- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
Bu prowomen ve infolic nedir bilgilendirir misin sana zahmet, sonraki aylar deneyeyim aklıma yatarsaYok pko yok bu ay prowomen kullanıyorum kadın dogumcum tavsiye etti ama fayda goremezsem İNFOLİC çünkü bu ay bir arkadaşım onunla hamile kaldı ve pko yok onda da
benim de çatlama değerlendirme olmadı önceki 3 gün yaptık inş bişiler kalmıştırAllah senigebelik testinde de çift çizgileri görcez inşallah.. Bekleyiş kısmı en zoru ya, yumurtlamadan sonra gün aşırı yaparız diyorduk ama birbirmizin yüzünü bile göremez olduk, Bi yumurtlama zamanı 5 gün yapabildik yetmiştir umarım
Ya kaybedecek birseyim yok napayımbu ayda böyle olsun
Bende geçen kuaförde kız anlattı şaşırdım .bir tanıdığı spiralle hamile kalmisYaa nasil oldu? Acaba takvim + dışarı boşalma uygulamış olabilir misiniz? Çok saçma çünkü zevk suyundaki spermin yumurtaya ulaşması. Milyonlarca sperm gönderiyoruz o bile gidiyor gitmiyor
Anladım özele mi artık o zamanYani bana biraz aceleci geldiler ,çok kalabalıktı biraz sekreterler kaba falan işte
Yok canım sen istanbuldamisin .devlet hastanesi git bence tahlil yaptırırsın en azındanAnladım özele mi artık o zaman
Sormaaaa uçucaz uçucaz bak tarih yaklaşsın neler olucak ahahsgssg gruba renk+neşe+aksiyon+heyecann hepsi gelicek ahahhaahOoooooo bel ağrıları falannnnDeli bi temmuz grubu olcak ya hadi hayırlısı
ben senden umutluyum bak bayaa ama kendimden değilimoh oh maşallahhhben öteki ay grubunu açarım haftaya bu aydan ümidim 100 üzerinden 1.5 o da güzel hatrım için
Benim öyle anlatan arkadaşım var ama inanmıyorum ya. Prezervatif patladı diyip hamile kalanlar da var. Evlenmeden önce prezervatif kullandım. Hiç patlamadı. Bir de patlayacak da benim ovulasyona denk gelecek de spermler yerini bulacak da... mucize yahu bu. Benim pek çok arkadasim hamile kaldı ama hepsi takvim yöntemiyle kaldı ya da bişi olmaz yaww diyerek.Bende geçen kuaförde kız anlattı şaşırdım .bir tanıdığı spiralle hamile kalmis
Arkadaşım kaldi canim önden gelen sıvı ile yani bel filmi bile çektirdi düşün o derece emindi gebelik olmadığına ama oldu işte tek belirtisi de bel ağrısıymis bu aradaBöyle kim hamile kalmış ya? Bunu gerçekten deneyimlemiş biri var mı aramızda? Bana şehir efsanesi gibi geliyor. 6 sene bu şekilde korundum, tek kaçak bile yok. Gerçi şimdi de çocuğum olmuyor belki boşaydı hep eheheh
offff bugün testte bi hayaletlik yalancıktan çıksaydı kuruma çizgisi bile olurdu ne kaos çıkardıı pikler acaba bebek göstergesi mi siliklerde biri pik miymiş diye ajdkhsakdhajkda hayaller suya düştüSormaaaa uçucaz uçucaz bak tarih yaklaşsın neler olucak ahahsgssg gruba renk+neşe+aksiyon+heyecann hepsi gelicek ahahhaah
ben senden umutluyum bak bayaa ama kendimden değilimhamile olursam da gelicem gruba ama muhabbet efso bırakmak istemiyorum
Prezervatif patlamasıyla da hamile kalan arkadaşım var evliliğin 3.ayinda ama bence patlamadı kıvrildi icerde ki başıma geldi yani icerde kalabiliyor bazi markalar bol oluyor falan yani olacağı varsa oliyor kizlarBenim öyle anlatan arkadaşım var ama inanmıyorum ya. Prezervatif patladı diyip hamile kalanlar da var. Evlenmeden önce prezervatif kullandım. Hiç patlamadı. Bir de patlayacak da benim ovulasyona denk gelecek de spermler yerini bulacak da... mucize yahu bu. Benim pek çok arkadasim hamile kaldı ama hepsi takvim yöntemiyle kaldı ya da bişi olmaz yaww diyerek.
Benim öyle anlatan arkadaşım var ama inanmıyorum ya. Prezervatif patladı diyip hamile kalanlar da var. Evlenmeden önce prezervatif kullandım. Hiç patlamadı. Bir de patlayacak da benim ovulasyona denk gelecek de spermler yerini bulacak da... mucize yahu bu. Benim pek çok arkadasim hamile kaldı ama hepsi takvim yöntemiyle kaldı ya da bişi olmaz yaww diyerek.
İnşallah inşallahbenim de çatlama değerlendirme olmadı önceki 3 gün yaptık inş bişiler kalmıştıröff
Takvim yöntemi kullaniyorlardır. Aşırı düşük bir ihtimal be canım. Doğrudur belki bilemeyeceğim ama inanasim gelmiyorArkadaşım kaldi canim önden gelen sıvı ile yani bel filmi bile çektirdi düşün o derece emindi gebelik olmadığına ama oldu işte tek belirtisi de bel ağrısıymis bu arada
Offf millet istemeden olur biz Bi taraflarımızı yırtarız gene olmaz.. Çevremde İstemiyorum diyen herkes hamile kaldıBenim öyle anlatan arkadaşım var ama inanmıyorum ya. Prezervatif patladı diyip hamile kalanlar da var. Evlenmeden önce prezervatif kullandım. Hiç patlamadı. Bir de patlayacak da benim ovulasyona denk gelecek de spermler yerini bulacak da... mucize yahu bu. Benim pek çok arkadasim hamile kaldı ama hepsi takvim yöntemiyle kaldı ya da bişi olmaz yaww diyerek.
Benim bi saat önce midem bulandı daha yumurtlamadım bile hahahahahahSormaaaa uçucaz uçucaz bak tarih yaklaşsın neler olucak ahahsgssg gruba renk+neşe+aksiyon+heyecann hepsi gelicek ahahhaah
ben senden umutluyum bak bayaa ama kendimden değilimhamile olursam da gelicem gruba ama muhabbet efso bırakmak istemiyorum
Hahahahahah manyak yayok anam evde o şimdi asker canı neler ister uykuda mevlam beni ona göster diye fingirdeye fingirdeye bağırıyorum dehşetle bana bakıyo ahahhahahah çatlama günü meftaaa
Ahahaha Allah seni napmasın kocişler artık onlsrı kullandığımızı düşünüyorlaryok anam evde o şimdi asker canı neler ister uykuda mevlam beni ona göster diye fingirdeye fingirdeye bağırıyorum dehşetle bana bakıyo ahahhahahah çatlama günü meftaaa
Aynen canım. Ben de öyle düşünüyorum. O kadar kolay değil hamile kalmak. Benim bahsettiğim arkadaşlar istenmeyen gebelik yaşadı ve malesef kürtaj oldular ama gençlik ya dediğim gibi akılları beş karış havada bir şey olmaz yaww diyerek hamile kaldılar. Ne kondom, ne spiral kullandilar.Aynen canım benim cevremde yok valla etrafımdaki herkes istemiyorum çocuk diyip çalışma yapanlar eltim mesela istemiyorum diyordu 3 aylık hamile