Evet kuzum ben dis gebelikte cok zorlandim beta artsin die 2 gunde bir kan takip ederken igneyi ve kurtaji olduktan sonra bu sefer beta dussun die 2 gunde bir kan vermeye basladim 21 araliktan 23 subata kdr 2 gunde bir kan verdim kollarim curudu artik ve regl olduktan 3 ay sonra bebek deneyebilirsin demisti doktor regl olmam subat sonunu buldu doktora bir daha bunu yasamak istemiyorum tup bebek yplim dedim rahime koyuyorsunuz hic degilse bebegi o da bana dedi ki tup bebegin garantisi varDr un çok güzel . Bazıları hemen tüp yapalım diyip uğraşmiyorlar. Kimyasal da olsa hamile kalmışsın bence dediğin gibi deneyim eylul ekime kadar sonra kısmet tüp düşün derim . Ayrıca yanlış anlama tüp bebek yaptıran biri olarak tüp bebeğinde garantisi yok .
İstanbul canim Bakirkoy Camlik Hastanesi Varujan Magar
Offf ciddenn çok heyecanlııHahahah sabır sabırbenim kalpler boşa gitti ben nerelere gidiyim
dünden beri su içmiyo nerdeyse ahahahha yap test artık bakalım :d M moreandmoreOfff ciddenn çok heyecanlııbakalım sen ne zaman pik olcann
Gebericem susuzluktan cidden. Zaten içmiyosum şu teste başladım iyice cılkını çıkardımdünden beri su içmiyo nerdeyse ahahahha yap test artık bakalım :d M moreandmore
Sabah ve şimdi yaptığım test aşağıda çatladı bende bugun ve yarını değerlendirip artık beklemeye koyulacağım senınle aynı gidiyoruzdün akşamki çatlamadan emin olmak için son ovulasyon testimi de bugün yaparak kapanışı yaptım. 17 - 19 - 20 - 21 haziran değerlendirdik. eşim yarın akşama kadar yok zaten bugün son ihtimal olan gündü bence. şimdi bekleyişş...
Kesinlikle çıkaryumurtlamanın üstünden 10 gün geçti kanda çıkar mı bana erken geliyor biraz
Ya 2. Kez yumurtlama oluyor ya da hamilesinizYumurtlamanın 10. Günü bata 7 gün var.
Kadın Doğum doktoru bana da feramat verdi yan etkilerinde karın ağrısı ve kusma diyorlar o yuzden almadım sizde oluyormuAyyyy arjenin miydi neydi onu kullansın adeta uçuruyoooobiz şuan l karnitin+ pharmaton + günde 6 yumurta + bca vs diğerlerini saymıcam artık kullanıyo bende folik ve d birde kanım düşüktü feramat kullanıyorum ev ecza deposu gibi
Ben şişli kolanda kerem doğa seçkin diye birine gitmiştim çok rahat adamYada İstanbul'da hangi doktorlara gidiyorsunuz öneri yazarsanız sevinirim
İnşallah canım. Cuma gününü bekliyorum bat o gün geçerse yapacağımKasette anca adet geçince çıkıyor ya galiba ben senden umutluydum. Gecikirsen yeniden yap bence canım
Sabah ve şimdi yaptığım test aşağıda çatladı bende bugun ve yarını değerlendirip artık beklemeye koyulacağım senınle aynı gidiyoruzinşallah güzel haberler alırız
Benim adete yakın hep böyle oluyor genelde t daha kopkoyu olunca hamilelikten supheleniliyorYumurtlamanın 10. Günü bata 7 gün var.
bunu bende soracaktım önerisi olan var mı kızlar ?Yada İstanbul'da hangi doktorlara gidiyorsunuz öneri yazarsanız sevinirim
Hmm iyi oldu söylediğin yoksa ben her koyu gördüğümde umutlancaktmBenim adete yakın hep böyle oluyor genelde t daha kopkoyu olunca hamilelikten supheleniliyor
şu vücut ısısı nı bende merak ediyorum dil altından mı ölçüyorsun cnm nasıl yapıyorsun bazı yerlerde dil altından okudum benimde yapasım var bunuEvet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasınbiz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum
2. Yumurtlamayı görmüştüm, inşallah hamileyimdirYa 2. Kez yumurtlama oluyor ya da hamilesiniz
ay sen gebelik testi yap kaç gün oldu yumurtlama olalı2. Yumurtlamayı görmüştüm, inşallah hamileyimdir