Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım benim cevremde yok valla etrafımdaki herkes istemiyorum çocuk diyip çalışma yapanlar eltim mesela istemiyorum diyordu 3 aylık hamile
Etrafa duyurmadan ilerlemek en güzeli bencede yoksa herkes sorup duruyor istemiyorum da demek yalan oluyor ama düşünmüyoruz henüz diyip olunca söylemek mantikli

Ahahaha Allah seni napmasın kocişler artık onlsrı kullandığımızı düşünüyorlar
evet çünkü sonunda elime telefonumu ver bacaklarımı yatak başlığına daya diye onu zorluyorum odadan da gönderiyorum kendi kendime bekliyorum ajajja

Böyle şeylerle modelinizi bozmayın. Çocuk kararını yalnızca eşler verebilir. Hiç çocuk istemeyebilir, isteyebilir, isteyip olmayabilir bu tarz soruları kimseye sormam sormasına izin vermem. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya alıştığı için normal bir şey gibi sorgulamaya ve karşıdaki düşünmeden hareket etmeye alışmışlar ve sadece kadına yapılan bir baskı erkeğe kolayca sormazlar. Asla morelinizi bozmayın.sizi strese sokmasına izin vermeyin nasip olursa harika bir anne olacaksınız

Prezervatif patlamasıyla da hamile kalan arkadaşım var evliliğin 3.ayinda ama bence patlamadı kıvrildi icerde ki başıma geldi yani icerde kalabiliyor bazi markalar bol oluyor falan yani olacağı varsa oliyor kizlar
Ben balayindayken patlamisti hfjfjdjfjfjf ustelik daha iliskiye bile girmemistik yani kiz oglan kizdim fhfjfjfjfjf gittim bide ertesi gun hapi falan içtim ahhh ne deliymisjm dhjfjfjdjr

Offf millet istemeden olur biz Bi taraflarımızı yırtarız gene olmaz.. Çevremde İstemiyorum diyen herkes hamile kaldı
Benim bahsettiğim arkadaşlar yazık evlenmeden önce kaldı. Hamile kalmak istendiği zaman gerçekten çok zor. İstemezsen çok kolay.

Kızlar bir şey soracağım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi alacağım. Kaç tane almak gerekir. Regl döngüm 30 gün.. Regl sonrası başlayacaksam 23 tane mi almam gerekir. Günde 2 tane yapıyorsak 50 tane mi almak mantıklı... Kafamda gene deli sorular

ben 50 tane aldım 10 tane arkadaşa hediye ettim anca sabah akşam yapıyodum bi ar akafamda yetcek mi diye soru olmadı bütçe olarak sıkıntın yoksa 50 al gitsin

ben 50 tane aldım 10 tane arkadaşa hediye ettim anca sabah akşam yapıyodum bi ar akafamda yetcek mi diye soru olmadı bütçe olarak sıkıntın yoksa 50 al gitsin
100 lü buldum uygun fiyata.. 2 ay bunun ile deneme yapayım dedim çok olur mu ki

Kızlar nasılsınız? Bugün çok yoğundum eve anca gelebildim bugünkü testlerim böyle ama daha değerlendiremedim. Ben savsaklarken çatlayacak

Bu prowomen ve infolic nedir bilgilendirir misin sana zahmet, sonraki aylar deneyeyim aklıma yatarsa
Prowomen yumurta kalitesini artıran ve yumurtaliklari besleyen içinde Q10 ve koenzim bulunan çok Zengin ve bitkisel bir takviye.. İNFOLİC de folik asit ve vitaminden olusan bir takviye.. sadece prowomen içeriği infolic e gore çok daha zengin onu biliyorum eczacimla karsilastirdik..

Anladım çok saol canım, önümüzdeki ay doktora sorayım başlayayım, ne vesile olcak belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…