Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında acilde kan veriliyor doktordan doktora değişiyor. Acil bir durum olmadığı için kan tahlili almıyorlar. Acil servis çalışanıyım.

Kızlar sizce yumurtam çatlamış mı ben bi anlam veremedim. Yardımm

Eklentiler

• IMG_20210622_225814.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 41
Kasık ağrınızı biraz daha açıklar mısınız hanımefendi mesela neye benziyodu nasıl bir histi devam etti mi daha önce de oldu mu

Tarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba

Kızlar İstanbul Anadolu yakası doktor öneriniz var mı birde gebelik öncesi testleri nerde yaptırdınız
Medipol Koşuyolu - Zuhal Çelebi harika ilgili ve samimi bir doktor benim kızımda doktorumdu

Medicana Ataşehir - Funda Öztürk sigortam bu hastanede geçtiği için artık oraya gidiyorum bilgili ilgili ve tatlı bir hanım.

Eğer devletten istersen de

Maltepe Devlet Hastanesi- Fatma Korkmaz kendisine 4-5 defa gittim çok memnun kaldım

Tarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba
Tahriş olmuş olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…