Aminn hepimizin gönlüne göre versin inşallahEvet 4 yillik evliyim hic hamile kalamadim hiccc bu daha da tetikliyor stresi 2 yildir korunmuyoruz ama yok. Zaman gectikce daha da uzuluyorum ama Allah a inancimdan da vazgecmiyorum. Gonlumuze gore verir insallah
HoşgeldinAy bende burda yerimi alabilir miyim acabaaa
Hoşbuldukk canıımmmHoşgeldin
Çıkabilir ama çıkmazsa hamile değilsiniz demek değildir. Bence 11. Gün geçsin. 11. Günden sonra varsa kesin çıkıyor kanda çünküKizlar çatlamaya 1 dersek, 9. Günde kanda kesin çıkar dimi varsa
Hanımlar testlerime bakar mısınız bugün 23.gün ama hala yumurtlama göremedim ilk olan düne ait ikinci bugüne, sanki pik olmadan silikleşiyor gibi. Normalde adetim düzenlidir ve 28-30 günü geçmez ama bu ay bi haller oldu çok mu stres yaptım acabao mu etkiledi
Eki Görüntüle 2876179 Eki Görüntüle 2876180
Asi randevusu en gec o gune bulabildim de sabahtan test yapsam duruma gore karar versem diyodum hic almiyim ramdevu o zamanÇıkabilir ama çıkmazsa hamile değilsiniz demek değildir. Bence 11. Gün geçsin. 11. Günden sonra varsa kesin çıkıyor kanda çünkü
Canım mesaj yazma kısmında dosya ekle var eğer telefondan giriyorsan. Ordan ekleyebilirsin telefonundan seçip.:)) hayırlı olsunKızlar şuan elim titriyor bat 27 haziran bugün 4 gün var test yaptım hayalet var sanki Nasıl foto yükleyebilirim
Hoşgeldin canım, bat tarihinle listeye eklettin mi kendini?Ay bende burda yerimi alabilir miyim acabaaa
uygulamadan giriyorsan google dan açç foto kısmından yükle ay çok heyecanlandıııımm bugün gözümüz bayram ediyorKızlar şuan elim titriyor bat 27 haziran bugün 4 gün var test yaptım hayalet var sanki Nasıl foto yükleyebilirim
Kızlar bu fsh/lh neyi belirtiyor. Benim fsh 5,25 lh 6,49 ocak ayinda. Yaptim bolmeyi ama 0,888 biseler cikti anlamadim degerlerim iyi mi sizce
AyyKızlar şuan elim titriyor bat 27 haziran bugün 4 gün var test yaptım hayalet var sanki Nasıl foto yükleyebilirim
ayyy vallaha var billaha varrrrrrrBirini flaşlı çektim var mı sizce