Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesi ekledim düzenledim eksik varsa etiketleyin kizlar

Nasıl olduğunu bizde anlamadık ki şok olmuştum ama çünkü çok emindim hamile olmadığımdan ben kist oldu yine dedim. 5 hafta 5 günlükken öğrendim adetim geçmişti 4-5 gün. Geri çekilme ile korunuyoduk demekki kaçtı aradan ve şöyle çok sık beraberlik olmamıştı ay toplasanız belki 3-4 anca koca ayda
Yaa nasil oldu? Acaba takvim + dışarı boşalma uygulamış olabilir misiniz? Çok saçma çünkü zevk suyundaki spermin yumurtaya ulaşması. Milyonlarca sperm gönderiyoruz o bile gidiyor gitmiyor

Ben sana dün mesaj atmıştım yerinde olsam İNFOLİC kullanırım diye ama gormedin galiba.. yumurta kalitesini artiran bir takviye.. hamile kalan çok bı araştır istersen
Allah Allah banada geceb hafta doktorum yazdi bende pahali diye almamistim fhdjdjdjfjjff dur alayim ben onu yarın gormedim valla mesajini

İkişki sıklığınız neydi acaba ?

Allah Allah banada geceb hafta doktorum yazdi bende pahali diye almamistim fhdjdjdjfjjff dur alayim ben onu yarın gormedim valla mesajini
Bilmym valla alttan ultrasonla bakti adetin yakin gorunuyor dedi kasiklsrimda ve goguslerikde ciddi agrilar var bence adet geliyor
Nolcaksa böyle 6ayda bitiyor aynı başladık hadi sen gençsin olan bana oluyor

offff bugün testte bi hayaletlik yalancıktan çıksaydı kuruma çizgisi bile olurdu ne kaos çıkardıı pikler acaba bebek göstergesi mi siliklerde biri pik miymiş diye ajdkhsakdhajkda hayaller suya düştü
Offf offf düşünemiyorum dhdhhd benim bi tane test vardı hatırlıyo musun kontrastla oynayınca çizgi vardı of ne salaklıklar ne salaklıklar ahshshhs
Bebito aslında senin teste yakınlaşınca var gibi bi şey iyi bak jddhhdhd

Nolcka kiz böyle 6 ayimizda bit
Nolcaksa böyle 6ayda bitiyor aynı başladık hadi sen gençsin olan bana oluyor
Valla hec sorma yarami desme ben yavas yavas tedaviye dogru gidiyorum doktora 1 senedir deniyoruz diye yalan soylicem

ayy hatırlamaz mıyım ya ama vardı gerçektenn dur gidip bakayım kuruma çizgisi çıkmış mı ahhahah

Gereksiz pahallı içindeki L-cartine metabolizmayı hızlandırdığı için yumurtlamayı hızlandırıyor olabilir. Geri kalanı vitamin.. Sadece L-cartine de alsanız benzer etkiyi oluşturacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…