Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu vücut ısısı nı bende merak ediyorum dil altından mı ölçüyorsun cnm nasıl yapıyorsun bazı yerlerde dil altından okudum benimde yapasım var bunu
Aynen her sabah yataktan kalkmadan ayni saatte dil altindan ölçüyorum. Yumurtlama donemi düşüyo catlamayla birlikte yukseliyo regl gunune kadar yuksek kaliyo eger regl olacaksan olacagin gun yine dusuyo yumurtlamadaki gibi, hamileysen yuksek kaliyo baya enteresan. Lh hcg falan etkiliyomus vucut ısısını çünkü.

Kadın Doğum doktoru bana da feramat verdi yan etkilerinde karın ağrısı ve kusma diyorlar o yuzden almadım sizde oluyormu
Hayır asla yok ki ben çok hassasımdır. Sadece ben portakal suyu ile içtim c vitamini ile emilimi max diye o zaman midemde ağrı yaptı veya aç karna içip bişey yemeyince yine aynı midemi bunalttı . Öyle olunca yemek yerken alıyorum ilacı hemen üstüne yemeğimi yiyorum ya da biraz yiyip ilacı içip tekrar kalanı yiyorum o zaman hiç ağrıtmıyo ve hızlı yükleltiyo🤗 yemekle alırsan kusma falanda yapmaz karın ağrısıda her kan ilacında kabızlık oluyo o karın ağrısı yapıyodur belki ama bende olmadı🤗

79F3118E-A67C-44B8-9AAC-54CA5C6AA7C3.jpeg
Kıssslaarrr kıslaaarrrrrr :KK71: yaklaşıyor yaklaşmakta olan heralde yaaaa:halay: Kaç güne gelir benim minnak yumurtam 😂

Evet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasın 🥳 biz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu 🤔 catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum 🤔
Benimde adet 4 temmuz 😬😬 beklemedeyim inşallah saglikla bebis gelir adet gelmez 🤲🤲.. ara sıra sağ kasığımda yumurtladigim tarafta batma dışında hiç bişey hissetmiyorum 😐😐 ben Perşembe akşamı cumartesi Sabah, cumartesi akşam, pazartesi akşamı degerlendirdim yumurtlama cuma akşamı oldu, seninki nasıldı?

Evet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasın 🥳 biz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu 🤔 catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum 🤔
Bende inanılmaz kasık ağrısı oluyor ateş olmadı

Devlet hastanesi hangisi birde nasıl muayene ediyorlar sadece kan testi mi

Devlet hastanesi hangisi birde nasıl muayene ediyorlar sadece kan testi mi
Direk kadın doğuma aldım gbeelik planlıyorum dedim hırmon vs ultrason baktı direk folik asit başlattı ben ektra d ve kan başladım dhaa önceden düşüktü biliyodum. Kadın dopum olan bi devlet hastanesi iişinizi görür

Benimde adet 4 temmuz 😬😬 beklemedeyim inşallah saglikla bebis gelir adet gelmez 🤲🤲.. ara sıra sağ kasığımda yumurtladigim tarafta batma dışında hiç bişey hissetmiyorum 😐😐 ben Perşembe akşamı cumartesi Sabah, cumartesi akşam, pazartesi akşamı degerlendirdim yumurtlama cuma akşamı oldu, seninki nasıldı?
Benimde değişti 5temmuz heyecanlı devam ediyor musunuz denemeye

O kadar haklısın ki 6 aydır yaptığım gebelik testinin haddi hesabı yok bi de negatif görünce kesin geç döllenmedir diyip kendini kandırmak yok mu 😂 en kötüsü de adet olunca üstüne görme diye kendini ikna etmeye çalışmak 😂 bu süreç beni hepten şizofrenleştirdi 😂
Bence beklentiye girmeden beklemeye değer… Ruhsal anlamda da seni yormz. Zaten az kalmış sabret

X