- 19 Nisan 2021
- 1.361
- 2.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bildiğim kadarıyla yaaa çatlaması icin değil mi yumurta catlatma iğnesi olanlar oluyor ya klomen yada ben mi yanlış biliyorum bebeimKızlar klomen 50 mg vermiş bana doktor
Hayirlisi olsun canım inşallah simdi her şeyin bir tedavisi var cok şükürŞimdilik yumurta büyütmek icin ilaç yazdı reçete eşimde hangisini yazdı bilmiyorum. Sabah akşam onu kullancakmısım canım. Haftaya çarşamba da yumurtam büyümüş mü diye kontrol edip ilişki önercek ona göre
Hayır hap canım bu yumurta geliştiriyormuş.O bildiğim kadarıyla yaaa çatlaması icin değil mi yumurta catlatma iğnesi olanlar oluyor ya klomen yada ben mi yanlış biliyorum bebeim
Aynen canım cok şükürHayirlisi olsun canım inşallah simdi her şeyin bir tedavisi var cok şükür
Ya zaten olumsuz konuşsa bile çok takmamak lazım her doktor başka konuşuyor canım kaldı ki senin doktorun olumlu konuşmuş ne güzel tez zamanda olur inşallahİnşallah canım ya doktorda hic olumsuz konusmuyor ilaç takviyesiyle halledicez bence hiçbir sıkıntın yok diyip durdu
Valla benimde aynı gögüs ağrım arttı iyice bide olucam sanırım bilmiyorum bacak ağrım da ara ara giriyor da dünden sonra geçti. Regl düzensizliğim olduğu için güvenmekte istemiyorum testte yapmıyorum o yüzden dahaAynen bana da öyle oluyor bakalim bnm çok bi umudum yok ama inşallah senin oyledir
O kadar canın yandi ki ondan hafif hafif gelse böyle hissetmezsin bak mesela şuan hiç bise yok sıfır belirti o yüzden ben regli olurum
Aynen canım insallahYa zaten olumsuz konuşsa bile çok takmamak lazım her doktor başka konuşuyor canım kaldı ki senin doktorun olumlu konuşmuş ne güzel tez zamanda olur inşallah
Kız senin doktor hızlı maşallah daha 2. Aydan klomene geçtiKızlar klomen 50 mg vermiş bana doktor
Kuzum benm doktor tanıdık ondan kıyak yapıyor bizeKız senin doktor hızlı maşallah daha 2. Aydan klomene geçti
Benim 7 ay oldu hala bi sene geçsin öyle bakarız tedaviye diyor
Ovulasyonda yumurtlama gordun mu peki canım hani belkide yumurtluyorsundur bu kadar erken surede belirti gosterir mi bilemedimKızlar merhaba, reglim cumartesi bitti o günden itibaren ovulasyon testine başladım. Bugün regl başlama günü 1 sayarsak 10. Gün. Benim ilk defa başıma geliyor iki gündür midem bulanıyor ve başım dönüyor. Regl zamanı karnımda olan ağrılar şimdi var. Benim normalde sadece regl ilk bi kaç günü belirti olur sonra biterdi. Karnım şişkin sürekli. Sebebi ne olabilir acaba
Seninde de mi bi belirtin kalmadıValla benimde aynı gögüs ağrım arttı iyice bide olucam sanırım bilmiyorum bacak ağrım da ara ara giriyor da dünden sonra geçti. Regl düzensizliğim olduğu için güvenmekte istemiyorum testte yapmıyorum o yüzden daha
25Yaş kaç acaba
Haaa tamam canım ondandırKuzum benm doktor tanıdık ondan kıyak yapıyor bize