Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde pko luyum klomen kullandim baya yumurtalarimi büyüttü cok yumurta ohss ye yol acar diye catlatmayi yapmadi yapsa belki en az 2 bebis vardi ohss de tehlikeli yani dr risk almak istemedi kimi drlar yapiyor asilamayiAnladım kuzum inşallah başka tedavilere gerek kalmaz benim de gittiğim doktorlar hep erteliyor ilaç tedavisi ni üç yıldır deniyorum daha hiç klomen ve buna benzer ilaçları kullanmadım sadece tüp bebek tedavisi yaptığımda ilaç tedavisi uygulandı dün instagram da denk geldi kadının biri klomen le dördüz hamile kalmış çok şaşırdım ya bende kullanmayı çok istiyorum aslında
Oo iyi sabretmişssin tebrik ederim uzaklaşmak iyi gelmiş bende de iyi çok şükür gün saymaya başladım gene
özelden darlıyorum canımın içini gebelik testi al almıyosan karbonatlı testi yap limonlusunu yap illa bişey yaptırcam :d
Aynen kuzum ya hatta bazı doktorlar tüp bebek te bile ohss yi göze alıp taze transfer yapıyor anlamadım gitti valla bendede pko var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım normal insülin direnci yok başka gizli bişey var heralde ya artık öyle düşünüyorumBnde pko luyum klomen kullandim baya yumurtalarimi büyüttü cok yumurta ohss ye yol acar diye catlatmayi yapmadi yapsa belki en az 2 bebis vardi ohss de tehlikeli yani dr risk almak istemedi kimi drlar yapiyor asilamayi
Ben olmadımKorona aşısı oldunuz mu gebelik planlaması yapanlar için sorun mu olsam olmasam arasında kaldım da
Ahahaha canımsın ya sen tontikimözelden darlıyorum canımın içini gebelik testi al almıyosan karbonatlı testi yap limonlusunu yap illa bişey yaptırcam :d
ben oldum cnm bu ay ama doğum kontrol kullanıyordum zaten 2. yide 17 temmuzda olucam o yuzden ağustosu bekliyorum ama pekte korunacağımı düşünmüyorum olmuyor zaten bebiş bu aradan olursa pes derim ben sinovac oldum ölü aşı diyeKorona aşısı oldunuz mu gebelik planlaması yapanlar için sorun mu olsam olmasam arasında kaldım da
Aynen ya en ufak bir olumsuzluktan etkilenen bir yapım var yoksa cok eglenceli bir topik butun kizlar cok tatlış ama işte biraz unutmak icin uzaklastim gunler gecmiyor varya su 14 gun 2 ay gibi geldi banaOo iyi sabretmişssin tebrik ederim uzaklaşmak iyi gelmiş bende de iyi çok şükür gün saymaya başladım gene
Ben cok arada kaldim ya, çatlama 22 haziranda gördüm. Randevu en geç 30 hazirana cikiyo, oncesinde test yaptirip ona gore aşı oliyim desem kan testinde henüz çıkmama ihtimali var o tarihte. Asi olmamak da risk bi yandan..Korona aşısı oldunuz mu gebelik planlaması yapanlar için sorun mu olsam olmasam arasında kaldım da
Aslinda tek gizli sey bebek istemek=stres. 2 yil niye korunduysam sanki bebek bni bekliyodu zaman geriye aksiiiinnn uzgunum ama bebek istemim gecmiyoorAynen kuzum ya hatta bazı doktorlar tüp bebek te bile ohss yi göze alıp taze transfer yapıyor anlamadım gitti valla bendede pko var ama adetlerim düzenli ve hormonlarım normal insülin direnci yok başka gizli bişey var heralde ya artık öyle düşünüyorum
Neyse senın gecmis gitmis artık yap testiniAynen ya en ufak bir olumsuzluktan etkilenen bir yapım var yoksa cok eglenceli bir topik butun kizlar cok tatlış ama işte biraz unutmak icin uzaklastim gunler gecmiyor varya su 14 gun 2 ay gibi geldi bana
İnşallah müjde verirsinYarin gelir ben elendim kizlar derim
Aynen öyle kuzum çok doğru söylüyorsun ama elde değil ki stres olmamak hele ki yıllar geçiyorken öyle böyle derken benim 3.yılım olacak bebek isteyeli senin de mi ilk gebelik olucak eğer olursa bende çok istiyorum bebişi ama olmuyor işteAslinda tek gizli sey bebek istemek=stres. 2 yil niye korunduysam sanki bebek bni bekliyodu zaman geriye aksiiiinnn uzgunum ama bebek istemim gecmiyoor
Canım naptın ya ben senin nickini etiketleyemedim olmadı. Var mı bi belirtiAynen ya en ufak bir olumsuzluktan etkilenen bir yapım var yoksa cok eglenceli bir topik butun kizlar cok tatlış ama işte biraz unutmak icin uzaklastim gunler gecmiyor varya su 14 gun 2 ay gibi geldi bana
Evet 4 yillik evliyim hic hamile kalamadim hiccc bu daha da tetikliyor stresi 2 yildir korunmuyoruz ama yok. Zaman gectikce daha da uzuluyorum ama Allah a inancimdan da vazgecmiyorum. Gonlumuze gore verir insallahAynen öyle kuzum çok doğru söylüyorsun ama elde değil ki stres olmamak hele ki yıllar geçiyorken öyle böyle derken benim 3.yılım olacak bebek isteyeli senin de mi ilk gebelik olucak eğer olursa bende çok istiyorum bebişi ama olmuyor işte
22si 1. Gün olacak şekilde 14. Gün bat günü olacakşimdi size sorularr benim yumurtlama 3 gün sürdü 19-20-21 ama pik en zirvesi 20siydii. regl için 19undan mı başlayacağım saymaya 20si mi yoksa çatladığı gün olan 22si mi :d
Amin kuzum inşallahEvet 4 yillik evliyim hic hamile kalamadim hiccc bu daha da tetikliyor stresi 2 yildir korunmuyoruz ama yok. Zaman gectikce daha da uzuluyorum ama Allah a inancimdan da vazgecmiyorum. Gonlumuze gore verir insallah