hiçbir yan etkisi de olmadı içinde b12 d3 iyot kalsiyum da var 60 lığını 120 tl ye almıştım hepsi böyle mi bilmiyorum tabi deay evet sende görmüştün moru cnm maşallah size sağolasın cnm bakayım diofole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir yan etkisi de olmadı içinde b12 d3 iyot kalsiyum da var 60 lığını 120 tl ye almıştım hepsi böyle mi bilmiyorum tabi deay evet sende görmüştün moru cnm maşallah size sağolasın cnm bakayım diofole
Benim de ovulasyon yapmasam takvime göre bata 2 var hayırlısı inşallahGörümcemin bata 2 kala bu şekilde idi. Adet günü biraz daha koyu çıktı kan verdi hamile bence sizde hamilesiniz Nisan topiğinde hatırladım sizi çok sevındım Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım niye böldün bende yapayım neye bakıyorsunuz böyleKızlar bu fsh/lh neyi belirtiyor. Benim fsh 5,25 lh 6,49 ocak ayinda. Yaptim bolmeyi ama 0,888 biseler cikti anlamadim degerlerim iyi mi sizce
Ayyy bence var ama ya yaptığın erken gebelik miydi bal ?Yaptım bile valla şimdi nasıl geçecek bu günler
iyide almışsın cnm bana bu ay gynositol verdi ona başlıcam ama gebelik olmazsa yine arastırıyorum en azından bilgim olsun doktora direk takviye isimleriyle sorucam yetti canıma artık gelsin şu bebişhiçbir yan etkisi de olmadı içinde b12 d3 kalsiyum da var 60 lığını 120 tl ye almıştım
Teşekkürler Allah razı olsunben hiç moru göremedim cnm koyuluk oldu ama bu kadar değil o yuzden merak ettim takviye aldın mı diye maşaallah cnm
Erken gebelik testiydi kuzumAyyy bence var ama ya yaptığın erken gebelik miydi bal ?
22 nedir ya testten çıkıcak çizgi nerdeyse heyyyttBak bende de böyle olmuştu diofol diye bir folikasit kullanıyorum belki o etkilemiştirr
Canım testini ben göremedim tekrardan atar mısın bakayım birErken gebelik testiydi kuzum
Teşekkürler cnm verdiğin bilgiler içinTeşekkürler Allah razı olsun
d vitamini + feramat ( kansızlık sınıra yakın aşırı düşük değildi ama yinede başladım ben) + folidoce yalnız bi 10 gündür folidoce bitti bugün alcam hemen tekrar bu kadar
Kör değilsem kesin var herkeste görmüş hadi bakalım bebişler geliyorErken gebelik testiydi kuzum
Rica ederimTeşekkürler cnm verdiğin bilgiler için
Buyur canım ama çatlatma iğnemin 8.günü onunda etkisi olabilir belki.Canım testini ben göremedim tekrardan atar mısın bakayım bir
Hayat su 0606 bak canim kizlar yazmis bnde bilmiyorum Hali bilgin varsa aydinlat biziBenim 3 normal herlade?
zaten böyle bir şey buldum sag olasin
Peki canım en azından hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi onu söyleBenim de ovulasyon yapmasam takvime göre bata 2 var hayırlısı inşallah
Var ama neden beyaz çizgi? Pembelik sen görüyor musun? Fotoğrafta mi renksiz?Buyur canım ama çatlatma iğnemin 8.günü onunda etkisi olabilir belki.
Fotoğrafta öyle çıkmış canım pembeydiVar ama neden beyaz çizgi? Pembelik sen görüyor musun? Fotoğrafta mi renksiz?
İnşAllah çatlatma iğnesi değilde bebiştendir kuzum bu çizgi baya belliBuyur canım ama çatlatma iğnemin 8.günü onunda etkisi olabilir belki.
Çatlatma iğnesinde çizgi belli belirsiz mi çıkıyor acaba ay baya umutlandım inşallah fos çıkmaz hayırlısıİnşAllah çatlatma iğnesi değilde bebiştendir kuzum bu çizgi baya belli