Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin herkeze dun regl ilk gunum yazmistim ama sanirim ben regl olmadim bat gunum du esimle iliski sonrasi hafif kanamam oldu bi sure sonra kahve leke oldu bugunde hic bisey yok hatta beyaz seffaf akintiya donmus kaset test yaptim bisey cikmadi bakalim bugunde gelen giden olmassa dr a giderim gecen ay kimyasal gebelik yasadim belki kist falan olmustur diye dusunuyorum

kızlar gittim doktora. Adetimin başlangıcını 6 Haziran olarak kabul etti. Bu ay böyle olcaksın olsun dedi arada böyle olurmus. Ve asıl bombayı duyalım sağ yumurtalıgımda 20 tane yumurta varmıs.
Hormon testimi aldı bakalım sonuclar cıkınca söylücek.

Aşkım oha ahahhahahaa nefes aldıkça yumurta çıkıyor heralde hhahahahaha öteki aya bunlardan biri döllenmezse yuh olsunn

Aşkım oha ahahhahahaa nefes aldıkça yumurta çıkıyor heralde hhahahahaha öteki aya bunlardan biri döllenmezse yuh olsunn
Yumurta geliştirici verdi bana kuzum valla bencede... bide hormon testi aldı bakalım ne cıkcak. Olumsuz konusmuyo hiç.

Zaten ovulasyon testi de sipariş etmiştim ben bakalım bu ovu testleri doktorla ne kadar paralel gidiyor görürüz

Zaten ovulasyon testi de sipariş etmiştim ben bakalım bu ovu testleri doktorla ne kadar paralel gidiyor görürüz
Aynen aynenj onu merak ediyorum valla doğru mu değil mi kaçırmış olmayayım diye gün aşırı yine devam etcem galiba

Kizzzzz ahahhaha masallah ya habire yumurtluyorsun sen ne olacak bu boyle peki bir sey dedi mi doktor yumurtalar hakkinda niye boyle cok hamilelik olmasi için tam olusmus mu olmasi gerekiyor

Kizzzzz ahahhaha masallah ya habire yumurtluyorsun sen ne olacak bu boyle peki bir sey dedi mi doktor yumurtalar hakkinda niye boyle cok hamilelik olmasi için tam olusmus mu olmasi gerekiyor
Tam olusmus olması lazmmıs benım fazla oldugundan büyüyenemiş diye tahmin ediyor hormonlarıma bakcak işte

Anladim canım hormonlar normal cikarsa nasil bir tedavi uygulayacak peki
Şimdilik yumurta büyütmek icin ilaç yazdı reçete eşimde hangisini yazdı bilmiyorum. Sabah akşam onu kullancakmısım canım. Haftaya çarşamba da yumurtam büyümüş mü diye kontrol edip ilişki önercek ona göre

Canım senin amh yüksek çıkabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…