Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha gerçekten öyle 12 saat uykusuz nöbette gelince hadi desem içinden terminatör çıkar asla hayır demez Demek ki sporla alakası çok fazla ben her erkek öyle sanıyordum
Yok canım nerdee her erkek öyle olmaz libido meselesi bazılarının libidosu çok sürekli yapmaya meyilli sporda onu desteklemiş anlaşılan ama bu erkeklerdeki testesteron hormonu asıl bu isteği yapan o hormonun yüksek olması şart

Bende birdaha kullanmam heralde klomeni sabah birini akşam birini içsem olurmu acaba

Hayıt suyunu oskar ödülüymüscesine kaldirdiğin için ben ikna oldum. Sen bu ay hamile kalacaksın
Bunu sizin için kaldırdım kızlar öncünüz ben olmak istedim ahahaa ben daha aya başlarken hamile olmucagimi bilerek başlıyorum nasıl hamile kalabilirim

Ben her gun yuruyuse çıkıyorum, benimki evden çalışıyo sıfır hareket, yemek hazirsa masaya geliyo gün içinde sadece hareket olsun bari benimle yürüyüşe cik diyorum hep bi bahanesi var

Yeni evliyken bu kadar fazla diye sinir oluyordum artık böyle olmasının daha iyi olduğuna şuan kanaat getirdim

Hayıt bence de baya faydalı yumurtlama görene kadar aç karnına birer bardak içiyordum, düzenleyici ve sancıları azaltıyor hormonları düzenliyor

Ben her gun yuruyuse çıkıyorum, benimki evden çalışıyo sıfır hareket, yemek hazirsa masaya geliyo gün içinde sadece hareket olsun bari benimle yürüyüşe cik diyorum hep bi bahanesi var
Yürüyüş yapmanın yumurtalıklar üzerinde pozitif etkisi kanıtlanmış ama yürüsek güzel ama biz anca cup cup hooppp dik ayakları tepeye

Bizimde yüzümüz güler mi be sen nasıl değerlendirdim kuzum ? Kaçıncı gün yumurtladım hep ebrucum mu yapcam röportaj azda biz yapalım heheheh
Ne zaman düşünmezsen salarsan o zaman olur diyorlar ama henüz o gamsızlığa erişemedim sürekli ya hamileysem diye düşünüyorum ben yumurtlama görene kadar haftada iki kez ilişki, 13.gün yumurtlama 14.gün çatlama gördüm 13-14-15 değerlendirdik sonra pusuya yattık bekliyoruz

Kuzu seninde mi eşin asker
Anlatmak istediğimi anlatamamışım yani adam çalışıyor derken 1 haftada 1 gün boş bırakmışız full çalışmış manasında inş kalite düşmemiştir demek istedim ahaha o yüzden bugün boş mu bıraksak demek istemiştim ama anlatamamışım Azaleaa benimkinin işi sabit akşamları dizimin dibinde

bugün toplu tatil verelim

Bizde testosteron referans aralıkta çıkmış olmasına rağmen doktor dedi ki yaşına göre düşük. Spor yap dedi işte. Demek ki spor ve testosteron da yakından ilişkili.

O sistem bende yaramıyo ya gerçi neyim normal oldu bu olsun demeden edemicem yumurtlarsam şayet cupcuplancam ama yinede bende riske atmadım bir dolu bir boş devam ediyoruz

Bizde testosteron referans aralıkta çıkmış olmasına rağmen doktor dedi ki yaşına göre düşük. Spor yap dedi işte. Demek ki spor ve testosteron da yakından ilişkili.
Evet aynen öyle spor yapınca testesteron salgılanıyo. Hatta spor olayı olunca inşallah bıkmazsın geçmiş olsun şimdiden demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…