Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu pozitif değil de nedir shsggsh
Kuzum sen hamile olmadığına emin misin geç döllenme felan olabilir mi pembe kuruma çizgisi de ilk defa görüyorum benim de dünki testte kuruma çizgisi çıktı ama bariz renksiz di

C charlottes cnm sen strip test al bir daha ki ay gebelik testini ondada böyle çıkarsa kimyasal mi diye bir baktır belkide kimyasal geçirdin haberin yok

Valla canım kimyasal geçirdiğimi de zannetmiyorum. Sizin testlerde sonradan çıkmıyor mu böyle? Belki atiyorsunuzdur hemen.
bende cıkmıyor cnm 10 dakkada beklesem ertesi günede kalsa beyaz ışıkta gözümün içinede soksam ben o kırmızıyı kuruma halinde bile göremedim gören var mı kızlar sizde ?

bende cıkmıyor cnm 10 dakkada beklesem ertesi günede kalsa beyaz ışıkta gözümün içinede soksam ben o kırmızıyı kuruma halinde bile göremedim gören var mı kızlar sizde ?
Ben iki kez görmüştüm biri erken gebelikti biri kaset saatler sonra görmüştüm kuruma çizgisi diye hiç dikkate almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…