yap yap grup canlandı şurda biraz gebelik testi görelim, kız sen daha yeni piki gördün yaöf akşam gebelik testi yapcam canım çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yap yap grup canlandı şurda biraz gebelik testi görelim, kız sen daha yeni piki gördün yaöf akşam gebelik testi yapcam canım çekti
evet yaa olmayacaksa hemen next desek öteki ayın yumurtlaması gelse next next ilerlesek hızlıcaSenin canın heyecan istiyor dimi
Bende sabah ovu testi diye gebelik testi almışım elime açmış bulundum ammaa yapmadımöf akşam gebelik testi yapcam canım çekti
Şu mesajına güvenerek bugün deneme yapıcam sabah koyu çıktı, 70 gündür ilk defa bir koyuluk gördüm. Şimdi yaptım silik, akşam tekrar yapıcam. Bu testlerin de anı anını tutmuyor, sende de yumurtlama günü baska test silik çıkmış ya. Ya tutarsa diye deniyim ben de, tutarsa vesile olmuş olursun🌬kalpli olmayan resim çok idrar ile olan ay kapli olan az idrar ile yaptığım. hatta kalpli olan resimde 12.- 13. günlerde yine bir deneme yaptım biraz sıkıştığım zaman yaptım test silikleşti yumurtlama günü az idrarla biranda koyulaştı benden ufak bir tavsiye
Ben de yanlislikla gebelik yaptım. hiçbir şey çıkmayinca bu ne yaw diyip anladım gebelik olduğunu yani hamile olsam ve pozitif çıksa koşup seks yapardım, o kadar dikkatsizim.Bende sabah ovu testi diye gebelik testi almışım elime açmış bulundum ammaa yapmadım
Evet canim ilk bebek 7 yil ciktik esimle evlenmek icin zamana birakmistim zaman nasil gecti anlamamisim:))) bebek istegi icime islediginde evlenelim artik dedik hemen olacak zannediyoduk hic korunmadan bebek denedik 4. Ayda oldu o da dis gebelikti (aralikta) amh filan da dusuk benim hic takilma oyle seylere doktora hatta sey dedim yumurtam kalitesiz rezervim dusuk ondan dis gebelik oldu dimi hayir dedi yumurtan dollendi gebe kalmanda sorun yok dis gebeligin yasla alakasi yok tup bebek denerken de olma ihtimali varmis ama ne stresliydim cocuk yapicam diye anlatamam al iste sonra en az 3 aylik korunma suresi derken bir de tiroid iltihabina yakalandim subakut tiroidit diye kortizon aldim bu sefer dahiliye doktorum gebelik deneme ilac tedavin bitene kadar dedi sonra asi tanimlandi bana dis gebeligi metotreksat ignesiyle sonlandirmistik (kemoterapi ignesi) o yuzden bu sefer doktorum 2 doz asini ol oyle dene dedi oldum bitti derken bu ay yine sahalardayim:)) yani ben bebegim olsun diye acele ederken ustunden 6 ay gecti yine Lutfen umitsiz olma cnm bnm sadece doktora gidip hormon testini yaptir olaki regl olursan regl 3. Gunu tsst yapiyorlar ama benim regl min en yogun gunu 2. Gun doktor 2. Gun gel demisti seker insulin direnci d vitamini b vitamini tsh lh fsh e2 hepsine bakti evet yasima gore normal aslinda degerlerim sen de ihmal etme tatlim bu tahlillerini en azindan yolu cizersiniz hatta bana tahlil yaptirirsan sonuclarini at birlikte bakalim hemen tup bebek diyen doktorlar bana guven vermiyorAh canim benim nasıl gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca inşallah birbirimize güzel haberler verelim
Moral oldun bana Allah kalbine göre sağlıklı bebekler versin
İlk bebek olucak dimi seninde
Merhaba konunun başını kaçırdım. Kaç yaşındasın acaba?Evet canim ilk bebek 7 yil ciktik esimle evlenmek icin zamana birakmistim zaman nasil gecti anlamamisim:))) bebek istegi icime islediginde evlenelim artik dedik hemen olacak zannediyoduk hic korunmadan bebek denedik 4. Ayda oldu o da dis gebelikti (aralikta) amh filan da dusuk benim hic takilma oyle seylere doktora hatta sey dedim yumurtam kalitesiz rezervim dusuk ondan dis gebelik oldu dimi hayir dedi yumurtan dollendi gebe kalmanda sorun yok dis gebeligin yasla alakasi yok tup bebek denerken de olma ihtimali varmis ama ne stresliydim cocuk yapicam diye anlatamam al iste sonra en az 3 aylik korunma suresi derken bir de tiroid iltihabina yakalandim subakut tiroidit diye kortizon aldim bu sefer dahiliye doktorum gebelik deneme ilac tedavin bitene kadar dedi sonra asi tanimlandi bana dis gebeligi metotreksat ignesiyle sonlandirmistik (kemoterapi ignesi) o yuzden bu sefer doktorum 2 doz asini ol oyle dene dedi oldum bitti derken bu ay yine sahalardayim:)) yani ben bebegim olsun diye acele ederken ustunden 6 ay gecti yine Lutfen umitsiz olma cnm bnm sadece doktora gidip hormon testini yaptir olaki regl olursan regl 3. Gunu tsst yapiyorlar ama benim regl min en yogun gunu 2. Gun doktor 2. Gun gel demisti seker insulin direnci d vitamini b vitamini tsh lh fsh e2 hepsine bakti evet yasima gore normal aslinda degerlerim sen de ihmal etme tatlim bu tahlillerini en azindan yolu cizersiniz hatta bana tahlil yaptirirsan sonuclarini at birlikte bakalim hemen tup bebek diyen doktorlar bana guven vermiyor
Ekimde 40 yasindayim kuzum temmuzda evleneli 1 yil olacak ilk evliligim hala inatla hamile kalacagima inancim tam en azindan doktorum da eylule kdr dogal yoldan denemeye devam dedi bakalimMerhaba konunun başını kaçırdım. Kaç yaşındasın acaba?
