- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 28
Kuzu ben ilk defa böyle yapıyorum ovu testlerini de ilk kez kullandım bu zamana kadar hep gün aşırı yaptık olmadı bi de böyle deneyelim dedikO sistem bende yaramıyo yagerçi neyim normal oldu bu olsun demeden edemicem yumurtlarsam şayet cupcuplancam ama yinede bende riske atmadım bir dolu bir boş devam ediyoruz
Hahahaabi de yumurtlama masajı varmış onu da yaparız üstüne kombo artık yumurta ağzımızdan çıkar
Benimde ilk ayım o yüzden nazlanıyodur belkiKuzu ben ilk defa böyle yapıyorum ovu testlerini de ilk kez kullandım bu zamana kadar hep gün aşırı yaptık olmadı bi de böyle deneyelim dedikher ihtimali değerlendirmek lazım
Aşıya kesinlikle karşı değilim eşimde çift dozunu oldu ama bebek düşünüyorum o yüzden ben ertleme taraftarıyımYarin 25 yas ustune de asi randevulari aciliyomus, henuz olmayip olacak olanlar var mi? Ben o kadar ileri tarihe aliniyosa bat sonrasına randevu almayi dusunuyorum regl olmussam olurum diye. Hamilelik durumunda iptal edilirse acaba 3 ayi doldurduktan sonra olma hakki da kaybediliyo mudur ilk dozu
+1 eşim oldu 4 ay önce o takılsın ben uzatabildiğim kadar uzatcam ne olur ne olmaz doktorlar ikiye ayrılmış durumda aslında kalp hastasıyım olsam iyi olur da ertelemek istemiyorum bebek işleri 3 4 ayAşıya kesinlikle karşı değilim eşimde çift dozunu oldu ama bebek düşünüyorum o yüzden ben ertleme taraftarıyım
İş olmasaNazar etme ne olur deseydinşöyle biraz daha dönmeseydin keşke çift çizgili testi alır gelirdin fena mı
İki dublede yerime atmazsan hatırım kalır ama bu seferİş olmasatemmuzda tatilin dibine vurcam ama
ben gün aşırı şaraplıyorum hepinizin yerine içerim :dİki dublede yerime atmazsan hatırım kalır ama bu sefer
Şarap şampanya ikilisi midemi vuruyo benimben gün aşırı şaraplıyorum hepinizin yerine içerim :d
İnşallah yumurtlama olurr şimdiden kötüyü çağırma kızBu ay yumurtlamazsam ( töbe töbe töbe )
Önümüzdeki ay hayııt mı denesem o zaman
Ben 2 gün daha tam gaz devam ediyim sonra finito diyorum ama halim kalmadıbugün toplu tatil verelim
Ya dünyanın testini yaptım 1 kere mi kuruma çizgisi bile çıkmazKızlar eşim test almişti internetten. Kutusuz göndermişler. Üzerinde bir şey yazmadığı için yanlışlıkla öğlen lh yapacağima dikkat etmeden hcg yaptım. Sonra biraktım bi kenara. Şimdi elime aldim sonuca bakar misiniz? Baya pembeli kuruma çizgisi çıkmışdaha 2 gün önce adet olmasam kendimi hamile zannederdim.
en azından kuruma çizgisi görmüşsün cnm ben daha onu bile göremedim yaptığım testde çabasıKızlar eşim test almişti internetten. Kutusuz göndermişler. Üzerinde bir şey yazmadığı için yanlışlıkla öğlen lh yapacağima dikkat etmeden hcg yaptım. Sonra biraktım bi kenara. Şimdi elime aldim sonuca bakar misiniz? Baya pembeli kuruma çizgisi çıkmışdaha 2 gün önce adet olmasam kendimi hamile zannederdim.
heyecandan bayılacaktım hemen renk geldi grubaKızlar eşim test almişti internetten. Kutusuz göndermişler. Üzerinde bir şey yazmadığı için yanlışlıkla öğlen lh yapacağima dikkat etmeden hcg yaptım. Sonra biraktım bi kenara. Şimdi elime aldim sonuca bakar misiniz? Baya pembeli kuruma çizgisi çıkmışdaha 2 gün önce adet olmasam kendimi hamile zannederdim.
2 taraftan da yumurtlamak mumkun ama ozaman ikiz olabilme ihtimali var sanirimolmustur insallah istedigin gibi i
Ah canim benim nasıl gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca inşallah birbirimize güzel haberler verelimBende ekimde 40 olucam temmuzda 1 yil evli olucam asla umitsiz olmak yok ben evliligimin 4. Ayinda dis gebelik gecirdim doktorum cok rahat bi adam ben cocugum olmayacak dimi yaslandim da dedigim zaman of dramatize etme olayi ne yaslisi 46 yasinda dogal yoldan gebe olan hastam oluyo dedi de biraz icime su serpti bana tup bebegi bile hayir simdi degil once dogal dedi eylule kdr hamilelik olmazsa bakicaz dedi sakin kendini uzme Allah var ol deyince olur insallah mujdemizi verir bize de Rabbim
Tamam bitince hemen başlarım yarın elimde olur zaten ovi testlerKuzum ben normalde 12. Gun pik gorurdum bu ay regl 5 gun surdu bittikten sonra 6. Gunu test yapmaya basladim 9. Gunu pik gordum takvim uygulamasina gore 20 haziranda yumurtlama gosterirken ben 16 haziranda yumurtladim regl gunumde degisti boylece tahmini insallah olmam ama olursam 30 haziranda regl olucam. Regl bitince teste baslamani tavsiye ederim.