- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Bende cuma akşam pik gördüm üst üste ve gün aşırı degerlendirdik bakalım bem kesin dayanamam test yaparm haftayaO batmalari hic fark etmemeye çalış canim tetikte olup en ufak seyi hissedip umitleniyo insan. Reglim gecikirse test yaptircam hic belirti aramicam bu sefer soz verdim kendime. Benim pik pazar gunu oldu, dün çatladı. Pik oncesi, pik ve catlama gunu arka arkaya degerlendirdik. Oncesinde de her an pik olur diye iki gunde bir degerlendiriyoduk.. hadi insallah bu ay firesiz hepimiz hamile kalalim rekor ay olsun
yokk kocişin de hali yok bugün kolunu araba kapısına sıkıştırmış sürgülüBugün değerlendir bebiş sen
Hayırlı olsun canım ne gibi belirtiler vardı sendeKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Bahçelievler nisa hastanesindeki doktorların hepsi iyi ama Asiye diye bı doktora var o daha iyiKızlar İstanbul Anadolu yakası doktor öneriniz var mı birde gebelik öncesi testleri nerde yaptırdınız
Bu arada bat tarihlerimiz aynı yaa çok mutlu oldum ne gibi belirtiler vardı canımKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Ayyy tühhhyokk kocişin de hali yok bugün kolunu araba kapısına sıkıştırmış sürgülümüsilajın içinde de dalış yapmak zorunda kalmışlar kusmamak için zor tutuyo kendini ahahha inş bu zamana kadar ki çabalar yeterrrr
Pko mu var acaba ondan mı inofolikBende cuma akşam pik gördüm üst üste ve gün aşırı degerlendirdik bakalım bem kesin dayanamam test yaparm haftayaeger adet olursam bu ay infolik kullanacagm
ben de değerlendir bugünü dicektim onu yazmak için girdim hee M moreandmoreyokk kocişin de hali yok bugün kolunu araba kapısına sıkıştırmış sürgülümüsilajın içinde de dalış yapmak zorunda kalmışlar kusmamak için zor tutuyo kendini ahahha inş bu zamana kadar ki çabalar yeterrrr
Yani bana biraz aceleci geldiler ,çok kalabalıktı biraz sekreterler kaba falan işteDoktorlar beni korkuttu derken
Ooooooo bel ağrıları falannnnben de değerlendir bugünü dicektim onu yazmak için girdim hee M moreandmore
Ayrıca dakika 1 gol 1 bende bel ağrısı mevcut
oh oh maşallahhhben de değerlendir bugünü dicektim onu yazmak için girdim hee M moreandmore
Ayrıca dakika 1 gol 1 bende bel ağrısı mevcut
Canım hayirli olsunKuzum gecen ay adetim bitti hemen ovulasyona gectim 11 12 13 14 iliskiye girdik 13 yumurtlamayi gördüm 14 u çatlamayı yumurtlama gününden 7 gün boyunca avakodo yedim sonra bu ay baya yoğun geçti il dışına vs is değiştirdim falan filan hamileligi kafamda unutmuştum bu hafta kabiz geçiyor tuvaletime çıkamıyorum afedersiniz 3 gündür gaz var dün başladı kasik agrisi bugun de kasik agrisi çok kötüydü eve geldim test yaptım ama içecek falan içmiştim aklıma geldi yapmak istedim sadece yaptım testi kuzum
Çift çizgiyi görünce sana hatırlatiiciimmmmm bu günleri çok inşallahoh oh maşallahhhben öteki ay grubunu açarım haftaya bu aydan ümidim 100 üzerinden 1.5 o da güzel hatrım için
Yok pko yok bu ay prowomen kullanıyorum kadın dogumcum tavsiye etti ama fayda goremezsem İNFOLİC çünkü bu ay bir arkadaşım onunla hamile kaldı ve pko yok onda daPko mu var acaba ondan mı inofolik
Hemen alıyımYok pko yok bu ay prowomen kullanıyorum kadın dogumcum tavsiye etti ama fayda goremezsem İNFOLİC çünkü bu ay bir arkadaşım onunla hamile kaldı ve pko yok onda da
Ya kaybedecek birseyim yok napayımHemen alıyımher duyduğumu yapmak bigün elmde patlıcak gibi yalnız benim
Yaa nasil oldu? Acaba takvim + dışarı boşalma uygulamış olabilir misiniz? Çok saçma çünkü zevk suyundaki spermin yumurtaya ulaşması. Milyonlarca sperm gönderiyoruz o bile gidiyor gitmiyorBen varım
İnofolik değil mi zaten bitti foliğim gidemde alamYa kaybedecek birseyim yok napayımbu ayda böyle olsun
Allah seniOh lh yeniden yaptım çatladı sonunda kuduruk bugün boş yarın dolu ve bekleyiş sonra alttaki de şakacık gebelik testim tabiki bomboş