250 heralde bakmistimne kadarmış ki fiyatıı
Aslında acilde kan veriliyor doktordan doktora değişiyor. Acil bir durum olmadığı için kan tahlili almıyorlar. Acil servis çalışanıyım.Cahil olan benim acilden kan verilmiyormuşben iki ay öncesine kadar gebelik içinnyumurylama döneminde ilişki olması gerektiğini bile bilmiyordum. Yumurtlama çatlama vs bunları hep burdan öğrendim merak etme bi süre sonra bütün konuya hakim oluyorsun gruptakiler sağolsun
Alicam mutlakaAl sen bana dua edersin onunla gebe kalan cooookkk
Canım gün aşırı bazen de bu bozuldu tabi hergun bazen iki günde bir olduİkişki sıklığınız neydi acaba ?
Ben 80e alıyorum regenesis diye bir folik asit omegali bi sey 2 aydır bunu içiyorum 30tanecik var uygun 80 seAaa şimdi trendyolda baktım 80 TL falan diyor 20 tane varmış içinde
Cnm sabah ilk idrarla kaset test yapsana vardır inş bende gördüm hayalet çizgiyiKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
bunalr hep çatlakk ne zamna pik olmuştuuKızlar sizce yumurtam çatlamış mı ben bi anlam veremedim. Yardımm
Kasık ağrınızı biraz daha açıklar mısınız hanımefendiKızlar bir şey diyeceğim size ben bugün is yerinde bir anda sol kaşığıma agri girdi baya kramp şeklinde sonra eve geldim yemek yedim az önce test yapip dedim erken gebelik testti hayalet çizgi var gibi silik bir çizgiacaba mi diyorum son bata 5 gün kaldı birazdan eklicem ama resimde belli olmuyor ama ışıkta belli sizle paylaşmak istedim açıkçası erken sevinmim dimi
Bilmiyorum ki ben normalde çatlamayı ayın 25 de bekliyodum. Pazar günü sol kasık agrısı olunca yapim dedim ana bi baktım çift çizgi hemen çalışmaya başladım..bunalr hep çatlakk ne zamna pik olmuştuu
Kütletmez kırar mazallah aman haKızlaaaar bugün nasıl sırtım ağrıyo var ya sanki biri sırtımı kütletse rahatlıcam ama kocam sağolsun 1.80e 110 kilo demeye cesaret edemiyorum ashahhs
Medipol Koşuyolu - Zuhal Çelebi harika ilgili ve samimi bir doktor benim kızımda doktorumduKızlar İstanbul Anadolu yakası doktor öneriniz var mı birde gebelik öncesi testleri nerde yaptırdınız
Tahriş olmuş olabilir canımTarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba
Sanmam kuzum adet mi sökücek ya ben çok umutluydum sendenTarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba