Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorucam size 2 kez yumurtlama görenler adeti 2. Yumurtlamaya göre mi oluyorsunuz ilk yumurtlamaya göre mi?

Bnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorum

Eklentiler

• 20210623_161327.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 53
Bu arada kızlar kızımda takvimim uygulamasıyla hamile kalmıştım bunda da takvimim uygulmasına göre ilişki yaşadım adetlerim 25 30 günler arasında oluyor takvimim uygulaması bende işe yaradı
Bende şu an hem yumurtlama hem takvime göre değerlendiriyorum da bugun pembe günlerin son günü dün çatlamaydı. Önceki 4 gün ilişki oldu aceba bugunde olmalımı siz hangi gunleri değerlendirdiniz ekledim takvimi

Eklentiler

• Screenshot_20210623_162237_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 45
şu pko da 2,5 dan büyük olmasınıda anlamadım benim 2,05 ama pko yum
Aynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyo

Aynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyo
Canım zaten bu teşhisisi sen kendine koyamazsın anca doktor koyabilir. Gidip muayene olman lazım test yaptırman lazım..

ben köpük köpük ultrasonda gördüm cnm valla bu yaşıma kadar hatta cocuk düşünene kadar düzensizlik falan yaşamadım çoçukdüşüncesi benim hormonları alt üst etti pkoymuş ne pkoymuş ya valla senin 0,8se nasıl pko ya başka doktorada sordun mu cnm tek doktorla kalma

Sağol canim bnim son hormon testimde lh fsh den buyuk peki bu lh/fsh yi dogru yapmismiyim 0 olması normal mi ya
Çok bilgim yok canım, şuan fsh 7 küsür lh 6 küsür bölünce 1 çıkıyor hormonun düzgün çalışıp çalışmadığını gösteriyor bunlar sonuçta hormon her ay değişir hiç takılmasonucun 1e yakın doktorda sonucuna güzel sorun yok demiştir zaten

Pkos lar cesitli belirtileri yasiyo zaten kimisinde var olan kimisinde yok. Bnde adet duzensizligi pkos goruntusu falan var mesela cok dr a gittim ultrasonda gorunuyor. sadece lh fsh orani ilk defa duydum oda zaten net bisey degil arkadaslarin dedigi gibi adet doneminde cok değişiyormuş.

Canım kistin yeri önemli eğer gebeliğe engel yerde değilse hiç sorun olmaz sen doktoruna mutlaka yerini sor
Gebe filan kalamazsin gbi bişey demedi ameliyatlık değil duphaston kullan regl olacaksın dedi adet bitimine yakında tekrar gidecem inşallah sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…