Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya sol kasığımda bi agrı bi agrı anlatamam bu ay o kadar agrı hissediyorum. Böyle olan varmı. Bıçak sokuyolar sanki

Peki canım en azından hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi onu söyle
Canım biz çok ona takilmiyoruz
Genel olarak haftada 4-5 iliski olur
O zaman da sadece ilk pik olduğu gün yapamadik sonraki sabah oldu sonra diger günün gecesi oldu

Ama biz pik oldu diye yapmadık yani o şekilde yapamiyoruz zaten stres oluyoruz ikimiz de

Hadi inşallah bende bu ay yumurtlmayi gördüğüm aksamin sabahini degerlendirdim sabah sperm daha canlı oluyormuş

Kızlar ya sol kasığımda bi agrı bi agrı anlatamam bu ay o kadar agrı hissediyorum. Böyle olan varmı. Bıçak sokuyolar sanki
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi

Canım sen neden tedavi oldun yeni başlamıştın sanırım denemeye sorun mu vardı
Sorun yoktu canım, ben biraz aceleci davrandım doktorumda tanıdıktı bana klomen ve catlatma iğnesi uyguladı. Yoksa bana hep dedi sen cok acelecisin acele etmesen olur aslında diye ama benım ısrarımla garantici olalım diyerekten bunları uyguladı adetlerim düzensizdi ama

Anladım kuzum inşallah başka tedavilere gerek kalmaz benim de gittiğim doktorlar hep erteliyor ilaç tedavisi ni üç yıldır deniyorum daha hiç klomen ve buna benzer ilaçları kullanmadım sadece tüp bebek tedavisi yaptığımda ilaç tedavisi uygulandı dün instagram da denk geldi kadının biri klomen le dördüz hamile kalmış çok şaşırdım ya bende kullanmayı çok istiyorum aslında

Hadi ya benım 1 tane yumurtam gelismisti tam olrak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…