Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B Birizz bizim polis kızımız nerelerde ya görünmüyor
Canimmm burdayim ahaha butun mesajlari takip edemesemde bir kismini okudum suan memleketteyim bat yarın test mest bir sey yapmadım Z zahrada nin sabri taşıyor artık stres oluyordum diye uzaklastim buralardan canim sende durumlar nasıl iyisindir umarım

Bnde pko luyum klomen kullandim baya yumurtalarimi büyüttü cok yumurta ohss ye yol acar diye catlatmayi yapmadi yapsa belki en az 2 bebis vardi ohss de tehlikeli yani dr risk almak istemedi kimi drlar yapiyor asilamayi

Oo iyi sabretmişssin tebrik ederim uzaklaşmak iyi gelmiş bende de iyi çok şükür gün saymaya başladım gene

özelden darlıyorum canımın içini gebelik testi al almıyosan karbonatlı testi yap limonlusunu yap illa bişey yaptırcam :d

Korona aşısı oldunuz mu gebelik planlaması yapanlar için sorun mu olsam olmasam arasında kaldım da

Bnde pko luyum klomen kullandim baya yumurtalarimi büyüttü cok yumurta ohss ye yol acar diye catlatmayi yapmadi yapsa belki en az 2 bebis vardi ohss de tehlikeli yani dr risk almak istemedi kimi drlar yapiyor asilamayi
Aynen kuzum ya hatta bazı doktorlar tüp bebek te bile ohss yi göze alıp taze transfer yapıyor anlamadım gitti valla bendede pko var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım normal insülin direnci yok başka gizli bişey var heralde ya artık öyle düşünüyorum

Korona aşısı oldunuz mu gebelik planlaması yapanlar için sorun mu olsam olmasam arasında kaldım da
ben oldum cnm bu ay ama doğum kontrol kullanıyordum zaten 2. yide 17 temmuzda olucam o yuzden ağustosu bekliyorum ama pekte korunacağımı düşünmüyorum olmuyor zaten bebiş bu aradan olursa pes derim ben sinovac oldum ölü aşı diye

Oo iyi sabretmişssin tebrik ederim uzaklaşmak iyi gelmiş bende de iyi çok şükür gün saymaya başladım gene
Aynen ya en ufak bir olumsuzluktan etkilenen bir yapım var yoksa cok eglenceli bir topik butun kizlar cok tatlış ama işte biraz unutmak icin uzaklastim gunler gecmiyor varya su 14 gun 2 ay gibi geldi bana

Ben cok arada kaldim ya, çatlama 22 haziranda gördüm. Randevu en geç 30 hazirana cikiyo, oncesinde test yaptirip ona gore aşı oliyim desem kan testinde henüz çıkmama ihtimali var o tarihte. Asi olmamak da risk bi yandan..

Aslinda tek gizli sey bebek istemek=stres. 2 yil niye korunduysam sanki bebek bni bekliyodu zaman geriye aksiiiinnn uzgunum ama bebek istemim gecmiyoor

Aynen ya en ufak bir olumsuzluktan etkilenen bir yapım var yoksa cok eglenceli bir topik butun kizlar cok tatlış ama işte biraz unutmak icin uzaklastim gunler gecmiyor varya su 14 gun 2 ay gibi geldi bana
Neyse senın gecmis gitmis artık yap testini

Aslinda tek gizli sey bebek istemek=stres. 2 yil niye korunduysam sanki bebek bni bekliyodu zaman geriye aksiiiinnn uzgunum ama bebek istemim gecmiyoor
Aynen öyle kuzum çok doğru söylüyorsun ama elde değil ki stres olmamak hele ki yıllar geçiyorken öyle böyle derken benim 3.yılım olacak bebek isteyeli senin de mi ilk gebelik olucak eğer olursa bende çok istiyorum bebişi ama olmuyor işte

Canım naptın ya ben senin nickini etiketleyemedim olmadı. Var mı bi belirti

Evet 4 yillik evliyim hic hamile kalamadim hiccc bu daha da tetikliyor stresi 2 yildir korunmuyoruz ama yok. Zaman gectikce daha da uzuluyorum ama Allah a inancimdan da vazgecmiyorum. Gonlumuze gore verir insallah

şimdi size sorularr benim yumurtlama 3 gün sürdü 19-20-21 ama pik en zirvesi 20siydii. regl için 19undan mı başlayacağım saymaya 20si mi yoksa çatladığı gün olan 22si mi :d
22si 1. Gün olacak şekilde 14. Gün bat günü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…