Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O sistem bende yaramıyo ya gerçi neyim normal oldu bu olsun demeden edemicem yumurtlarsam şayet cupcuplancam ama yinede bende riske atmadım bir dolu bir boş devam ediyoruz
Kuzu ben ilk defa böyle yapıyorum ovu testlerini de ilk kez kullandım bu zamana kadar hep gün aşırı yaptık olmadı bi de böyle deneyelim dedik her ihtimali değerlendirmek lazım

Yarin 25 yas ustune de asi randevulari aciliyomus, henuz olmayip olacak olanlar var mi? Ben o kadar ileri tarihe aliniyosa bat sonrasına randevu almayi dusunuyorum regl olmussam olurum diye. Hamilelik durumunda iptal edilirse acaba 3 ayi doldurduktan sonra olma hakki da kaybediliyo mudur ilk dozu

Aşıya kesinlikle karşı değilim eşimde çift dozunu oldu ama bebek düşünüyorum o yüzden ben ertleme taraftarıyım

Aşıya kesinlikle karşı değilim eşimde çift dozunu oldu ama bebek düşünüyorum o yüzden ben ertleme taraftarıyım
+1 eşim oldu 4 ay önce o takılsın ben uzatabildiğim kadar uzatcam ne olur ne olmaz doktorlar ikiye ayrılmış durumda aslında kalp hastasıyım olsam iyi olur da ertelemek istemiyorum bebek işleri 3 4 ay

Kızlar eşim test almişti internetten. Kutusuz göndermişler. Üzerinde bir şey yazmadığı için yanlışlıkla öğlen lh yapacağima dikkat etmeden hcg yaptım. Sonra biraktım bi kenara. Şimdi elime aldim sonuca bakar misiniz? Baya pembeli kuruma çizgisi çıkmış daha 2 gün önce adet olmasam kendimi hamile zannederdim.

Eklentiler

• 79300989-916F-428B-B059-12E2DD7EDB33.jpeg
    218,6 KB · Görüntüleme: 75
bugün toplu tatil verelim
Ben 2 gün daha tam gaz devam ediyim sonra finito diyorum ama halim kalmadı napcam beeenn ben haftasonu yumurtlama çatlama bi şeyler oldu diye düşünüyorum ama

Eklentiler

• 0AD2D555-2921-4172-B4AD-D738B36CF625.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 78
Ya dünyanın testini yaptım 1 kere mi kuruma çizgisi bile çıkmaz

en azından kuruma çizgisi görmüşsün cnm ben daha onu bile göremedim yaptığım testde çabası

heyecandan bayılacaktım hemen renk geldi gruba

2 taraftan da yumurtlamak mumkun ama ozaman ikiz olabilme ihtimali var sanirim olmustur insallah istedigin gibii

Ah canim benim nasıl gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca inşallah birbirimize güzel haberler verelim
Moral oldun bana Allah kalbine göre sağlıklı bebekler versin
İlk bebek olucak dimi seninde

Tamam bitince hemen başlarım yarın elimde olur zaten ovi testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…