Hafif 1e 2ye düşürmeye çalış diycem de bu hormonların şakası yok bir düşüyor pir düşüyor. Adet düzensizliği yoksa sıkıntı yoktur benceDanistim bisi yok devamke dediydiyine de merak ettim hafif tembellik var demişti cunku
Olsun canım herkeste aynı olmaz kiiiYa belirti demeyelim de üşüttüm galiba geçen akşam kustum, bugün gece 4 30 gibi acıkarak midem yanarak uyandım wcde idrara bakıyorum köpürüyor mu diye, aynada göğüslerim damarlandı mı diye bakıyorum hiçbişey yokkendimde biliyorum daha yumurtlayalı kaç gün oldu vücudumuz bir makina resmen yalancı belirti üretiyoruz kuzenim martta hamile kaldı, menepozdaydı ilaç kullanıyordu doktor artık ilaç fayda etmiyor bırakalım dedi 1 ay sonra hiç kanaması gelmedi üzülerek beni aradı doktora git belki başka bir ilaca başlatır dedim bir gitti hamileee!!! Hemde İKİZ belirtin var mıydı diyorum ne belirtisi diyor, o iki bebeyle belirti yaşamadı ben üretip duruyorum maaşallah
Pazartesi günü yapmıştım kuzum negatif çıkmıştı bugünde regl başladı benim artık umudum yok doğal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorum tüp bebek düşünüyorum temmuz sonunda Ankara bahçeci ye gidip muayene olucamHayat su 0606 kiz bi test yapmadin c life ise yaradimj cokkk merk ediyorum
Yapma yanarızKızlar bende bugün hafif hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor ama çok hafif. Ara ara giriyor. Gene belirti batağına düşüyorum galiba
Bahçeci çok iyi diyolat bu konuda canınızı sıkmayın en azından bir seçeneğiniz var tüp denersiniz dediğiniz gibiPazartesi günü yapmıştım kuzum negatif çıkmıştı bugünde regl başladı benim artık umudum yok doğal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorum tüp bebek düşünüyorum temmuz sonunda Ankara bahçeci ye gidip muayene olucamclife konusunda da bende işe yaramayacağını biliyordum az çok çünkü ben yürüyüş yapamadım bol su içemedim macunu kullanırken belki de ondan yarım kutu kaldı onu da bu ay bitirip bırakmayı düşünüyorum ama sen başla bence senin bir sıkıntın yok belki daha çabuk faydasını görürsün
Görümcemin bata 2 kala bu şekilde idi. Adet günü biraz daha koyu çıktı kan verdi hamileSilik olan kaset test diğeri ovulasyon canım
kasette görüyor musunuz çizgiyi bi söyleyin bakem
Eki Görüntüle 2876139 Eki Görüntüle 2876140
Aynen kuzum ya inşallah bakalımBahçeci çok iyi diyolat bu konuda canınızı sıkmayın en azından bir seçeneğiniz var tüp denersiniz dediğiniz gibi
Yaptım bile valla şimdi nasıl geçecek bu günlerYapma yanarız
Ben okudum gördüm ama neticede herkes tiye alıyo falan diyip geçmiştim bende tiye alıyorumKesinlikle haklısın
Ben su cupcup olayı dışındakileri görmemiştim, burası sanal bir yer kafaniza takmayın amaaan
Eeeee varrr burdaaa bas bas bağırıyo anneee geliyorummm diyeeee ayyyyy hayırlı olsun yaaa çok sevindim darısıda bize olsunn inşallahhh
Bugünü değerlerndirmenizi nacizane tavsiye ederimHanımlar testlerime bakar mısınız bugün 23.gün ama hala yumurtlama göremedim ilk olan düne ait ikinci bugüne, sanki pik olmadan silikleşiyor gibi. Normalde adetim düzenlidir ve 28-30 günü geçmez ama bu ay bi haller oldu çok mu stres yaptım acabao mu etkiledi
Eki Görüntüle 2876179 Eki Görüntüle 2876180
Gerçekten mi
ben hiç moru göremedim cnm koyuluk oldu ama bu kadar değil o yuzden merak ettim takviye aldın mı diye maşaallah cnmGerçekten miBu ilk ay ovü denemem öldüm öldüm dirildim koyulmayacak diye ya
Maşallah diyelimGerçekten miBu ilk ay ovü denemem öldüm öldüm dirildim koyulmayacak diye ya
bugün işten dönünce 3-4 saat su içmeden tekrar denemeyi düşünüyorum inşallah artık piki görürümBugünü değerlerndirmenizi nacizane tavsiye ederimbende 22 gün pik gördüm yani bugün bence akşam tekrarlayın bakalım durum ne olcak
Bak bende de böyle olmuştu diofol diye bir folikasit kullanıyorum belki o etkilemiştirrben hiç moru göremedim cnm koyuluk oldu ama bu kadar değil o yuzden merak ettim takviye aldın mı diye
ay evet sende görmüştün moru cnm maşallah size sağolasın cnm bakayım diofoleBak bende de böyle olmuştu diofol diye bir folikasit kullanıyorum belki o etkilemiştirr