Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir süre öyle korundum ve hamile kalmadım. Ama her adetim geçiktiğinde çocuk istemediğim için acaba dedim test yaptım hep negatifti bende çok ihtimal vermiyorum:)

Kızlar bir şey diyeceğim size ben bugün is yerinde bir anda sol kaşığıma agri girdi baya kramp şeklinde sonra eve geldim yemek yedim az önce test yapip dedim erken gebelik testti hayalet çizgi var gibi silik bir çizgi acaba mi diyorum son bata 5 gün kaldı birazdan eklicem ama resimde belli olmuyor ama ışıkta belli sizle paylaşmak istedim açıkçası erken sevinmim dimi

kııız hadi inşallah yaaaa

Atsanaa testiii

Yaaaa canım inşallah hamişsindirrr, gidip test versen ya da test varsa sabah tekrar yapsan

O batmalari hic fark etmemeye çalış canim tetikte olup en ufak seyi hissedip umitleniyo insan. Reglim gecikirse test yaptircam hic belirti aramicam bu sefer soz verdim kendime. Benim pik pazar gunu oldu, dün çatladı. Pik oncesi, pik ve catlama gunu arka arkaya degerlendirdik. Oncesinde de her an pik olur diye iki gunde bir degerlendiriyoduk.. hadi insallah bu ay firesiz hepimiz hamile kalalim rekor ay olsun

Ay hayalet cizgi gorsem kan vermeye ışınlanırdım

Kızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa

Eklentiler

• image.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…