Yok yok ben 2-3 gün beklettim yine çıkmadı yine çıkmadı kalbim kadar temizdibende cıkmıyor cnm 10 dakkada beklesem ertesi günede kalsa beyaz ışıkta gözümün içinede soksam ben o kırmızıyı kuruma halinde bile göremedim gören var mı kızlar sizde ?
Kalırsınız pes etmeyin 40 yaş çokta ileri değil hem normal olmazsa tüp denersinizEkimde 40 yasindayim kuzum temmuzda evleneli 1 yil olacak ilk evliligim hala inatla hamile kalacagima inancim tam en azindan doktorum da eylule kdr dogal yoldan denemeye devam dedi bakalim
Hahahahah Keşkeevet yaa olmayacaksa hemen next desek öteki ayın yumurtlaması gelse next next ilerlesek hızlıca
Ben de ağustosta 35 bitiriyorum 6 senelik evliyim ama kısmetse ilk bebeğim olacak. Şu zamana kadar bebek düşünmemiştim. Şimdi de biraz zor olacak gibi geliyor ama eninde sonunda olur diyorum. İnsallah bu ay güzel haberler veririsinEkimde 40 yasindayim kuzum temmuzda evleneli 1 yil olacak ilk evliligim hala inatla hamile kalacagima inancim tam en azindan doktorum da eylule kdr dogal yoldan denemeye devam dedi bakalim
İnsallah kuzum agzin bal yesin evet doktor da inatla dogal dene diyor rahat doktor seviyorum gercekten eylule kdr dene sonrasina bakalim dedi ben tupmu olacak o mu bu mu diye sordum ne olacagini dusunerek bi de buna mesai harcama sakin ol bakalim gerek kalmayacak bile diyip duruyor hadi insallah:) ben panik bozukluk hastasiyim herseyi kafamda fazla fazla buyutuyorum kaygimin ucu bucagi yok sakin kalmaya calisiyorum bakalimKalırsınız pes etmeyin 40 yaş çokta ileri değil hem normal olmazsa tüp denersiniz
Birde şöyle burda herkes stres ister istemez düşünüyor sürekli herkesin kafasında zaten İnsana bir kere bebek fikri gelince kafa farklı işlemeye başlıyo bence gırgırla gün geçiriyoruz en azından gülüyoruz yoksa zamanda geçmiyor say sayİnsallah kuzum agzin bal yesin evet doktor da inatla dogal dene diyor rahat doktor seviyorum gercekten eylule kdr dene sonrasina bakalim dedi ben tupmu olacak o mu bu mu diye sordum ne olacagini dusunerek bi de buna mesai harcama sakin ol bakalim gerek kalmayacak bile diyip duruyor hadi insallah:) ben panik bozukluk hastasiyim herseyi kafamda fazla fazla buyutuyorum kaygimin ucu bucagi yok sakin kalmaya calisiyorum bakalim
Kalpler Uçuşuyor ama bitir hoca bitirrr diye bağırcam az kaldıı hahahKalpler havada uçuşuyor vuhuuuu
Dr un çok güzel . Bazıları hemen tüp yapalım diyip uğraşmiyorlar. Kimyasal da olsa hamile kalmışsın bence dediğin gibi deneyim eylul ekime kadar sonra kısmet tüp düşün derim . Ayrıca yanlış anlama tüp bebek yaptıran biri olarak tüp bebeğinde garantisi yok .Evet canim ilk bebek 7 yil ciktik esimle evlenmek icin zamana birakmistim zaman nasil gecti anlamamisim:))) bebek istegi icime islediginde evlenelim artik dedik hemen olacak zannediyoduk hic korunmadan bebek denedik 4. Ayda oldu o da dis gebelikti (aralikta) amh filan da dusuk benim hic takilma oyle seylere doktora hatta sey dedim yumurtam kalitesiz rezervim dusuk ondan dis gebelik oldu dimi hayir dedi yumurtan dollendi gebe kalmanda sorun yok dis gebeligin yasla alakasi yok tup bebek denerken de olma ihtimali varmis ama ne stresliydim cocuk yapicam