- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
Değişik bir döngü istenen herşey çaba gerektirir, istenmeyen şeyse anında olurBenim bahsettiğim arkadaşlar yazık evlenmeden önce kaldı. Hamile kalmak istendiği zaman gerçekten çok zor. İstemezsen çok kolay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişik bir döngü istenen herşey çaba gerektirir, istenmeyen şeyse anında olurBenim bahsettiğim arkadaşlar yazık evlenmeden önce kaldı. Hamile kalmak istendiği zaman gerçekten çok zor. İstemezsen çok kolay.
Yaa nasil oldu? Acaba takvim + dışarı boşalma uygulamış olabilir misiniz? Çok saçma çünkü zevk suyundaki spermin yumurtaya ulaşması. Milyonlarca sperm gönderiyoruz o bile gidiyor gitmiyor
Allah Allah banada geceb hafta doktorum yazdi bende pahali diye almamistim fhdjdjdjfjjff dur alayim ben onu yarın gormedim valla mesajiniBen sana dün mesaj atmıştım yerinde olsam İNFOLİC kullanırım diye ama gormedin galiba.. yumurta kalitesini artiran bir takviye.. hamile kalan çok bı araştır istersen
Hadi be ama erken cumartesi belli olmazC tesi kan verdim negatifti bebegim
İkişki sıklığınız neydi acaba ?Selamünaleyküm kizlar herkes iyidir inşallah. Hep hamile kalırsam diye belirtileri bende yazicam buraya diyordum
Belki birine faydası olur ..
14 mayisti regl 3 gün gecikti.
Gecikmelerden önce göğuslerimin üst kısmı sanciyodu herzamanki regl ağrısı kadar değil ama
Kizlar sabahları aşırı şekilde gaz vardı hiç böyle olmamıştım ama hiç hamileliğe baglamamistim sabahın erken saatlerinde bazen de gece çok gaz vardı
Bazen gece sag ve sol kasığımda batma gibi sancım olmuştu mide bulantısı da oldu ama şöyle sanki cikarmissinda her yutkundugunda kusmanin tadı var gibi
Ve adet sancısı gibi sancı da oldu belim ağrıyordu ve hatta ilk defa bu kadar çok sivilce çıktı yüzümde normalde hani deriz sivilce çıktıysa tamam adet görürüz deriz.ama bende öyle olmadı bayağı sivilce çıktı ve önemli olan bişey de rüyalarımda hep biseyler görüyordum
Rüyada bı tane adam bana bir kolye vermişti al bunu tak bunu hamileler takar dedi bende takmıştım.
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyodum sabahı banyo yapıyordum ilişkiden sonra hemen kalkmayin inşallah
Ve kizlar en önemlisi dua gecelerce dua ettim çok ettim hiç sıkılmadan hiç usanmadan hicbirzamsn umudumu kaybetmeden ve elhamdülillah Rabbim nasip etti isteyen herkese size de Rabbim nasip etsin
İnşallah bir nebze de olsa faydası olur
Bilmym valla alttan ultrasonla bakti adetin yakin gorunuyor dedi kasiklsrimda ve goguslerikde ciddi agrilar var bence adet geliyorHadi be ama erken cumartesi belli olmaz
Ooo müthiş pikler hemen değerlendirinnnKızlar nasılsınız? Bugün çok yoğundum eve anca gelebildim bugünkü testlerim böyle ama daha değerlendiremedim. Ben savsaklarken çatlayacak
Eki Görüntüle 2875922
1 sene canım
Allah Allah banada geceb hafta doktorum yazdi bende pahali diye almamistim fhdjdjdjfjjff dur alayim ben onu yarın gormedim valla mesajini
Nolcaksa böyle 6ayda bitiyor aynı başladık hadi sen gençsin olan bana oluyorBilmym valla alttan ultrasonla bakti adetin yakin gorunuyor dedi kasiklsrimda ve goguslerikde ciddi agrilar var bence adet geliyor
Offf offf düşünemiyorum dhdhhd benim bi tane test vardı hatırlıyo musun kontrastla oynayınca çizgi vardı of ne salaklıklar ne salaklıklar ahshshhsoffff bugün testte bi hayaletlik yalancıktan çıksaydı kuruma çizgisi bile olurdu ne kaos çıkardıı pikler acaba bebek göstergesi mi siliklerde biri pik miymiş diye ajdkhsakdhajkda hayaller suya düştü
Valla hec sorma yarami desme ben yavas yavas tedaviye dogru gidiyorum doktora 1 senedir deniyoruz diye yalan soylicemNolcka kiz böyle 6 ayimizda bit
Nolcaksa böyle 6ayda bitiyor aynı başladık hadi sen gençsin olan bana oluyor
ayy hatırlamaz mıyım ya ama vardı gerçektenn dur gidip bakayım kuruma çizgisi çıkmış mı ahhahahOfff offf düşünemiyorum dhdhhd benim bi tane test vardı hatırlıyo musun kontrastla oynayınca çizgi vardı of ne salaklıklar ne salaklıklar ahshshhs
Bebito aslında senin teste yakınlaşınca var gibi bi şey iyi bak jddhhdhd
Bayram girdi yoksa ben de gidi ektim ağustosta gidicem ben de yeterValla hec sorma yarami desme ben yavas yavas tedaviye dogru gidiyorum doktora 1 senedir deniyoruz diye yalan soylicem
Ben o kadar göremiceğime inanmışmki şuan düşündüm gördüğümü valla bi şoka girerim heralde o anBizimde olmasın mı
Gereksiz pahallı içindeki L-cartine metabolizmayı hızlandırdığı için yumurtlamayı hızlandırıyor olabilir. Geri kalanı vitamin.. Sadece L-cartine de alsanız benzer etkiyi oluşturacaktır..Allah Allah banada geceb hafta doktorum yazdi bende pahali diye almamistim fhdjdjdjfjjff dur alayim ben onu yarın gormedim valla mesajini
Al sen bana dua edersin onunla gebe kalan cooookkkAllah Allah banada geceb hafta doktorum yazdi bende pahali diye almamistim fhdjdjdjfjjff dur alayim ben onu yarın gormedim valla mesajini
ne kadarmış ki fiyatııAl sen bana dua edersin onunla gebe kalan cooookkk