Haziran 25ten sonra yazıyorum canimHali benim bat 11 haziran 5 aydır deniyoruz
Yok kasık arada girit bide gögüs ağrım var adet olucam sanırım sarı akıntı geliyor. Senin kalmadı mı belirti
Kızlar birisi ovulasyon testini yapınca atar mısın demişti. Henüz yumurtalama olmadı ama yine de atayım dedim. Regl biteli 3 gün oldu. 28günde bir oluyorum. Tam 1 hafta sürüyor. Geçen ay ki yumurtalama belirtilerime göre 14. Gün yumurtlama bekliyorum. Testi de sağlamasını yapmak işin aldım açıkçası. Yine paylaşırım yumurtlama olunca
Fotograf yok kuzumKızlar birisi ovulasyon testini yapınca atar mısın demişti. Henüz yumurtalama olmadı ama yine de atayım dedim. Regl biteli 3 gün oldu. 28günde bir oluyorum. Tam 1 hafta sürüyor. Geçen ay ki yumurtalama belirtilerime göre 14. Gün yumurtlama bekliyorum. Testi de sağlamasını yapmak işin aldım açıkçası. Yine paylaşırım yumurtlama olunca
Heh tamam
Valla test güvenilir mi bilmiyorum ama daha yeni bitti regl yumurtlayıp çatlama ihtimali yoktur inşallahHeh tamambugun dahada siliklesmis
Sanmam ya benimde oyle oldu ilk yaptığım gun daha koyuValla test güvenilir mi bilmiyorum ama daha yeni bitti regl yumurtlayıp çatlama ihtimali yoktur inşallah
Hepsi normal aralıkta canımKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Amh baktırmadın mıKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Normal gorunuyor canım referans deger araliginda cikmis hep cok şükürKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Canım doktorum ne istiyosa onu verdim.. galiba gerek duymamışAmh baktırmadın mı
Çok şükür canım klomenle çözeriz diyodu zatenNormal gorunuyor canım referans deger araliginda cikmis hep cok şükür
Canım bu testleri nezaman yaptırdın.bende yarın Dr a gidicem ama adet biteli 18 günüm yani adetliyken mi yapiliyor .Kızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Adetliyken yaptırdım 3.günümde canımCanım bu testleri nezaman yaptırdın.bende yarın Dr a gidicem ama adet biteli 18 günüm yani adetliyken mi yapiliyor .
Çok uzun zamandır Dr a gitmedim unutmuşum
Insallah canımÇok şükür canım klomenle çözeriz diyodu zaten