- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Hadi hayirlisiTam sorcamtım hadi bizi aydınlat ne gibi şeyler yaptın aaayyy ilk hamişşimiizzzz darısı bizeeee huhuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisiTam sorcamtım hadi bizi aydınlat ne gibi şeyler yaptın aaayyy ilk hamişşimiizzzz darısı bizeeee huhuuuuuu
Amh ölçtüler mi sizde ? Bende gittim fsh estradiol tsh falan ölçmüş ama amh yok
Ben gördüm testin markası ne canmKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Kuzum yaptım koydum baktım dikkatli bakmadım aman dedim atacaktim bir baktım ışığa tutum çizgi var silik çizgi yanı 2 dakika içerisinde kuzum insallah yaaaVar gibi canım amaa hemen mi belirdi yoksa sonra mı farkettinn
Pedictor canimmm hatirlamiyormusun sen test almaya gittmistim gecen ay erken gebelik sonra adet olmustum yaaa hatırladın miBen gördüm testin markası ne canm
Ayyyy var varrrr inanamıyorum hcg nin çift çizgisi de bi başka oluyo yaaa lh gibi değilKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Aa evet şansa kullanamamistin kısmete bak gerçekten sanki ben silik çizgiyi görmüş gibi sevindim sağlıklı gebeliğin olsun inşallahPedictor canimmm hatirlamiyormusun sen test almaya gittmistim gecen ay erken gebelik sonra adet olmustum yaaa hatırladın mi
Kuzum gecen ay adetim bitti hemen ovulasyona gectim 11 12 13 14 iliskiye girdik 13 yumurtlamayi gördüm 14 u çatlamayı yumurtlama gününden 7 gün boyunca avakodo yedim sonra bu ay baya yoğun geçti il dışına vs is değiştirdim falan filan hamileligi kafamda unutmuştum bu hafta kabiz geçiyor tuvaletime çıkamıyorum afedersiniz 3 gündür gaz var dün başladı kasik agrisi bugun de kasik agrisi çok kötüydü eve geldim test yaptım ama içecek falan içmiştim aklıma geldi yapmak istedim sadece yaptım testi kuzumKiz neler yaptın anlat belirtilerim neydi bu gun ovulasyonun kacinci gunu cocuk kosarakmi gelsin chfjfkfkf
Ayy insallah dua edin canım benimAyyyy var varrrr inanamıyorum hcg nin çift çizgisi de bi başka oluyo yaaa lh gibi değil
Allah razı olsun canım benim insallah insallahAa evet şansa kullanamamistin kısmete bak gerçekten sanki ben silik çizgiyi görmüş gibi sevindim sağlıklı gebeliğin olsun inşallah
ayy resmen varrrrrrrrrrr
Birde kuzum bu hafta Uyku bastırdi sürekliKuzum gecen ay adetim bitti hemen ovulasyona gectim 11 12 13 14 iliskiye girdik 13 yumurtlamayi gördüm 14 u çatlamayı yumurtlama gününden 7 gün boyunca avakodo yedim sonra bu ay baya yoğun geçti il dışına vs is değiştirdim falan filan hamileligi kafamda unutmuştum bu hafta kabiz geçiyor tuvaletime çıkamıyorum afedersiniz 3 gündür gaz var dün başladı kasik agrisi bugun de kasik agrisi çok kötüydü eve geldim test yaptım ama içecek falan içmiştim aklıma geldi yapmak istedim sadece yaptım testi kuzum
Aha ilk gebelik testiKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Kiz sen ne komiksin yaOh lh yeniden yaptım çatladı sonunda kuduruk bugün boş yarın dolu ve bekleyiş sonra alttaki de şakacık gebelik testim tabiki bomboş
Doktorlar beni korkuttu derkenG gumus82 canım regl ikinci günü direk gittim devlet hastanesi tüp Bebek bolumune alttan muayene ve kan testi işte hormon yaptı sonra elime bir liste verdi hsg falan onlar için gün al dedi .ama devlette hsg zor ben beklemek istemedim özelde yaptırdım amh istemedi onuda özelde 260 TL fiyat aldım inşallah Perşembe yaptircam .bana en yakın Zeynep Kamil orasida Dr lar beni biraz korkuttu bidaha gitmem gibi ama büyük konusmiyim
Bugün değerlendir bebiş senOh lh yeniden yaptım çatladı sonunda kuduruk bugün boş yarın dolu ve bekleyiş sonra alttaki de şakacık gebelik testim tabiki bomboş