öff sorma normalde bugün yüzüstü yapcaktık dün ben üstteyken oldu en verimsizi ennnnnHahahahahah manyak yaüstünü başını çıkar zorla hayır yani benim yapmadığım şeyler değil denendi işe yarıyor bi şans ver bak
Etrafa duyurmadan ilerlemek en güzeli bencede yoksa herkes sorup duruyor istemiyorum da demek yalan oluyor ama düşünmüyoruz henüz diyip olunca söylemek mantikliAynen canım benim cevremde yok valla etrafımdaki herkes istemiyorum çocuk diyip çalışma yapanlar eltim mesela istemiyorum diyordu 3 aylık hamile
evet çünkü sonunda elime telefonumu ver bacaklarımı yatak başlığına daya diye onu zorluyorum odadan da gönderiyorum kendi kendime bekliyorum ajajjaAhahaha Allah seni napmasın kocişler artık onlsrı kullandığımızı düşünüyorlar
Banada doktor yazdi ne ise yariyor bu inofolicYok pko yok bu ay prowomen kullanıyorum kadın dogumcum tavsiye etti ama fayda goremezsem İNFOLİC çünkü bu ay bir arkadaşım onunla hamile kaldı ve pko yok onda da
Böyle şeylerle modelinizi bozmayın. Çocuk kararını yalnızca eşler verebilir. Hiç çocuk istemeyebilir, isteyebilir, isteyip olmayabilir bu tarz soruları kimseye sormam sormasına izin vermem. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya alıştığı için normal bir şey gibi sorgulamaya ve karşıdaki düşünmeden hareket etmeye alışmışlar ve sadece kadına yapılan bir baskı erkeğe kolayca sormazlar. Asla morelinizi bozmayın.sizi strese sokmasına izin vermeyin nasip olursa harika bir anne olacaksınızAilemizden bir gelin daha hamile kalmış ve benim telefonlar susmuyur sıra sende neyi bekliyorsun demeye başladılar bütün moralim yerle bir oldu Allah'ım ne olursun emeklerimi boşa çevirme ya Rabbim ne olursun Allah'ım canım çok acıyor kizlarrrrrr
Ben balayindayken patlamisti hfjfjdjfjfjf ustelik daha iliskiye bile girmemistik yani kiz oglan kizdim fhfjfjfjfjf gittim bide ertesi gun hapi falan içtim ahhh ne deliymisjm dhjfjfjdjrPrezervatif patlamasıyla da hamile kalan arkadaşım var evliliğin 3.ayinda ama bence patlamadı kıvrildi icerde ki başıma geldi yani icerde kalabiliyor bazi markalar bol oluyor falan yani olacağı varsa oliyor kizlar
Benim bahsettiğim arkadaşlar yazık evlenmeden önce kaldı. Hamile kalmak istendiği zaman gerçekten çok zor. İstemezsen çok kolay.Offf millet istemeden olur biz Bi taraflarımızı yırtarız gene olmaz.. Çevremde İstemiyorum diyen herkes hamile kaldı
ben 50 tane aldım 10 tane arkadaşa hediye ettim ancaKızlar bir şey soracağım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi alacağım. Kaç tane almak gerekir. Regl döngüm 30 gün.. Regl sonrası başlayacaksam 23 tane mi almam gerekir. Günde 2 tane yapıyorsak 50 tane mi almak mantıklı... Kafamda gene deli sorular
100 lü buldum uygun fiyata.. 2 ay bunun ile deneme yapayım dedim çok olur mu kiben 50 tane aldım 10 tane arkadaşa hediye ettim ancasabah akşam yapıyodum bi ar akafamda yetcek mi diye soru olmadı bütçe olarak sıkıntın yoksa 50 al gitsin
Prowomen yumurta kalitesini artıran ve yumurtaliklari besleyen içinde Q10 ve koenzim bulunan çok Zengin ve bitkisel bir takviye.. İNFOLİC de folik asit ve vitaminden olusan bir takviye.. sadece prowomen içeriği infolic e gore çok daha zengin onu biliyorum eczacimla karsilastirdik..Bu prowomen ve infolic nedir bilgilendirir misin sana zahmet, sonraki aylar deneyeyim aklıma yatarsa
Eve içeriği çok zengin ve bitkisel bir vitamin...Vitamin gibi bir seymi canım. Prowomen banada Dr önerdi ama almadım başka bir vitamin almistim ben
Bizimde olmasın mıAyyyy var varrrr inanamıyorumhcg nin çift çizgisi de bi başka oluyo yaaa lh gibi değil
Ahahahaha aynıevet çünkü sonunda elime telefonumu ver bacaklarımı yatak başlığına daya diye onu zorluyorum odadan da gönderiyorum kendi kendime bekliyorum ajajja
Akşamki test hafif silikleşiyor bu geceyi değerlendir canım sabaha yine test yaparsın şansa bırakmaKızlar nasılsınız? Bugün çok yoğundum eve anca gelebildim bugünkü testlerim böyle ama daha değerlendiremedim. Ben savsaklarken çatlayacak
Eki Görüntüle 2875922
Ben sana dün mesaj atmıştım yerinde olsam İNFOLİC kullanırım diye ama gormedin galiba.. yumurta kalitesini artiran bir takviye.. hamile kalan çok bı araştır istersenBanada doktor yazdi ne ise yariyor bu inofolic
Anladım çok saol canım, önümüzdeki ay doktora sorayım başlayayım, ne vesile olcak belli olmazProwomen yumurta kalitesini artıran ve yumurtaliklari besleyen içinde Q10 ve koenzim bulunan çok Zengin ve bitkisel bir takviye.. İNFOLİC de folik asit ve vitaminden olusan bir takviye.. sadece prowomen içeriği infolic e gore çok daha zengin onu biliyorum eczacimla karsilastirdik..