Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasılsınız benim bel ağrıyor bugün ama belirtiye yormak istemiyorum yoksa heyecan olcam

Canım ilk attığın yumrtlama olmuş hatta bugün hafif silikleşme olmuş ya sen ilk defa mı yapıyorsun bu testi?

Çıkabilir ama çıkmazsa hamile değilsiniz demek değildir. Bence 11. Gün geçsin. 11. Günden sonra varsa kesin çıkıyor kanda çünkü
Asi randevusu en gec o gune bulabildim de sabahtan test yapsam duruma gore karar versem diyodum hic almiyim ramdevu o zaman

Kızlar şuan elim titriyor bat 27 haziran bugün 4 gün var test yaptım hayalet var sanki Nasıl foto yükleyebilirim
Canım mesaj yazma kısmında dosya ekle var eğer telefondan giriyorsan. Ordan ekleyebilirsin telefonundan seçip.:)) hayırlı olsun

Kızlar şuan elim titriyor bat 27 haziran bugün 4 gün var test yaptım hayalet var sanki Nasıl foto yükleyebilirim
uygulamadan giriyorsan google dan açç foto kısmından yükle ay çok heyecanlandıııımm bugün gözümüz bayram ediyor

Kızlar bu fsh/lh neyi belirtiyor. Benim fsh 5,25 lh 6,49 ocak ayinda. Yaptim bolmeyi ama 0,888 biseler cikti anlamadim degerlerim iyi mi sizce

Hem FSH hem de LH, beynin tabanında bulunan küçük bir bez olan ön hipofiz bezi tarafından üretilir. FSH temel olarak yumurtanın kadın vücudundaki bir folikülün içinde olgunlaşmasına neden olur. Her ay, bir kadın 2 yumurtalıktan birinden yumurta bırakır. Bu yumurtalar folikül adı verilen sıvı dolu bir kese içinde bulunur. FSH veya folikül uyarıcı hormon, yumurtanın folikülün içinde olgunlaşmasına yardımcı olur.

Yumurta folikülün içinde olgunlaştıktan sonra LH veya luteinize edici hormon devreye girer. İnsan vücudunun sonsuz mucizelerinden birinde, LH hormonlarındaki artış, bu yumurtanın yumurtalık içinden salınmasına neden olur. Yumurta serbest bırakıldıktan sonra, folikülün geri kalanı progesteron ve bazı östrojenler salgılar. Bu, her yumurtlama sırasında ortaya çıkabilecek olası bir hamilelik için bir tür hazırlık davranışıdır. FSH, yumurtanın folikül içinde olgunlaşmasına neden olurken LH, folikülden salınmasına neden olur.birde lh fsh dan yüksek olmaması daha iyi yüksek olursa lh yumurta çaylamasına engel olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…