Bana da aynı. Regl öncesi bel kasık hep olurdu zaten. HayırlısıGeçti kuzucum belirtiler regli öncesi bi belirtim olmazdı bence bana regli yolları gözüküyor
Kuzum sen benle aynısın bende 27. 4 ay oldu off bu 27 yaş uğursuz mu geldi bize neBat 27 haziran 6 aydir deniyoruz 27 diyorum ama temmuzda 28 oluyorum biz hala 27 diyebiliyosak guzelFolik d vit ve k vit kullaniyorum
Saol canim bende yarın gidicem muhtemelen kontrol yapar sonra adetliyken cagirir tahlil falan isterseAdetliyken yaptırdım 3.günümde canım
Canim burdan bi faydam olsun sanaKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Canım lh yüksek galiba adetliyken mi verdin bu testiKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Aynn bencede 2 ile 8 arasinda olmaliymis polikistik over hastalarinda olurmus yuksek evet devrik bir cumle ama olsun yaaCanım lh yüksek galiba adetliyken mi verdin bu testi
Valla kuzum bu pko çok sinir bozucu bir hastalık ya bende de var ama hormonlar şu an normal çıkıyor doktor da ilaca gerek yok kendiliğinden yumurtlama oluyor gebe kalırsın diyorlar ama olmuyor çok sinir olmaya başladım bide herkesin dilinde stres yapma lafı var stres i bırakınca olacakmış kendiliğinden ya üç sene oldu eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi bu seferde bende pko başladı tam tüp bebek yaptım bu sefer olacak dedim kimyasal gebelik oldu ya gelde stres olma yani gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık clife kullanıyorum bu ay da bakalım ne olacak bir bu kalmıştı denemediğim onu da denedimAynn bencede 2 ile 8 arasinda olmaliymis polikistik over hastalarinda olurmus yuksek evet devrik bir cumle ama olsun yaa
Evet canım 20 yumurtam var sadece sağdaCanım lh yüksek galiba adetliyken mi verdin bu testi
Karsidan konusmasi kolaydir canim ama elimizdende bisey gelmiyorki keske gelse sadece tavsiye verebilioz iste sen skma o guzel canini ins taz zamnada kucagin dolarValla kuzum bu pko çok sinir bozucu bir hastalık ya bende de var ama hormonlar şu an normal çıkıyor doktor da ilaca gerek yok kendiliğinden yumurtlama oluyor gebe kalırsın diyorlar ama olmuyor çok sinir olmaya başladım bide herkesin dilinde stres yapma lafı var stres i bırakınca olacakmış kendiliğinden ya üç sene oldu eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi bu seferde bende pko başladı tam tüp bebek yaptım bu sefer olacak dedim kimyasal gebelik oldu ya gelde stres olma yani gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık clife kullanıyorum bu ay da bakalım ne olacak bir bu kalmıştı denemediğim onu da denedim
Doktora gitmeyi ihmal etme kuzum en azından bir an önce tedavi başlar çok fazla yumurtan varmış o da lh yüksek diye olmuştur en kısa zamanda düzelir inşallah kuzumEvet canım 20 yumurtam var sadece sağda
Amin kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinKarsidan konusmasi kolaydir canim ama elimizdende bisey gelmiyorki keske gelse sadece tavsiye verebilioz iste sen skma o guzel canini ins taz zamnada kucagin dolar
Cokca amiiin canim.Amin kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Adetin 3. Günü yapıldıysa testin ih yüksek bu yumurtaları geliştiren hormon pco olabilirsinKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Büyük ihtimalle öyleyim ama doktorum bi sorun görmedi canım bu konuda bakalım bende içimi rahat tutuyorım. Zaten benim pco oldugum cocuklugumdan belli. Ama pcolarda hamile kalabiliyor bunu egzama gibi düsünüyorım. Atak dönemleri var ve kontrol altına alabiliyosun hayat standartlarınlaAdetin 3. Günü yapıldıysa testin ih yüksek bu yumurtaları geliştiren hormon pco olabilirsin
Yok kuzum merak etme zaten bu ay klomene baslattı beni. 11.günüde yumurtalarımı kontrol etcek gene. Doktor takibiyle ilerlicez bu ay. Daha 2.ayımız gerçi ama olsunDoktora gitmeyi ihmal etme kuzum en azından bir an önce tedavi başlar çok fazla yumurtan varmış o da lh yüksek diye olmuştur en kısa zamanda düzelir inşallah kuzum
Canım bende hormonlarim herşeyim normaldi ama tuylenme kilo insülin direnci vardı doğum kontrol hapı kullanmıştık bana da pco dedi ama ben çocuk istediğim 2. Ay hamile kaldım pco çok takilacak mevzu degilBüyük ihtimalle öyleyim ama doktorum bi sorun görmedi canım bu konuda bakalım bende içimi rahat tutuyorım. Zaten benim pco oldugum cocuklugumdan belli. Ama pcolarda hamile kalabiliyor bunu egzama gibi düsünüyorım. Atak dönemleri var ve kontrol altına alabiliyosun hayat standartlarınla
Yok ya ben hiç takmıyorum valla pco yu. Bende tek sıkıntısı kilo almaya cok meyilliyim bu yüzden yeme icmeme asırı dikkat ediyorm. Suan 57 kiloyum ama 10 ay önce 50 idim resmen aralıklı oruc yapıyodum anca öyle düsebilmiştim yoğun sporla. Zaten o zaman anlamıştm ben hem adet düzensizliği hem zor kilo vermeden. Doktor şimdilik pco falan demedi ama belkıde moralim bozulur stres olurum diye dememiştir. Ama takmıyorum cünkü çevremde pco teshisi konup hamile kalanlar varCanım bende hormonlarim herşeyim normaldi ama tuylenme kilo insülin direnci vardı doğum kontrol hapı kullanmıştık bana da pco dedi ama ben çocuk istediğim 2. Ay hamile kaldım pco çok takilacak mevzu degil
Sen yine iyisin ben 86 ile hamile kaldım oldu mu oluyor her şekilde ışte nasip olduktan sonraYok ya ben hiç takmıyorum valla pco yu. Bende tek sıkıntısı kilo almaya cok meyilliyim bu yüzden yeme icmeme asırı dikkat ediyorm. Suan 57 kiloyum ama 10 ay önce 50 idim resmen aralıklı oruc yapıyodum anca öyle düsebilmiştim yoğun sporla. Zaten o zaman anlamıştm ben hem adet düzensizliği hem zor kilo vermeden. Doktor şimdilik pco falan demedi ama belkıde moralim bozulur stres olurum diye dememiştir. Ama takmıyorum cünkü çevremde pco teshisi konup hamile kalanlar var
Aynen öyle canım nasip hayırlısı zamanında olsunSen yine iyisin ben 86 ile hamile kaldım oldu mu oluyor her şekilde ışte nasip olduktan sonra