Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn 2.den gördüm regli ama bazı arkadaşlar ilkinden görüyorlarmış canım değişiyoKızlar bişey sorucam size 2 kez yumurtlama görenler adeti 2. Yumurtlamaya göre mi oluyorsunuz ilk yumurtlamaya göre mi?
Gözün aydın bence varBirini flaşlı çektim var mı sizce
Peki 2. Yumurtlaman 14 15. Güne mı denk geldi yoksa daha mı geç?Bn 2.den gördüm regli ama bazı arkadaşlar ilkinden görüyorlarmış canım değişiyo
İlkinden 4 5 gün sonra 2. Yumurtlama oldu çatlamadan 16 gün sonra regl oldum bnPeki 2. Yumurtlaman 14 15. Güne mı denk geldi yoksa daha mı geç?
Tebrik ederim evet varhangi günleri değerlendirdiniz hemen soralımPazar günü yapmıştıım negatifti aslında bugün yapmayacaktım içimden bir ses yap dedi bata daha 4 gün var
Bnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorumYani karışıklıktan ziyade açıklık gelmeli çok saçma birşeyi ilk defa duyuyorm ben hiç böyle birşey duymadım o kadar araştırma yaparım ederim şaştım kaldım ya bölünmüyorsa napacağız.
Bende şu an hem yumurtlama hem takvime göre değerlendiriyorum da bugun pembe günlerin son günü dün çatlamaydı. Önceki 4 gün ilişki oldu aceba bugunde olmalımı siz hangi gunleri değerlendirdiniz ekledim takvimiBu arada kızlar kızımda takvimim uygulamasıyla hamile kalmıştım bunda da takvimim uygulmasına göre ilişki yaşadım adetlerim 25 30 günler arasında oluyor takvimim uygulaması bende işe yaradı
şu pko da 2,5 dan büyük olmasınıda anlamadım benim 2,05 ama pko yumBnde burda gordum valla bak intte de soyle bisi var foto ekliyorum
hayırlı olsun gözün aydınBirini flaşlı çektim var mı sizce
Aynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyoşu pko da 2,5 dan büyük olmasınıda anlamadım benim 2,05 ama pko yum
Canım zaten bu teşhisisi sen kendine koyamazsın anca doktor koyabilir. Gidip muayene olman lazım test yaptırman lazım..Aynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyo
ben köpük köpük ultrasonda gördüm cnm valla bu yaşıma kadar hatta cocuk düşünene kadar düzensizlik falan yaşamadım çoçukdüşüncesi benim hormonları alt üst etti pkoymuş ne pkoymuş ya valla senin 0,8se nasıl pko ya başka doktorada sordun mu cnm tek doktorla kalmaAynen pkos zaten usg görüntüde killanma adet düzensizliği falanlar filanlar yeterli yani bu oran bni de karistirdi o zamn bn pkos değilim 0.8 li cikiyo
Çok bilgim yok canım, şuan fsh 7 küsür lh 6 küsür bölünce 1 çıkıyor hormonun düzgün çalışıp çalışmadığını gösteriyor bunlar sonuçta hormon her ay değişir hiç takılmasonucun 1e yakın doktorda sonucuna güzel sorun yok demiştir zatenSağol canim bnim son hormon testimde lh fsh den buyuk peki bu lh/fsh yi dogru yapmismiyim 0 olması normal mi ya
Yok yaw teşhis falan koymadim yillarin pkoslusuyum bn her dr soyler sagolsunlarCanım zaten bu teşhisisi sen kendine koyamazsın anca doktor koyabilir. Gidip muayene olman lazım test yaptırman lazım..
Pkos lar cesitli belirtileri yasiyo zaten kimisinde var olan kimisinde yok. Bnde adet duzensizligi pkos goruntusu falan var mesela cok dr a gittim ultrasonda gorunuyor. sadece lh fsh orani ilk defa duydum oda zaten net bisey degil arkadaslarin dedigi gibi adet doneminde cok değişiyormuş.ben köpük köpük ultrasonda gördüm cnm valla bu yaşıma kadar hatta cocuk düşünene kadar düzensizlik falan yaşamadım çoçukdüşüncesi benim hormonları alt üst etti pkoymuş ne pkoymuş ya valla senin 0,8se nasıl pko ya başka doktorada sordun mu cnm tek doktorla kalma
Yok yaw teşhis falan koymadim yillarin pkoslusuyum bn her dr soyler sagolsunlar
Hayırlı olsun canım benim ne gibi belirtiler varPazar günü yapmıştıım negatifti aslında bugün yapmayacaktım içimden bir ses yap dedi bata daha 4 gün var
Gebe filan kalamazsin gbi bişey demedi ameliyatlık değil duphaston kullan regl olacaksın dedi adet bitimine yakında tekrar gidecem inşallah sıkıntı olmazCanım kistin yeri önemli eğer gebeliğe engel yerde değilse hiç sorun olmaz sen doktoruna mutlaka yerini sor