNFOLİC pko için daha uygunmuşBenim bildiğim hiçbir yan etkisi yok canım hamilelelrin bile kullandığı bir folik asit bir sorun olmaz
Gecen ay takvime guvenmistimovulasyonda net cikar umarım ya silik cikacakta kaciracagim diye korkuyorum
Bende de o var iste yaDmi ya kimisinin gündüz koyu akşama silik oluyo ya gündüz yumurtlayıp akşama kaçırırsak stresi oldu şimdi de hahah
İnşaallah canım inşaallah... ben baya yoruldum artık 3 senedir tedavilerdeyim elbet vardır bunlardada Bi hayr ama yoruldum. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahdoktor 3 ay önce verdi aslında ilk normal inofolic verdi pembe kutu pek dikkatli içmedim günde bir tane içiyordum bazen sonra adet olunca bırakıyordum şimdi kendim araştırınca combi versiyonu daha güçlüymüş mavi kutu onu aldım 2kutu onları içicem ay sonuna kadar. hormonlarımda sıkıntı yok tek sıkıntı amh yüksek 5 üzerinde. inşallah bir gün olur bizim de bebişlerimiz
Hayır canım yumurtlama yok. 14. Veya 15. Gün bekliyorumOvulasyonda yumurtlama gordun mu peki canım hani belkide yumurtluyorsundur bu kadar erken surede belirti gosterir mi bilemedim
Ben güvenmiyorum takvime yaaaa yanıtı beni ovulasyonla devam hergun düzenli yaparsan sorun olmaz kacirmazsin kuzumGecen ay takvime guvenmistimovulasyonda net cikar umarım ya silik cikacakta kaciracagim diye korkuyorum
Bat 20 temmuz, yaş 36 deneme 1 ayEkledim canim
o takvimin allah belasını versin ahaha takvimi bekleyince atı alan üsküdarı geçmiş oldu boşa gitti koskoca ay o kadar cupcupBen güvenmiyorum takvime yaaaa yanıtı beni ovulasyonla devam hergun düzenli yaparsan sorun olmaz kacirmazsin kuzum
Yok kasık arada girit bide gögüs ağrım var adet olucam sanırım sarı akıntı geliyor. Senin kalmadı mı belirtiSeninde de mi bi belirtin kalmadı
Ay insallah canım 12 ile 16 arası yapıyorum genelde 7 gündür aksatmadan yapiyorum bakalım insallah gorurum yumurtlamaBen güvenmiyorum takvime yaaaa yanıtı beni ovulasyonla devam hergun düzenli yaparsan sorun olmaz kacirmazsin kuzum
Bende de gittiYok kasık arada girit bide gögüs ağrım var adet olucam sanırım sarı akıntı geliyor. Senin kalmadı mı belirti