diye anlatamam al iste sonra en az 3 aylik korunma suresi derken bir de tiroid iltihabina yakalandim subakut tiroidit diye kortizon aldim bu sefer dahiliye doktorum gebelik deneme ilac tedavin bitene kadar dedi sonra asi tanimlandi bana dis gebeligi metotreksat ignesiyle sonlandirmistik (kemoterapi ignesi) o yuzden bu sefer doktorum 2 doz asini ol oyle dene dedi oldum bitti derken bu ay yine sahalardayim:)) yani ben bebegim olsun diye acele ederken ustunden 6 ay gecti yine Lutfen umitsiz olma cnm bnm sadece doktora gidip hormon testini yaptir olaki regl olursan regl 3. Gunu tsst yapiyorlar ama benim regl min en yogun gunu 2. Gun doktor 2. Gun gel demisti seker insulin direnci d vitamini b vitamini tsh lh fsh e2 hepsine bakti evet yasima gore normal aslinda degerlerim sen de ihmal etme tatlim bu tahlillerini en azindan yolu cizersiniz hatta bana tahlil yaptirirsan sonuclarini at birlikte bakalim hemen tup bebek diyen doktorlar bana guven vermiyor
İnsallah altini cizerek bir kac topicte de yazdim kizlar ben gebe kaldigim ay cok afedersiniz diz dirsek pozisyonu ve yuzustu yatip sag dizimi karnima cekerek 30-40 dk uzanmistim o ay bal-tarcin-corekotu yemistim adet gunumden yumurtlama gorene kdr ovulasyon testi ile takip yapiyorum mutlaka esime keci boynuzu ozu yedirmistim pregnacare diye bir vitamin kullanmistik icinde 30 kadin 30 erkek icin blister var toplamda 2 kutu ictik ondan. Ve hanilelik belirtim kasikta batmaydi hic oyle bisey yasamamistim hayatimda koltuktan kalkarken bicak saplaniyodu kasigima kisa sureli sonra 5 gun kala istifra etmedim ama ogurdum hemen erken gebelik testi yaptim tertemiz bir tek cizgi:) 3 gun kala cilekli milka cikolata vardi esim ondan verdi 2 kara agzima atmamla yine ogurdum istifra yok bu sefer kaset test yaptim yine tertemiz tek cizgi esim artik kafayi yedin belli ki usuttun test filan yapma bi daha dedi. Garibim o da umitleniyo sonra hayal kirikligi. Regl gunu regl olmadim ama ayni regl sancilari karnimda surekli lavaboya gidiyorum oldum sanip tuhaf bi koku hassasiyeti basladi herseyin kokusunu anormal hissediyorum boyle metreler otesi uzaktan filan regl gunum gecti ertesi gun isyerinde gogusum agirlasti sanki eve geldim esime ben hamileyim bak antamiyorum ama asiri hissediyorum dedim gogsumde damarlar cikmisti kaset test yaptim cift cizgi ucarak hastaneye gittik beta 91 2 gunde bir beta olcurdum 6. Gunde deger artmasi gerektigi gibi artmadi hemen doktora gittim az daha bekleyelim takibe devam derken 12. Gun kurtaj ve igne ile sonlandirildi. Cok zor bir psikoloji bir sekilde toparlaniyorsun ama Allah hic bir anne ve anne adayini evlat acisiyla sinamasin. Bebek hasretiyle yanip tutusan herkese tez zamanda nasip etsin. İnsallah olacak hepimizin asiri motiveyim Allah'im kalplerimizi bilirBen de ağustosta 35 bitiriyorum 6 senelik evliyim ama kısmetse ilk bebeğim olacak. Şu zamana kadar bebek düşünmemiştim. Şimdi de biraz zor olacak gibi geliyor ama eninde sonunda olur diyorum. İnsallah bu ay güzel haberler veririsin
Hahahah sabır sabır benim kalpler boşa gitti ben nerelere gidiyimKalpler Uçuşuyor ama bitir hoca bitirrr diye bağırcam az kaldıı hahah