Aynen her sabah yataktan kalkmadan ayni saatte dil altindan ölçüyorum. Yumurtlama donemi düşüyo catlamayla birlikte yukseliyo regl gunune kadar yuksek kaliyo eger regl olacaksan olacagin gun yine dusuyo yumurtlamadaki gibi, hamileysen yuksek kaliyo baya enteresan. Lh hcg falan etkiliyomus vucut ısısını çünkü.şu vücut ısısı nı bende merak ediyorum dil altından mı ölçüyorsun cnm nasıl yapıyorsun bazı yerlerde dil altından okudum benimde yapasım var bunu
Hayır asla yok ki ben çok hassasımdır. Sadece ben portakal suyu ile içtim c vitamini ile emilimi max diye o zaman midemde ağrı yaptı veya aç karna içip bişey yemeyince yine aynı midemi bunalttı . Öyle olunca yemek yerken alıyorum ilacı hemen üstüne yemeğimi yiyorum ya da biraz yiyip ilacı içip tekrar kalanı yiyorum o zaman hiç ağrıtmıyo ve hızlı yükleltiyoKadın Doğum doktoru bana da feramat verdi yan etkilerinde karın ağrısı ve kusma diyorlar o yuzden almadım sizde oluyormu
Kadın doğuma gitmenizde fayda var ulktarson ile kontrolde ediyorlar eğer ultrasona girmediysenizKızlar bu hamilelik öncesi testleri sağlık ocağı yapar mı
12. ve 16. Günde yumurtlama oldu, 10 gün geçeli ilk yumurtlama zamanını göreliay sen gebelik testi yap kaç gün oldu yumurtlama olalı
Huhuuuuuuu bence yarın olabilirEki Görüntüle 2875698 Kıssslaarrr kıslaaarrrrrryaklaşıyor yaklaşmakta olan heralde yaaaa Kaç güne gelir benim minnak yumurtam
Benimde adet 4 temmuzEvet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasınbiz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum
Ayyyy ağzından ballar damlııyorrrrrrrHuhuuuuuuu bence yarın olabilir
Bende inanılmaz kasık ağrısı oluyor ateş olmadıEvet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasınbiz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum
Canım ben hormon testlerini devlet hastanesinde yaptirdimYada İstanbul'da hangi doktorlara gidiyorsunuz öneri yazarsanız sevinirim
Amh ölçtüler mi sizde ? Bende gittim fsh estradiol tsh falan ölçmüş ama amh yokCanım ben hormon testlerini devlet hastanesinde yaptirdim
Belli bir günü var mı regl iken mi gittinizCanım ben hormon testlerini devlet hastanesinde yaptirdim
Direk kadın doğuma aldım gbeelik planlıyorum dedim hırmon vs ultrason baktı direk folik asit başlattı ben ektra d ve kan başladım dhaa önceden düşüktü biliyodum. Kadın dopum olan bi devlet hastanesi iişinizi görürDevlet hastanesi hangisi birde nasıl muayene ediyorlar sadece kan testi mi
Yine de belli olmaz=)Hmm iyi oldu söylediğin yoksa ben her koyu gördüğümde umutlancaktm
Benimde değişti 5temmuz heyecanlı devam ediyor musunuz denemeyeBenimde adet 4 temmuzbeklemedeyim inşallah saglikla bebis gelir adet gelmez .. ara sıra sağ kasığımda yumurtladigim tarafta batma dışında hiç bişey hissetmiyorum ben Perşembe akşamı cumartesi Sabah, cumartesi akşam, pazartesi akşamı degerlendirdim yumurtlama cuma akşamı oldu, seninki nasıldı?
Koyu baya bu kiz2. Yumurtlamayı görmüştüm, inşallah hamileyimdir
Evet dün oldu birde Çarşamba olacak cuma sanmıyorumBenimde değişti 5temmuz heyecanlı devam ediyor musunuz denemeye
Bence beklentiye girmeden beklemeye değer… Ruhsal anlamda da seni yormz. Zaten az kalmış sabretO kadar haklısın ki 6 aydır yaptığım gebelik testinin haddi hesabı yok bi de negatif görünce kesin geç döllenmedir diyip kendini kandırmak yok muen kötüsü de adet olunca üstüne görme diye kendini ikna etmeye çalışmak bu süreç beni hepten şizofrenleştirdi